cum seduci barbatul leu?

  •  
    • 886 mesaje
    7 Sep 2009, 16:00
    4 6
    Am cunoscut un tip leu, pe net. Buunn..pana aici totul frumos. In primele zile m-a sunat si m-a tinut cateva ore la telefon, am iesit o data in oras numai noi, ne-am simtit foarte bine, apoi nu a mai dat niciun semn. Am inceput sa il sun eu, nu prea imi raspundea, sau imi raspundea dar nu imi propunea sa ne vedem. L-am provocat la o discutie pe messenger, in care l-am intrebat direct daca nu m-a placut sau ce s-a intamplat, si mi-a zis ca dimpotriva, m-a placut si vrea sa ma ia incet, sa nu ma sperie. I-am propus eu sa ne intalnim, m-a cam vrajit, ca nu stie ce timp are, cand poate si asa, pana la urma ne-am vazut, s-a purtat foarte galant, dar in acelasi timp distant, nu a incercat sa ma sarute, nimic. Nu prea inteleg..Are 30 de ani, nu suntem copii, ce sa inteleg din comportamentul lui? Sa il mai caut eu sau sa il las in pace? Cum sunt leii, le place sa seduca ei sau le flateaza orgoliul mai degraba o femeie care umbla dupa ei?
  •  
    • 1336 mesaje
    7 Sep 2009, 16:11
    0 1
    Cînd Gray a scris versurile despre o floare "născută pentru a înflori nevăzută şi a-şi risipi dulceaţa în deşert", în mod sigur nu descria un nativ din Leu. Probabil că ai să-l vezi pe acest bărbat lăfăindu-se în lumina strălucitoare a soarelui şi poate că ai să-l vezi ţinînd discursuri înflorite, dar asta nu se va întîmpla în nici un caz în pustietatea deşertului. Mai mult ca sigur îl vei găsi pe o scenă sau în faţa unui cerc de prieteni sau rude pline de adoraţie. O fi risipind el bani, dar nici prin cap nu-i trece să-şi risipească dulceaţa în vînt. Va avea întotdeauna un public.
    Cam asta e esenţa personajului. Secretul cu ajutorul căruia poţi pune mîna pe un Leu e foarte simplu: fii publicul lui. Spre deosebire de amicii lui din Fecioară sau Vărsător, Leul se va arunca bucuros în vîltoarea unei delicioase aventuri romantice dacă îţi joci cărţile cum trebuie, îl adori, îl flatezi şi îl respecţi.
    Ai de-a face cu un flamboiant bărbat de august? Pune-ţi ochelarii de soare şi cedează strălucirii lui orbitoare. Ai de-a face cu unul dintre Leii blînzi, liniştiţi? Nu te lăsa păcălită de moliciunea lui rafinată. Fă o mişcare greşită şi vor zbura scîntei. Nu uita, el doar joacă rolul unui suflet modest. Sub comportamentul curtenitor şi liniştea răbdătoare ard înăbuşit ruguri de demnitate mîndră şi vanitate arogantă, gata să izbucnească şi să pîrjolească femeia insistentă şi destul de fraieră încît să creadă că-l poate conduce.
    Leul va fi un pretendent galant şi plin de cavalerism, afectuos, sentimental, tandru şi protector. Nu va fi nevoie să-i întinzi cine ştie ce capcane complicate pentru a-l convinge să-ţi facă avansuri romantice. Unii spun chiar că Leii sînt în stare de pasiune instantanee. Nu trebuie decît să adaugi ocazia potrivită, să amesteci totul cu lumînări aprinse şi viori şi dragostea va înflori rapid, ca un trandafir roşu. De fapt, poţi să laşi la o parte lumînările şi muzica dacă nu le ai la îndemînă, şi să foloseşti doar primul ingredient. Rezultatul va fi acelaşi. Dacă din viaţa lui lipseşte iubirea, ferocea felină se va usca pe picioare, într-un mod cît mai dramatic, desigur. El trebuie să fie adorat, altfel moare. Bărbaţii din Leu nu se uită la bani cînd fac curte unei femei. Vei fi dusă la cele mai bune restaurante, copleşită cu parfumuri şi flori, condusă cu mîndrie la teatru şi vei primi scrisori de dragoste fantastice. Sincer vorbind, ar trebui să ai o inimă de piatră ca să-i rezişti.
