De ce nu pot sa raman insarcinata?

  •  
    • 7 mesaje
    23 Ian 2011, 19:38
    47 29

       Sunt casatorita de patru ani de zile, timp in care am incercat sa raman insarcinata. Nu m-am protejat, nu am luat anticonceptionale si nici n-am facut vreun avort. Am fost la medic si totul e ok. I-au tratament de doua luni dar tot nimic.

       Ce sa fac sa raman insarcinata mai repede?

  •  
    • 2794 mesaje
    23 Ian 2011, 22:00
    20 8
    Buna,
    Faptul ca nu ai ramas insarcinata de 4 ani in conditiile in care nu te-ai protejat in nici un fel indica faptul ca exista o problema. Nu stiu exact ce analize ai facut tu, dar iti dau cateva motive posibile pentru care nu ramai insarcinata: nu ai ovulatie, ai ovare polichistice, ai trompe nepermeabile, ai anticorpi antispermatici sau problema poate fi la sotul tau. In ceea ce te priveste, trebuie sa faci dozari hormonale si ecografie ovariana, iar sotul tau sa faca o spermograma. In functie de rezultate, vedeti in ce directie va indreptati. Sunt trecuta prin aceasta problema, asa ca stiu despre ce vorbesc.
  •  
    • 7 mesaje
    25 Ian 2011, 19:02
    10 6
    Iti multumesc pt raspuns. Sotul a facut spermograma si e buna. Mi-am facut luna trecuta teste de ovulatie si mi-a iesit pozitiv in ziua a 14-a a c.m, el fiind de 28 de zile. Ovare polichistice nu am...ca se vedea la eco. Am inteles ca daca as avea, ovarele ar fi acoperite cu ceva alb. Nu am nici un chist si nici rana pe col. Doctorul mi-a spus ca totul se vede normal. Luna viitoare fac si histerosalpingografie si sper sa pot ramane dupa. Imi doresc mult sa am un bebe! Cateodata imi pierd speranta si mi se pare imposibil. Tu ce probleme ai avut?
  •  
    • 2 mesaje
    2 Feb 2011, 12:19
    11 4
    buna sunt casatorita de 2 ani si de 1 an planificam sa facem un bebe ..da nu pot ramane insarcinata nu stiu de ce ca am fost la doctor si mia zis ca nu am nimic ..in schimb am probleme cu ciclu de ex in decembrie mia venit pe 15 si acum in ianuarie pe 29 deci e diferenta mare dupa 45 de zile imi vine ciclu ..crede-ti ca este asta vreo problema ...si as vrea cum as putea sa raman mi sa mai zis ca din prima zi de ciclu calculez 14 zile si a 14 zi sa retin relatii sexuale e adevarat? Multumesc !!!
  •  
    • 43 mesaje
    5 Feb 2011, 20:57
    10 0
    Infertilitatea poate avea cauza hormonala. Trebuie sa faceti investigati tiroidiene si nu numai. Incercati si la un endocrinolog sau schimbati ginecologul.
  •  
    • 23 mesaje
    14 Feb 2011, 11:43
    8 2
    Incearca cura cu ceai de napraznic, germeni de grau, tinctura de codita soricelului si polen. Despre polen afla mai multe aici: http://www.afladespre.ro/dieta_cum-sa-ne-tratam-cu-polen-2245.htm. De asemenea, iertati exprimarea, dupa contactul sexual, puneti o perna sub fundulet si stati asa la inaltime vreo 10 minute. Asta faciliteaza accesul spermei spre destinatia cu pricina
  •  
    • 5609 mesaje
    16 Feb 2011, 08:19
    10 6
    Iata cateva sfaturi si povesti adevarate:
    BRANCA-URSULUI -o speranta confirmata

    In urma cu cateva numere, am publicat un amplu articol despre una din cele mai puternice plante medicinale de la noi din tara: branca-ursului (Heracleum sphondylium). Supranumita si "ginsengul romanesc", intr-un act de dreptate, trebuie sa recunoastem ca proprietatile intineritoare, tonice sexuale si stimulatoare hormonale ale a
    cestui leac romanesc le depasesc cu mult ca intensitate pe cele ale ginsengului original. Fapt confirmat si de relatarile cititorilor nostri, care vorbesc despre minunatele proprietati ale acestei plante medicinale.

