PENTRU CINE DORESTE SA SE VINDECE

 •  
  • 1336 mesaje
  8 Sep 2009, 10:28
  6 4
  Eu de curand am descoperit o noua terapie care da rezultate excelente in diferite probleme de sanatate.Acea Clinica e in Timisoara.Cine doreste mai multe informatii,i le ofer cu mult drag!
 •  
  • 1336 mesaje
  8 Sep 2009, 15:58
  1 2
  Este vorba despre OZONOTERAPIE(tratament cu ozon)care se administreaza in diverse moduri.E FOARTE EFICIENT,da rezultate deja dupa 2-3 sedinte
  si stiu cazuri de boli rezolvate.Imi doresc sa afle cat mai multi oameni despre aceasta modalitate de vindecare.www.ozonoterapie.ro
  Cine doreste poate citi pe internet mai multe despre acest tratament.vindeca foarte multe afectiuni.chiar si cancerul.
  Rog pe toti cei cu probleme de sanatate sa apeleze si la acest tratament,si nu vor regreta.Sanatate multa tuturor!
 •  
  • 1336 mesaje
  8 Sep 2009, 16:12
  1 2
  Stiu ca in BUCURESTI si TIMISOARA exista clinici in care se practica acest tratament.
  Daca sunt si in alte localitati,nu stiu.
  Dar cunosc medicul din Timisoara.
 •  
  • 1336 mesaje
  9 Sep 2009, 10:14
  1 2
  Chiar nu e nimeni care sa fi incercat acest tip de tratament?ca sa-si dea cu parerea.Astept argumente pro sau contra.
  O zi frumoasa va doresc tuturor!
 •  
  • 3036 mesaje
  10 Sep 2009, 00:26
  1 0
  Nu stiu cat de OK este forma asta de terapie, din moment ce ozonul este un agent poluant, cu efecte negative demonstrate asupra starii de sanatate.

  De exemplu, anumite modele mai vechi de imprimante si copiatoare emana ozon, insisi producatorii recomandand instalarea lor in alte spatii decat cele in care lucreaza angajatii.
  La modelele mai recente, s-a avut grija ca emisiile de ozon sa fie cat mai reduse cu putinta.

  Internetul este plin de testimoniale despre efectele ozonului - negative sau pozitive - insa cred ca deocamdata e mai bine sa asteptam dovezi stiintifice palpabile inainte de a ne duce sa platim niste medici obscuri ca sa ne faca injectii cu perhidrol in coloana vetebrala sau mai stiu eu in ce organe vitale....
 •  
  • 1336 mesaje
  10 Sep 2009, 10:10
  0 2
  Terapia cu ozon ca o tehnologie medicala moderna, inalt eficienta, de folosire a ozonlui medical pentru scopuri terapeutice si preventive, care in present merita sa fie numita terapia secolului 21. Terapia cu ozon are o gama extreme de larga de actiune, produce actiune puternica bactericida, viricida, fungicida, imunomodulatoare, antihipoxica, de detoxifiere, este bine tolerate de pacienti sin u cauzeaza niciun effect secundar. Folosirea ozonului medical ajuta la reducerea timpului de tratament, a letalitatii si a gradului de disabilitate.