    Probabil că de-acum îţi închipui că ai apucat pe Dumnezeu de un picior. Nu chiar. Iubirea Leonină nu e deloc lipsită de probleme. Ar fi bine să iei aminte la răsfăţatele metrese ale regilor. Leul te va invita în bîrlogul lui şi te va încălzi cu inima lui mare, dar lăcaşul lui se poate transforma pentru tine într-o închisoare luxoasă. E gelos? Răspunsul e "DA!", scris mare, cu neon orbitor. ÃŽi aparţii trup, suflet şi minte. ÃŽţi va spune cu ce să te îmbraci, pe ce parte să-ţi faci cărarea, ce cărţi să citeşti, care prieteni merită păstraţi şi cum să-ţi organizezi mai bine ziua. Va dori să ştie de ce ai lipsit două ore cînd ai spus că pleci la cumpărături pentru o oră, cu cine te-ai întîlnit pe drum, ce-a spus persoana respectivă şi chiar se va supăra dacă nu îi vei spune la ce te gîndeai cînd priveai în gol pe geamul de la bucătărie în timp ce-i făceai omleta. Dacă te gîndeai la alt bărbat? Nu uita niciodată de forţa temperamentului lui impulsiv atunci cînd e stîrnit. Să-l tachinezi flirtînd din cînd în cînd cu alţii ca să-i dovedeşti că eşti încă seducătoare e o nebunie. Åžtie că eşti seducătoare. Nu are nevoie de nici un fel de dovezi. ÃŽn plus, bărbatul tău din Leu e în stare să-i pună la podea pe nevinovaţii tăi prieteni de sex masculin, dacă nu să-i şi bage în spital, atunci cînd e împins dincolo de limite.
    Nu e totul lapte şi miere în relaţia amoroasă
  •  
    • 1336 mesaje
    7 Sep 2009, 16:12
    3 0
    Cum să recunoşti un nativ din Leu

    Aţi cunoscut recent o persoană care v-a spus: "N-am nevoie de favorurile tale" şi în acelaşi timp v-a orbit cu strălucirea zîmbetului său superb? Atunci aflaţi că i-aţi căzut victimă marii feline. Nu e deloc ceva neobişnuit pentru Leu să-şi afişeze în acelaşi timp mîndria arogantă şi drăgălăşenia voioasă, acesta fiind motivul pentru care lumea îi iartă orice. Leul-felină stăpîneşte peste toate celelalte animale. Persoana din zodia Leului e stăpînul tuturor, inclusiv al tău. (Bine, bine, ştiu că de fapt nu e adevărat, dar te rog, nu-i spune asta! I-ai frînge inima lui mare, caldă şi egoistă.) Cel mai bine e să-i cînţi în strună. Atunci va toarce în loc să ragă. Leul pendulează între momentele de energie gregară şi cele de superbă indolenţă, în care abia îşi poate stăpîni căscatul. Dacă vrei să studiezi fiara, caut-o în toate locurile la mare modă din oraş. Cel puţin jumătate dintre oamenii pe care îi vei vedea acolo trăind pe picior mare vor fi Lei. Mîţele mai timide vor sta acasă, dar tot lăfăindu-se în confort şi distrîndu-se pe cinste. Leul urăşte întunericul la fel de mult pe cît urăşte plictiseala. Dacă vezi un nativ care roşeşte uşor, nu confunda roşeaţa de timiditate cu cea provocată de mîndria rănită sau de emoţia de a-şi vedea iubita. Nu există Lei introvertiţi, ci doar Lei care se prefac a fi introvertiţi. S-ar putea să vezi cîţiva nativi care se învîrt prin lume cu o aparenţă de forţă, hotărîre şi demnitate tăcută. Nu te lăsa păcălit de acel tors molatec. Chiar şi Leii blînzi sînt convinşi în sufletul lor că au dreptul regal de a domni peste familie şi prieteni şi pîndesc din culise momentul cînd vor putea prinde un loc în lumina reflectoarelor. Dacă nu mă crezi, ia un Leu care se dă drept introvertit şi atacă-i mîndria. Ia de la el ceva ce consideră că i se cuvine, dă-i ordine şi nu-i arăta nici o brumă de respect. Răgetul acelei mîţe blînde se va auzi din celălalt capăt al oraşului. E nevoie de mult curaj ca să-l provoci cînd îşi apără drepturile şi demnitatea. Unii nativi se mai îmblînzesc o dată cu vîrsta, dar Leul nu îşi pleacă niciodată capul mîndru. Niciodată.