    RUXANDRA O'NEILL - Irlanda
    "Datorita revistei dumneavoastra
    am doi baietei minunati"

    "Ma numesc Ruxandra si sunt abonata la revista dumneavoastra din anul 2004, de cand m-am mutat in Irlanda, dupa sotul meu. Si trebuie sa va marturisesc ca, datorita revistei dumneavoastra, am doi baietei minunati, desi nu a fost usor sa ajungem aici. Dupa casatorie, am incercat sa avem un copil, dar timp de un an nu am reusit sa raman insarcinata. M-am cam panicat, avand atunci deja 32 de ani, varsta de la care timpul se scurge parca tot mai rapid. Medicul de familie nu ma ajuta deloc, facandu-mi doar analize si spunand, in urma lor, ca e o problema de stres, de adaptare la noul meu domiciliu, ca sa mai astept etc. Bineinteles ca n-am luat in seama asa ceva, iar intr-o zi, rasfoind "Formula AS", am dat peste un articol la rubrica de sanatate, unde o proaspata mamica spunea ca, in urma tratamentului cu branca-ursului, a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa. Imediat am cautat o revista cu reclama tincturii, pentru ca exista reclama deja, dar eu habar n-aveam la ce e buna planta. Am vorbit cu mama in tara si mi-a trimis aici cantitatea necesara de tinctura de branca-ursului. Dupa 3 luni de tratament, am ramas insarcinata si, 9 luni mai tarziu, am nascut un baietel sanatos. A urmat apoi o sarcina fara tratament, dar am pierdut-o. Am mai incercat sa raman insarcinata, am ramas, si iar am pierdut sarcina. In cele din urma, am apelat din nou la tratamentul cu branca-ursului si, tot dupa 3 luni, am ramas insarcinata. De data aceasta, am dus sarcina la bun sfarsit si am mai nascut un baietel. Este lesne de inteles cat de incantata sunt si cat de mare incredere am in aceasta planta minunata. O recomand oricarei femei care vrea sa devina mama. Stiind ca exista acest tratament, n-as apela la cele pe baza de medicamente.
    Va multumesc si eu ca existati ca revista si va doresc sute si sute de noi numere in continuare!"

    MARIUS OBREJA - Statele Unite ale Americii
    "Datorita brancii-ursului si a terapiei naturale, acum sunt tatal unui baietel sanatos si vioi"

    "Numele meu este Marius, iar povestea mea este una cu final fericit, desi a avut un inceput de cosmar: am fost diagnosticat in urma cu patru ani cu oligospermie si cu azoospermie. Mai exact, organismul meu producea doar 20.000 de spermatozoizi pe mililitru, fata de 20 de milioane, cum este normal.


    Iar acesti spermatozoizi erau inerti, insuficient maturizati, eu avand o sterilitate severa si, dupa parerea medicilor, fara prea mari sanse de vindecare. Mai adaugati la aceasta si varsta mea de 38 de ani, faptul ca sufar de probleme renale congenitale si puteti realiza disperarea mea. In aceasta disperare, a aparut insa si o raza de speranta, venita de la un prieten, cititor pasionat de "Formula AS", care mi-a aratat cateva articole din revista dvs., in care se vorbea despre remedii naturale contra sterilitatii masculine. Dupa ce am citit aceste articole, am inceput tratamentul cu branca-ursului, pe care am luat-o mai intai sub forma de tinctura, iar apoi sub forma de comprimate, pentru ca nu toleram alcoolul. Pe urma, am inceput o dieta naturista, mancand ovo-lacto-vegetarian, fara alcool, fara produse cu aditivi alimentari sintetici, fara zahar, fara prajeli si fara grasimi hidrogenate. Dupa trei luni de tratament, am inceput sa iau si planta numita napraznic. In plus, am inceput sa dorm minimum 8 ore pe zi si sa fac sport sistematic, pentru reducerea stresului, care este un mare inamic al fertilitatii. Dupa un an si doua luni de tratament, am facut o noua analiza, iar rezultatul a fost uluitor: aveam aproape 18 milioane de spermatozoizi pe centimetru cub, iar motilitatea era normala. Iar la scurt timp, sotia mea a ramas insarcinata...
    Datorita brancii-ursului si a terapiei naturale, acum sunt tatal unui baietel sanatos si vioi, care in curand va implini un an. Prietenul care mi-a indrumat pasii spre tratamentele naturale este nasul baietelului meu. Va multumesc si voua, colectivul de la "Formula AS", pentru miracolele naturii pe care le scoateti la iveala, printre care si aceasta planta, branca-ursului, care pe mine m-a ajutat enorm."

