medicina estetica

  •  
    • 28 mesaje
    28 Sep 2009, 14:16
    0 1
    Buna, as vrea in curand sa recurg la o interventie de marire a buzelor. Nu stiu daca temporara cu acid hialuronic sau permanenta cu ulei de silicon.
    Referitor la metoda temporara am vazut ca dr. Morad Iancu face astfel de interventii, si-a facut careva din voi la el? ar fi super daca mi-ati impartasi din experientele voastre.
  •  
    • 28 mesaje
    28 Sep 2009, 18:13
    2 0
    Eu am facut la dr Iancu o interventie de marire a buzelor si pot spune ca sunt foarte multumita.
    Multa bafta!
  •  
    • 28 mesaje
    29 Sep 2009, 11:52
    0 1
    Multumesc, poti sa-mi trimiti niste poze, sau sa vorbim pe prv te rog?

    Merci
  •  
    • 28 mesaje
    30 Sep 2009, 12:27
    0 0
    Ok, ai msg pe prv.
  •  
    • 81 mesaje
    30 Sep 2009, 12:57
    0 1
    Nu te saftuiesc sa faci marire definitiva. Am 2 prietene care si-au facut asa ceva si au regretat ulterior. De ce? In primul rand ca s-ar putea ca la un moment dat sa doresti sa le schimbi forma si din cate mi-au spus mai multe persoane asta nu se poate face decat cu operatie in cazul implantului permanent (daca m-au mintit te mint si eu pe tine, dar tind sa le cred pentru ca erau ff interesate de problema si studiasera).
    Eu mi-am facut temporar cu acid hialuronic si e ok. Deja cred ca au trecut 2 luni (daca o sa cauti pe aici o sa gasesti un topic pornit de mine vis-a-vis de buze) si sunt multumita. Este posibil ca pe la inceputul anului viitor sa repet injectarea pentru ca efectul se cumuleaza si pana in primavara probabil se va sterge mare parte din volumul actual.
  •  
    • 58 mesaje
    30 Sep 2009, 15:02
    2 0
    Interesant topicul, pe mine m-ar interesa sa fac lipofilling pentru cearcane. A facut cineva? Aveti idee care ar fi efectele negative in timp?
  •  
    • 28 mesaje
    19 Oct 2009, 15:13
    0 0
    @Torentica - Deja dupa doua luni nu se mai vad buzele la fel de frumos ca dupa injectare? la cine ti le-ai facut si ce filler?
    Apropo de prietenele tale care si-au facut tratamentul permanent, ele sunt multumite? de cat timp au?
  •  
    • 28 mesaje
    19 Oct 2009, 15:14
    2 0
    @otilialzr - nu cunosc subiectul, singura procedura de care stiu este prin injectare.
  •  
    • 22 mesaje
    20 Oct 2009, 18:28
    1 1
    gata...am fost si mi-am facut si eu injectii pt umplerea ridurilor..de fapt la ridurile de la nas spre gura mi-a injectat acid hialuronic, si ce a mai ramas mi-a injectat la cearcane...la ridurile din jurul ochilor mi-a injectat toxina botulinica.
    andreita_dea si torentica...voi n-ati fost umflate si vinetii? eu la o saptamana inca mai sunt putin umflata si mai am cateva pete vinetii....totusi arata asa de bine...ce pacat ca efectul dureaza atat de putin.....
    la noi mi s-a parut destul de scump acidul hialuronic...350 euro, o injectie...si 150 euro, toxina botulinica...parca in bucuresti ziceati ca e mai ieftin.
  •  
    • 28 mesaje
    24 Feb 2010, 13:51
    0 0
    Din nou a fost o prietena la dansul si e foarte multumita. Emanuela iti pot doar recomanda ca data viitoare sa vii in Bucuresti la Dr morad am si vazut in machetele lui publicitare ca scria ceva legat de cazare la Marriott pentru cei din provincie. Eu zic sa dai un tel la clinica, nu ai ce pierde
  •  
    • 49 mesaje
    27 Feb 2010, 21:56
    1 0
    eu mi am facut la dr.Kasem,in bucuresti.acum in luna martie are o promotie din cate stiu 50% din pretul consultatiei ...dar aflati mai multe pe www.tulkarem-beauty.ro
  •  
    • 18 mesaje
    28 Feb 2010, 09:18
    0 3
    Eu am fost la doctorita Dumitrescu. M-a dus doar pentru sedinta de intretinere la epilarea laser. La sfarsit m-a intrebat daca nu doresc sa imi pregatesc si fata pentru primavara.
    Bref : peeling superficial 350 ron si marire buze si umplerea ridurilor dintre nas si buze 1000 ron. Asta pentru ca n-a fost nevoie decat de o fiola de ac. hialuronic.
    Per total pret si rezultate eu sunt multumita.
    Acum caut stomatolog pt. albit dintii.
  •  
    • 1767 mesaje
    2 Mar 2010, 09:24
    1 1
    Sanzianna, ti-am trimis un mp.
  •  
    • 18 mesaje
    3 Mar 2010, 23:19
    1 0
    ti-am raspuns la pm... cu o multime de detalii
  •  
    • 1767 mesaje
    4 Mar 2010, 20:38
    0 0
    Mercic!
  •  
    • 2 mesaje
    13 Mar 2010, 01:27
    0 1
    Eu nu am auzit de cei doi mentionati anterior, dar si eu sustin ca dr Morad Iancu este un profesionist.
    Oricum, felicitari tuturor femeile care stiu cum sa aibe grija de ele
  •  
    • 34 mesaje
    13 Mar 2010, 11:20
    1 0
    Buna,
    Va rog sa te uiti la site-ul meu, aici sunt lucruri foarte interesante:

    http://tinyurl.com/yecshpz

    Multumesc foarte mult!!!
  •  
    • 2 mesaje
    14 Mar 2011, 10:15
    0 0

    50 lei in loc de 150 lei pentru o consultatie estetica + un discount  10% - 15 % in functie de interventia chirurgicala doar la Clinica Zone Medical Estet!

     

    www.teamdeals.ro

     

    TRATAMENTUL CICATRICILOR INESTETICE, CHELOIDE

    Tratamentul cicatricilor cheloide, hipertrofice, subdenivelate, postoperatorii, dupa cezariana. Sint prezentate pe scurt citeva metode din chirurgia estetica utilizate in tratamentul cicatricilor inestetice. Recomandam evaluarea individuala a fiecarui caz in parte pentru a alege metoda cea mai buna de tratament.

    RINOPLASTIA (RINOCORECTIA)
    Rinoplastia este interventia chirurgicala estetica care remodeleaza nasul. Este interventia cea mai complexa din chirurgia estetica necesitind o evaluare obiectiva a fiecarui caz in parte.Prezentam in acest articol citeva din principiile interventiei si recomandarile noastre in legatura cu rinoplastia.

    LIFTINGUL FACIAL
    Interventie chirurgicala estetica de reintinerire faciala , liftingul facial prezinta variate metode de realizare. Indicatia chirurgicala este pusa in momentul evaluarii pacientului(pacientei) tinind cont de factori obiectivi. Prezentam citeva din principiile liftingului facial, recomandari si contraindicatii. (Dati CLICK pentru a citi articolul)

    OTOPLASTIA
    Otoplastia sau corectia urechilor este o interventie frecventa in chirurgia estetica. Otoplastia implica o indicatie clara asupra elementelor ce trebuie corectate. Recomandarile noastre, indicatiile, contraindicatiile otoplastiei sint prezentate pe scurt in acest articol. Pentru detalii recomandam consultatia si evaluarea individuala a fiecarui caz in parte.

    BLEFAROPLASTIA.
    Blefaroplastia sau Chirurgia estetica a pleoapelor. Sint descrise principiile si indicatiile chirurgicacale ale blefaroplastiei .

    MARIREA BUZELOR CU ACID HIALURONIC
    Sint prezentate diferite tehnici de marire a buzelor cu Acid Hialuronic (Teosyal Kiss si Juvederm Ultra Smile) Alegerea metodei se face in urma consultatiei si evaluarii individuale tinind cont de dorinta pacientei si de posibilitatile tehnice

    LIPOSUCTIA
    Liposuctia (lipoaspiratia) este o interventie frecventa in chirurgia estetica corporala. Exista diverse metode de remodelare cu indicatii precise si rezultate previzibile.Prezentam aici citeva din principiile liposuctiei.