  Datorita potentialului puternic oxido- reducator al ozonului, efectul patogenic al terapiei cu ozon se dezvolta prin mecanismul sau dublu de actiune:Actiune locala datorita activitatii de dezinfectie fata de bacterii, virusuri si fungi.
  ctiune sistemica metabolica care duce la reactivarea si refacerea homeostaziei oxigenului in organism.
  Contraindicatii:Infarctul miocardic acut, sangerari, hipertiroidism, tendinta la crampe, trombocitopenie, alergie la ozon, recadere la pancreatita cronica.
 •  
  • 1336 mesaje
  10 Sep 2009, 10:14
  0 2
  erapia cu ozon are o eficienta clinica de 100% in tratarea bolilor bacteriene si virale datorita proprietatilor sale antibacteriene, antivirale si antifungice puternice; bolile asociate cu simptome de hipoxie multumita efectelor sale benefice asupra transportului si eliberarii de oxigen in tesuturi si procesele dependente de oxigen; tulburarile circulatorii multumita efectului sau asupra circulatiei sanguine; procesele inflamatorii multumita efectului sau aintiinflamator; situatiilor cu imunodeficienta multumita efectului sau imunomodulator si imunostimulant; ranile cu vindecare deficitara datorita proprietatilor rapide si eficiente de vindecare a ranilor, etc.# Controlul diabetului zaharat pentru 6 luni de la cursul terapiei cu ozon (nevoia de insulina este redusa la jumatate) ofera o calitate mai buna a vietii diabeticului si reduce durata de spitalizare si consumul de medicamente. In cazul complicatiilor diabetului cum este “piciorul diabetic” terapia cu ozon previne amputatia sau reduce volumul/marimea ei.
  # Terapia cu ozon poate ajuta multi oameni care sufera de cancer, SIDA, infectie HIV si alte boli considerate a fi incurabile. Desi terapia cu ozon nu poate fi considerata un medicament 100% aprobat pentru cancer, s-a stabilit experimental si clinic ca terapia cu ozon produce un efect anti- tumoral. In particular cand este folosita in etapele initiale ale oncogenezei, terapia cu ozon in forma de injectii cu ozon direct intra-tumoral la fel ca folosirea parenterala de sange ozonat sau ser ozonat poate duce la resorbtia completa a tumorii. Pentru cazurile inoperabile sau cele deja operate trataei cu chimioterapie sau radiatii, terapia cu ozon poate fi benefica ca adjuvant pentru detoxifierea, imunocorectia si imbunatatirea starii de bine. Terapia cu ozon poate ajuta la reducerea la jumatate a dozelor prescrise de chimioterapie la fel ca si la reducerea considerabila a efectelor secundare in urma chimioterapiei si a altor medicamente anti- tumorale. Datorita efectelor sale imunomodulatoare si imunostimulatoare, terapia cu ozon poate cel putin sa imbunatateasca calitatea vietii la pacientii cu cancer si sa le prelungeasca in mod considerabil viata chiar daca vindecarea completa a cancerului este imposibila. La fel se intampla cu pacientii cu SIDA, terapia cu ozon actionand ca un imunostimulator puternic, si ajutandu-i sa revina la o viata normala pentru o perioada lunga de timp;
  Terapia cu ozon reprezinta o alternativa ingenioasa a medicinei traditionale, in particular in situatiile medicale unde aceasta nu ofera un tratament eficient, de exemplu in situatiile in care microflora este rezistenta la antibioticele disponibile.
  Terapia cu ozon este capabila sa creasca sensibilitatea microflorei organismului la antibiotice si sa potenteze efectul medicamentelor traditionale atunci cand sunt folosite ca metoda complementara de tratament.
  In comparatie cu medicina traditionala, terapia cu ozon realizeaza rezultate mai bune intr-o perioada mai scurta de timp, fara a cauza o adaptare sau rezistenta a organismului uman la acest fel de terapie si fara a provoca efecte secundare, reactii adverse sau complicatii.
  Terapia cu ozon poate elimina efectele secundare datorate unui tratament medical cum este chimioterapia.
  In comparatie cu medicina traditionala, terapia cu ozon produce un efect mai stabil la pacientii cronici fara a cauza recidive pe o perioada de timp.
  Terapia cu ozon poate fi folosita in perioada timpurie de sarcina la femeile din grupul de risc legat de infectii intrauterine, atunci cand folosirea antibioticelor nu este permisa.
  Terapia cu ozon poate fi folosita cu succes in tratamentul multor complicatii obstraticale pentru beneficiul atat al mamei cat si al copilului.
  Terapia cu ozon nu are nico restrictie de varsta si poate fi folosita sigur si cu eficienta de la nou nascut la pacientii in varsta.
 •  
  • 1336 mesaje
  10 Sep 2009, 10:19
  2 2
  Eu doar am dat aceste informatii pretioase,pt cine doreste cu adevarat sa se vindece,si practic nu mai stie ce sa incerce,pentru ca stiu cazuri reale de vindecari cu succes.E alegerea fiecaruia daca doreste sau nu sa incerce!Nimic nu e mai rau decat sa ai o boala si sa nu stii cum sa o tratezi,sa nu te mai ajute nimic...
  Mentionez ca nu am nimic de castigat, ca ofer aceste informatii.M-as bucura doar sa scrie cineva care intr-adevar o sa incerce acest tip de tratament,ce efecte va afea asupra lui!Nu e nimic dureros.
  Sanatate multa tuturor!
 •  
  • 3036 mesaje
  10 Sep 2009, 11:45
  2 0
  Pai nu inteleg... daca tot ai deschis subiectul asta ca sa ne spui cat de convinsa esti ca aceasta forma de terapie functioneaza, de ce nu ne povestesti chiar tu experienta ta si a celor pe care sustii ca ii cunosti si ca s-au vindecat prin terapie cu ozon?

  Ca asa, copy-paste cu diverse texte de pe net poate sa faca oricine...