    ANDREEA TRAISTARU - Bucuresti
    "Ma numar printre mamicile fericite care au tinut tratament cu branca-ursului, pentru a ramane insarcinate"

    "Ma numesc Andreea si ma numar printre mamicile fericite care au tinut tratament cu branca-ursului pentru a ramane insarcinate. Mai intai, am incercat sa raman insarcinata fara nici un fel de tratament, timp de mai multe luni, dar fara sa reusesc. Asa ca am fost la medic si mi-am facut niste investigatii, in urma carora am aflat ca aveam insuficienta ovariana. Aceasta afectiune era motivul pentru care nu stiam niciodata cand va veni urmatoarea menstruatie si nici cand avea loc ovulatia sau daca avea loc. Mi s-a propus o medicatie hormonala de sinteza, pe care am refuzat-o, pentru ca am cunoscut doua femei, care in urma acestor medicatii s-au ingrasat si s-au deformat, au avut tot felul de probleme de circulatie, iar eu nu am vrut sa risc.
    De branca-ursului nu am aflat din paginile dumneavoastra, pe care pe vremea aceea nu le citeam, ci de pe un forum de discutii de pe Internet, pe teme de sterilitate. Pornind de la sfatul femeilor care deja reusisera sa aiba copii cu ajutorul acestei plante (si doar eu am cunoscut cateva zeci), am cautat mai multe informatii in revista "Formula AS" si am inceput un tratament cu comprimate de branca-ursului, din care luam cate patru pe zi. Aceasta cura am facut-o atat eu, cat si sotul meu. Dupa trei luni de tratament am si ramas insarcinata, dar din pacate, au fost niste probleme, si nu am putut duce sarcina la capat. Imediat ce mi-am revenit, am reinceput tratamentul cu branca-ursului si totul a mers foarte bine, reusind sa duc sarcina si sa dau nastere unei fetite frumoase. Doctorita mea a zis ca am ramas insarcinata asa, pur si simplu, si ca branca-ursului nu a avut nici un efect. Dar eu am vazut cu totul altceva: dupa prima luna de tratament, mi s-a reglat perioada menstruala la fix 31 de zile, iar pentru prima data de cand aveam menstruatie, stiam si eu cand o sa-mi vina ciclul! In a doua luna de tratament, testul de ovulatie mi-a iesit, in sfarsit, pozitiv, pentru ca in a treia luna, sa iasa pozitiv testul de... sarcina! Am stiut ca sunt gravida la o zi dupa data la care trebuia sa-mi vina ciclul. Asa ca parerea mea este ca femeile cu probleme de fertilitate ar trebui sa incerce neaparat tratamentul cu branca-ursului. Asupra mea a avut un efect extraordinar!"

    CARMEN OPREA - Baia Mare
    "Aceasta planta mi-a daruit ceva incredibil de pretios, si anume: cativa ani de tinerete"

    "Ma numesc Carmen si sunt din Baia Mare. In urma cu opt ani, adica la varsta de 42 de ani, am inceput pe nepusa masa sa am simptomele specifice premenopauzei. La inceput au fost mai slabe si nu le-am luat in seama, dar cu trecerea timpului, au devenit tot mai intense, aparand bufeurile de caldura si dereglarile de ciclu. Va dati seama ce a fost in sufletul meu, vazand ca, efectiv, corpul meu nu ma mai asculta si ca am tot acel cortegiu de simptome chinuitoare, cu mult inainte de vreme. Am fost la medic, iar acesta mi-a pus diagnosticul de sindrom de premenopauza si am primit si un tratament medicamentos. Am luat pilule cu efecte hormonale, iar ciclul mi-a revenit, dar pentru scurta vreme.