    Cît despre atributele fizice ale celor dominaţi de Soare, uită-te în jur după oameni cu o coamă de păr dat pe spate, ca să le lase faţa liberă şi o atitudine leneşă, înşelătoare. Leii au un mers drept şi mîndru, cu o moliciune pisicească în pas. Femeile combină graţia felină cu un fel de intensă incandescenţă interioară, bine camuflată de purtarea lor blîndă, calmă şi echilibrată. Dar nu uita că Leoaica e pregătită în orice clipă de atac dacă se simte ameninţată. Ghearele ei or fi ascunse în perniţe, dar sînt mereu bine ascuţite. ÃŽi vei observa aerul dominator şi ţinuta princiară în timp ce trece privindu-i de sus pe muritorii din jur. ÃŽn general, mişcările şi vorba nativilor sînt tacticoase, căci ei rareori vorbesc repede, aleargă sau se grăbesc. ÃŽntr-un grup îţi va fi imposibil să ignori prea mult timp un Leu. Fie va atrage atenţia tuturor prin declaraţii şocante şi acţiuni dramatice, fie va obţine aceeaşi atenţie bosumflîndu-se şi ascunzîndu-se după ficusul din cameră pînă cînd cineva se va grăbi să vină să-l întrebe ce i s-a întîmplat. ÃŽn zodie există destui nativi cu ochi albaştri, dar mulţi Lei, în special cei de sex feminin, au ochi căprui închis, uşor ridicaţi la colţuri, blînzi la început, dar plini de foc şi pară mai apoi. Părul e brun sau blond-roşcat, de obicei ondulat, purtat fie într-o coafură sălbatică, neglijentă, ridicat în sus pe creştet şi pe părţi, fie e bine întins şi netezit pe lîngă cap. Tenul lor e de obicei rumen. E de-a dreptul amuzant să urmăreşti efectul ciudat pe care-l au nativii asupra oamenilor. E greu să stai în faţa Leului fără să-ţi îndrepţi spatele, trăgîndu-ţi burta şi scoţînd pi
  •  
    • 1336 mesaje
    7 Sep 2009, 16:13
    2 3
    Vezi ce te poate ajuta de aici.Eu am primit de la cineva despre toate zodiile si asta am eu la zodia LEU.Sper sa-ti fie de folos!
  •  
    • 886 mesaje
    7 Sep 2009, 16:19
    1 0
    da, citisem si eu pe net asta. ma interesa insa ceva din experientele voastre directe cu aceste exemplare
  •  
    • 1336 mesaje
    7 Sep 2009, 16:24
    2 0
    sunt f orgoliosi,le place sa detina controlul,si nu prea accepta sfaturi..sugestii.
    Dar sunt oameni sufletisti,in general.Si adora aspectul ingrijit la o femeie.Asta e ce stiu eu din ce am vazut la cei din aceasta zodie.
  •  
    • 886 mesaje
    7 Sep 2009, 16:30
    0 2
    da, eu sunt balanta..si nu cred ca exista balante neingrijite nu fizicul e problema, ci de tactica.
  •  
    • 886 mesaje
    7 Sep 2009, 17:10
    1 0
    deci, deci? ma tin dupa el sau il las in pace?
