foite chinezesti??
-
0 0Dragele mele, mi-a spus cineva ca s-ar gasi la farmacie niste contraceptive, pe numele lor "foite chinezesti" care au rolul unui prezervativ, dar se folosesc de catre femei. Eu nu am mai auzit de asa ceva! Voi ce stiti?
-
da, eu am folosit... sint niste folii cam de 4cm x 6 cm, se pliaza si se introduc in vagin... mie personal nu mi-au dat senzatia de siguranta, asa ca dupa actul sexual - pe pachet spune ca nu ai voie spalari timp de 30 min. - eu intram in dus si stateam jumate de ora lejer....asa ca am renuntat si folosesc contraceptive orale, sigure si fara efecte secundare, ca doar de aia am facut analize la nenea doctoru'.
parerea mea...
-
eu folosesc foitele de aproape 4 ani si nu am avut neplaceri(sarcina nedorita).
am folosit si ovule Pharmatex dar nu mi-au placut. dupa ce le puneam si se topeau incepeau sa degaje un miros neplacut pentru mine (a clor). in plus mi se pareau destul de scumpe si nu trebuia sa te speli timp de o ora "dupa";iar daca mai vroiam un numar trebuia sa introduc alt ovul(ca si la foite) si mi se parea imposibil fara sa ma spal (dupa ce se topeste,se scurge....). -
eu folosesc foitele de aproape 4 ani si nu am avut neplaceri(sarcina nedorita).
am folosit si ovule Pharmatex dar nu mi-au placut. dupa ce le puneam si se topeau incepeau sa degaje un miros neplacut pentru mine (a clor). in plus mi se pareau destul de scumpe si nu trebuia sa te speli timp de o ora "dupa";iar daca mai vroiam un numar trebuia sa introduc alt ovul(ca si la foite) si mi se parea imposibil fara sa ma spal (dupa ce se topeste,se scurge....). -
Scuze, scuze!
Cunosc foarte multi tipi care se cred prea... mari ca sa foloseasca prezervativul!!!
Nu-i rani orgoliul, nu-i spune ca nu este decit o biata... medie, ci ca prezervativele sint suficient de elastice pt. a cuprinde orice dimensiune!
Daca e intr-adevar un... fenomen, incearca Durex XL, asta daca le poti gasi in Romania!
Succes si... distreaza-te bine!