    Pe urma, am citit chiar in prospectul medicamentelor pe care le luam cat de nocive sunt tratamentele cu hormoni pentru menopauza, asa ca ma gandeam ce tratament naturist sa caut. Sunt o impatimita a revistei "Formula AS" si tocmai atunci, in august 2003, in numarul 577, a aparut articolul despre branca-ursului, al lui Ilie Tudor. M-am decis pe loc si am cautat produsul in magazinele naturiste. Pe atunci nu se gasea decat branca-ursului in varianta de tinctura. Am facut tratamentul timp de 6 luni cu aceasta tinctura, si din prima luna mi-a revenit ciclul, care mi-a venit apoi "ca ceasul", timp de 1 an si jumatate. Se stie ca noi, femeile, ne nastem cu ovulele gata "numarate", pentru toata viata. Cand intram la menopauza, nu toate ovulele sunt consumate, o parte ramanand neconsumate. Or, actiunea brancii-ursului este tocmai de a "matura" aceste ovule din organism si de a le trimite "in circuit". Dupa aceasta perioada de un an si jumatate, cat ciclul menstrual a venit normal, am mai facut o cura de branca-ursului, asociata si cu talpa-gastii. Ciclul mi-a mai revenit, dar tot mai rar, pana cand, cred eu, organismul meu chiar s-a "golit". Din toata perioada de procese de menopauza, care a durat aproape 6 ani, cam ultimul an si jumatate a fost mai dificil, cand am tinut mai greu piept bufeurilor si unei sensibilitati psihice accentuate. Sunt insa convinsa ca tot aceste plante m-au ajutat sa ma adaptez acestor transformari din organismul meu. Drept concluzie, pot spune ca aceasta planta mi-a daruit ceva incredibil de pretios, si anume: cativa ani de tinerete biologica. Sunt foarte multumita ca, in procesul destul de complex al menopauzei, branca-ursului si talpa-gastii mi-au fost de mare ajutor.
    Chiar daca apelul din revista dumnevoastra a fost pentru a oferi rezultate favorabile pentru cuplurile care vor sa conceapa copii cu ajutorul brancii-ursului, cred ca la fel de importanta este si tratarea menopauzei, de care sufera mai devreme sau mai tarziu nu numai o parte dintre femei, ci toate."

    Cateva elemente practice despre administrarea acestei plante

    Comprimatele
    Sunt un amestec dintre o baza neutra (numita excipient) si planta extrem de fin macinata. Ele constituie forma de administrare cea mai frecvent folosita in prezent, deoarece sunt foarte usor de ingerat, sunt bine tolerate de organism si au un efect puternic, mai ales in timp. In farmaciile si in magazinele naturiste de la noi din tara se gasesc comprimatele produse de firma "Dacia Plant", care sunt un amestec de seminte (in proportie majoritara) si radacina de branca-ursului, amestec ce si-a dovedit eficienta in foarte multe cazuri. De regula, pentru stimularea fertilitatii si reintinerire, se iau cate patru-sase comprimate pe zi, in cure de 3 luni. La femei, administrarea incepe din ultima zi de ciclu si continua pana la ovulatie, cand se intrerupe.

    Tinctura de branca-ursului

    La noi, in magazinele naturiste, gasim tinctura de branca-ursului gata preparata, produsa de aceeasi firma sus amintita. Se administreaza din acest remediu de patru ori pe zi cate o lingurita diluata in putina apa. La femei, pentru stimularea fertilitatii, se iau cate doua lingurite diluate in apa, de trei ori pe zi, din ultima zi de menstruatie si pana la ovulatie, cand tratamentul se intrerupe, pentru a putea fi reluat la sfarsitul urmatoarei menstruatii.

    Preparatele pe baza de branca-ursului le gasiti in farmaciile sau in magazinele naturiste ori puteti sa le comandati direct la telefonul 0268/28.30.43 sau 0744/37.47.56 sau prin internet, la www.daciaplant.ro

    sursa:
    http://www.formula-as.ro/2010/913/medicina-naturii-44/branca-ursului-o-speranta-confirmata-12308
  •  
    • 43 mesaje
    17 Feb 2011, 06:17
    1 1

    Chiar daca incerci variante naturiste care se poate sa functioneze, trebuie sa vezi care e cauza. Eu nu am facut asa din prostie si ignoranta si in timpul sarcinii mi s-a dereglat tiroida...

    Dute pana la un endocrinolog...macar sa vb cu el!!!