  •  
    • 118 mesaje
    7 Sep 2009, 18:53
    0 0
    Libra, nu mi spune ca il cheamaAlex!
  •  
    • 886 mesaje
    7 Sep 2009, 20:30
    0 0
    haha, nu il cheama alex ai si tu exact aceeasi problema cu un leu alex?
  •  
    • 1509 mesaje
    8 Sep 2009, 00:45
    0 0
    Libra, momentan si eu sunt cu un Leu, abia ce ne stim de 1 luna , dar la tine cred ca e alta problema cu omul tau, nu tine de zodie, asa mi-a dat mie impresia citindu-ti postarea .

    Ai verificat omul? Sa nu cumva sa fie insurat sau cu vreo relatie de lunga durata "acasa" .
  •  
    • 886 mesaje
    8 Sep 2009, 14:36
    1 0
    Insurat nu e sigur. Nu stiu daca e cu cineva, el zice ca nu, ca a suferit dupa una care era maritata si nu prea mai are incredere in femei, plus ca ma suna de acasa de la el, seara, deci nu locuieste cu nimeni. Ma gandeam ca tine de orgoliul de leu faptul ca nu suna si vrea sa il caut eu..desi am auzit ca le-ar placea mai mult sa fie ei cei care vaneaza.
  •  
    • 886 mesaje
    8 Sep 2009, 14:38
    1 0
    Desteapta_Pamantului, la tine cum a fost? Cine pe cine a sedus? SI tu ce zodie esti?
  •  
    • 1509 mesaje
    8 Sep 2009, 17:09
    0 0
    Libra, noi avem amandoi 30 si putin de ani , eu l-am agatat si "sedus" daca pot zice asa.
    La inceput el era mai distant, tot asa, iesit dintr-o relatie unde fata inselase si mintise.
    Eu m-am purtat f natural dar la un moment dat am lasat-o mai moale sa vad ce face el.. si a facut ce trebuia, s-a cam intors roata, daca nu e prematur sa zic asa, acuma el e tot timpul dupa mine si imi convine .

    Eu sunt in Fecioara, cica nu se inteleg deloc zodiile, pt ca amandoi avem mania controlului , om vedea cum va fi .
  •  
    • 886 mesaje
    9 Sep 2009, 11:19
    1 2
    o las balta
  •  
    • 1509 mesaje
    9 Sep 2009, 20:26
    0 0
    de ce te-ai decis sa o lasi balta?
    s-a intamplat ceva?
    ai aflat ceva?
  •  
    • 886 mesaje
    10 Sep 2009, 10:29
    0 0
    nu, dar nu imi place sa ma rog de cineva sau sa astept cu orele sa ma sune. si el abia aseara m-a sunat, nedumerit ca de ce nu ii raspund la telefon. dar nu a insistat si nici nu mi-a propus sa ne vedem. am ajuns la concluzia ca ii sunt simpatica, dar nu suficient cat sa tina neaparat sa ma vada sau sa faca vreun efort in acest sens.
  •  
    • 1509 mesaje
    10 Sep 2009, 14:54
    0 0
    Libra, imi pare rau.

    Adevarul e ca macar la inceput, el ar trebui sa faca mai multe, mai ales ca sunt sigura ca i-ai dat de inteles ca iti place de el.
    Pai tu nu-l mai cauta, iar daca va incepe el sa te caute, fii indiferenta si vesela la telefon, ca si cum sunteti ok (adica ti-e totuna daca te suna sau nu).
  •  
    • 8 mesaje
    10 Sep 2009, 15:24
    0 0
    Nu exista barbati in zodia asta pe-aici?
    Parerile lor te-ar ajuta mai mult in momentul acesta.
  •  
    • 886 mesaje
    10 Sep 2009, 17:32
    2 1
    da, n-ar fi rau, dar nu gasesc niciunul.
    Desteapta_Pamantului, am incercat sa fiu vesela si indiferenta, dar in acelasi timp nu m-am putut abtine sa nu il intep si s-a prins ca m-a deranjat, deci nu are nicio scuza