    RIDICAREA SANILOR ( MASTOPEXIA)
    Ridicarea sanilor sau mastopexia este una din interventiile cele mai solicitate din chirurgia estetica. Mastopexia (ridicarea sanilor) este o interventie chirurgicala reconstructiva care remodeleaza si confera sanului un aspect natural cit mai aproape de normal. Prezentam in acest articol citeva detalii despre mastopexie si citeva cazuri exemplificate prin poze pre si postoperatorii

    MICSORAREA SANILOR . REDUCTIA MAMARA
    Micsorarea sanilor sau reductia mamara este o interventie de chirurgie estetica care implica remodelarea sanilor mari, ptozati,inestetici. Sint prezentate indicatiile, contraindicatiile, precautiile si recomandarile care insotesc aceasta interventie. Poze efectuate pre si postoperator ale unor cazuri de mamoplastie de reductie.

    MARIREA SANILOR CU IMPLANTURI MAMARE 
    Marirea sanilor cu implanturi mamare (proteze mamare). Este descrisa procedura de marire a sanilor cu implanturi mamare MENTOR , indicatiile,contraindicatiile si recomandarile aferente acestei interventii chirurgicale precum si prezentarea catorva cazuri (pre si postoperator) .

    TRATAMENTUL CHIRURGICAL AL TUMORILOR CUTANATE
    Tratamentul chirurgical al tumorilor cutanate, nevi pigmentari ( alunite ), veruci, keratoza seboreica.principii chirurgicale ,indicatii si recomandari)

    LABIOPLASTIA
    Labioplastia sauChirurgia estetica a organelor genitale feminine externe. Micsorarea labiilor.Sint prezentate principiile labioplastiei,indicatii si recomandari.

    LIPOFILLING FACIAL . MICROLIPOFILLINGUL FACIAL
    Lipofillingul facial sau liftingul facial nechirurgical prin injectarea de grasime proprie.Indicatii,recomandari si rezultate estetice.

    TRATAMENTUL RIDURILOR FACIALE CU ACID HIALURONIC

    Acid Hialuronic (TEOSYAL, JUVEDERM)

     

    CHIRURGIE PLASTICA SI RECONSTRUCTIVA

    Boala Dupuytren, Cicatrici, Sechele dupa Arsuri, Chirurgia Mainii ( tendoane,nervi,malformatii congenitale), Tumori cutanate si de parti moi, Sindrom de Canal Carpian

     

    TRATAMENTUL RIDURILOR CU TOXINA BOTULINICA (BOTOX)

    Microinjectii cu Botox pentru ridurile fetei

     

    PEELING CHIMIC

    Atenuarea ridurilor faciale, corectia cicatricilor dupa acnee, lifting nechirurgical prin peeling chimic

     

    TRATAMENTE ESTETICE FACIALE NECHIRURGICALE

    Tratamente estetice profesionale antiimbatrinire

     

    MEZOTERAPIA (TRATAMENTUL CELULITEI)

    Tratamentul celulitei prin mezoterapie

     

    TRATAMENTUL RIDURILOR CU ACID HIALURONIC

    Teosyal First Line, Teosyal Deep Line in tratamentul ridurilor

     

    MEZOTERAPIE FACIALA

    Reintinerire faciala nechirurgicala, lifting nechirurgical prin mezoterapie faciala

    Medicul are dreptul de a nu efectua interventia pentru care pacienta a beneficiat de oferta daca considera ca exista contraindicatii medicale sau de alta natura de a prejudicia rezultatul interventiei.


    Acest mesaj a fost editat de către alexandruned: 14 Mar 2011, 10:16
  •  
    • 28 mesaje
    26 Aug 2012, 18:17
    1 6
    Fetelor eu nu platesc nimic la Dr Morad Iancu ca si taxa de consultatie, mereu doar tratamentul si de fiecare data cand am fost la consult dupa interventie la fel, nu am platit nimic, e un super om!
  •  
    • 14 mesaje
    7 Mar 2013, 17:49
    0 0
    Buna! Eu m-am operat la nasuc. Daca vrei o recomandare, eu am fost la doamna doctor Adina Alberts si sunt foarte multumita, iar doamna doctor a fost o draguta! Stiu ca face si tratamente anti ageing (riduri) si marirea buzelor etc. E un medic exceptional! Poti suna la clinica sau intreba pe forumul clinicii uite aici http://bit.ly/W7tlHC si sigur iti raspunde cu sfaturi sau informatii. Pup