  •  
    • 189 mesaje
    17 Feb 2011, 11:09
    2 0
    Sotul a fost la medic? Un sfat va pot da, uitati-va la filmul de pe youtube si cred ca va functiona si la dv, celule sanatoase - copil sanatos!
    Sa va ajuta bunul Dumnezeu ca sa aveti copii sanatosi!

    http://www.youtube.com/watch?v=4Y_T6X9oSs4&p=B20B4FDF5DF5D46B&feature=BF&index=12

  •  
    • 28 mesaje
    22 Feb 2011, 19:06
    5 2


    Acest mesaj a fost editat de către lusy88: 11 Mar 2011, 19:21
  •  
    • 121 mesaje
    22 Feb 2011, 20:13
    5 0
    Acid folic ai luat? Iti doresc sa ramai insarcinata cat mai repede si sa ai un bebelus sanatos.
  •  
    • 28 mesaje
    22 Feb 2011, 21:28
    2 0
    eu tr sa iau sau sotu meu?intreb asta pt k el are probleme
  •  
    10 Feb 2013, 22:10
    0 2
    buna!am si eu o prob.va rog sa-mi raspunda cineva cat mai repede...de 6 luni am lasat contraceptivele....mai vreau anca unu....si ami vine tot la 45 zile....cum calculez sa pot lua si eu branca ursului?din prima zi..dar pana an a cate zi?ca nustiu ziua fertila la 45 zile.............va rog spunetimi.......va multumesc.
  •  
    • 1784 mesaje
    11 Feb 2013, 13:07
    4 0
    silviaalexandra24 said:buna!am si eu o prob.va rog sa-mi raspunda cineva cat mai repede...de 6 luni am lasat contraceptivele....mai vreau anca unu....si ami vine tot la 45 zile....cum calculez sa pot lua si eu branca ursului?din prima zi..dar pana an a cate zi?ca nustiu ziua fertila la 45 zile.............va rog spunetimi.......va multumesc.

     

    Nu stiu...te-ai dereglat super naspa din cauza anticonceptionalelor probabil. Mie mi-a luat 6 ani ca sa raman  dupa ce am luat anticonceptionale. Poate tu esti mai norocoasa ins anumai un medic poate sa-ti spuna ce si cum.

  •  
    • 1 mesaje
    2 Mar 2013, 13:36
    4 4
    buna ma numesc maria am 17 ani si sunt casatorita si de un an incerc sa ramin insarcinata dar nu pot im doresc foarte tare un copil ce sa fac 
  •  
    • 17 mesaje
    12 Mar 2013, 20:14
    11 3
    Eu am gasit ajutorul in ghidul care ma invata cand sunt mai fertila de aici http://cumfacsa.ro/familie/parinti-si-viitori-parinti/cum-sa-ramai-insarcinata
  •  
    • 1890 mesaje
    14 Mar 2013, 21:43
    5 2
    maria0101 said:buna ma numesc maria am 17 ani si sunt casatorita si de un an incerc sa ramin insarcinata dar nu pot im doresc foarte tare un copil ce sa fac 

     Eu as zice sa mai cresti un pic tu. Esti prea tanara, nu esti "formata" complet, chiar asa tare arde???

  •  
    • 15 mesaje
    15 Mar 2013, 11:07
    8 3
    Stresul ca nu poti avea copil si gandul "de ce nu pot acvea copil" sunt suficiente pentru a nu ramane insarcinata.
    http://apazen.blogspot.ro/2013/02/emotiile-pozitive-si-sanatatea.html
  •  
    • 1 mesaje
    3 Apr 2013, 12:30
    3 0
    nu stiu daca a auzit cineva despre un medic homeopat Minu Mihai, din Cluj...am primit adresa cabinetului sau, insa as avea nevoie si de un numar de telefon de-al dansului, pentru o programare, pt ca nu sunt din Cluj....stie cineva??? Multumesc
  •  
    • 1 mesaje
    31 Ian 2014, 11:58
    3 1
    Buna ziua.In urma cu 5 ani am luat anticonceptionale timp de 3 ani de zile aproape,neintrerupt,cateodata fara pauza...Acum de 2 ani de zile incerc sa raman insarcinata si nu raman.Am avut niste probleme pe col cu niste rani pe care la sfatul doctorului am facut crioterapie...La teste totul este ok.Am menstruatie la fiecare 28 de zile,ce este drept luna asta mi a intarziat 1 saptamana si un pic,dar nu as vrea sa mi fac sperante ca as fii insarcinata cu un test de la farmacie.As prefera sa merg la doctor...Dar daca nici acum nu sunt insarcinata inseamna ca este omproblema si nu stiu ce,pentru ca doctorii nu au gasit o.As dorii niste sfaturi.Va multumesc