  Daca tu pui aici texte pro, iar eu as pune texte contra... in final nu ar castiga nimeni nimic dintr-un astfel de topic.
 •  
  • 1336 mesaje
  10 Sep 2009, 12:22
  1 1
  Donna,eu nu vreau sa laud acest tratament.
  Persoane foarte bolnave cu diverse boli s-au insanatosit: unul bolnav de 13 ani o boala de piele foarte grava,in jumatate de an s-a vindecat,altcineva bolnavi cu cardiopatie ischemica(dureri in pipt f f dureroase)le-au trecut.sunt f multe cazuri tratate cu succes.Dar dupa cum am spus,eu nu sunt doctorita.Trebuie mers la clinica unde se practica acest tratament,cu rezultatele despre afectiunea de care sufera pacientul,si vorbit cu medicul/medicii de acolo.
  In functie de problema fiecaruia,tratamentul e diferit,durata e diferita,deci doar vorbind direct cu un medic specialist in acest domeniu vei afla raspunsuri concrete.Eu am scris despre acest tartament pt ca am apelat la acest tratament si a dat rezultate bune.
  Mai multe nu mai spun pe aceasta tema.
  Am vrut sa ofer aceasta informatie celor care chiar au nevoie,si nu cauta sa despice firul in 4.Ai o problema, cauti un centru unde se practica tratamentul,mergi vb cu dr de acolo,si te decizi.daca urmezi sau nu tratamentul.
  Nimeni nu te obliga sa urmezi sau nu.
  Imi doresc sa afle cat mai multi oameni de aceasta noua terapie din medicina.
  Ce am trimis e de pe blogul doctorului pe care il cunosc si la care am facut tratament.Eu zic,sa-ti faci curaj si sa incerci daca ai o problema.Eu nu te pot lamuri mai mult,Nu sunt dr.Stiu doar ca e eficient si merita incercat.O ZI FRUMOASA TUTUTOR SI...SANATATE!
 •  
  • 380 mesaje
  10 Sep 2009, 12:47
  1 0
  Am o nelamurire...va rog sa ma ajutati: am invatat la biologie ca ozonul poete fi "fabricat" numai de plante, si numai pe timpul zilei.

  Daca intre timp s-a descoperit ca se poate obtine ozonul si pe alte cai, de ce mai exista problema "gaurii de ozon"?
 •  
  • 3036 mesaje
  11 Sep 2009, 12:14
  3 0
  Diana, din pacate modalitatea ta de a expune acest subiect nu numai ca nu m-a convins, ci m-a facut sa devin mai circumspecta cu privire la terapia cu ozon.

  Arabela, referitor la GAURA DIN STRATUL DE OZON: stratul protector de ozon se afla la nivelul stratosferei si se formeaza in urma unor reactii naturale. Ozonul de la nivelul solului se formeaza in mare parte din gaze industriale reziduale si are efecte negative asupra sanatatii:

  "What is Ozone?
  Ozone is a gas that is formed in the atmosphere when three atoms of oxygen combine. Naturally occurring ozone is found high in the stratosphere surrounding the earth and in ground-level ambient air.

  Stratospheric Ozone forms high in the atmosphere when intense sunlight causes oxygen molecules (O2) to break up and re-form as ozone molecules (O3). Popularly called "good ozone," it shields people, trees, crops, property, and microorganisms from the harmful effects of the sun's ultraviolet light.

  Ground Level Ozone, regularly referred to as “bad ozone” forms when emission sources including, but not limited to, transportation, industrial and commercial operations, and vegetation emit oxides of nitrogen (NOx) and/or volatile organic compounds (VOC) which react in the presence of sunlight."
 •  
  • 310 mesaje
  13 Sep 2009, 21:42
  6 1
  Diana spune-ne ce problema de sanatate ai avut si cum te-ai vindecat cu aceasta forma de terapie.
 •  
  • 1336 mesaje
  14 Sep 2009, 13:04
  7 2
  Nu vreau sa vb despre ce probleme am avut eu,ca sa conving pe cineva.Am dat aceasta informatie despre aceasta forma de terapie,iar cine doreste sa urmeze terapia,trebuie sa vb cu un medic specialist in ozonoterapie(repet,fiecare caz e diferit,deci forma de terapie diferita.ce mi-a facut mie,altei pers nu-i ajuta,asa ca apeleaza la alta modalitate de terapie,pt ca sunt diferite tratamente,aplicate diferit).
  Asa cum altepers scriu despre un produs nou,si stie ca ajuta oamenii,asa si eu am vrut sa afle lumea ca exista ceva nou in medicina(destul de costisitor tratamentul,dar merita)Informatiile cele mai sigure le poti primi de la UN MEDIC IN DOMENIU.
  (Si rezultatele se simt deja din a2-a a treia sedinta 100%)