fetelor,voi ce mai gatiti???
-
0 0Si eu ma intampin cu aceeasi idee in fiecare zi... CE SA FAC DE MANCARE? ... pana intr-o zi cand am descoperit un site cu retete delicioase.... eu de aici ma inspir http://specialbody.net/Retete/ poate te ajuta si pe tn
-
Buna tuturor! Sunt noua pe aici....
Maica-mea face acum un curs de gastronomie, de arta culinara la Eurocor si a descoperit tot felul de chestii super. Ea a facut toata masa de botez pentru nepotelul meu Toni si lumea a fost incantata! Bine, a fost un botez in familie...
E simplu, se primesc caietele de curs prin posta, oriunde stai. Eu fac acolo un curs de cosmetica...Am devenit toata familia fani cursurile Eurocor...www.eurocor.ro -
Iata o reteta pe care a primit-o maicamea, intr-un newsletter de la cursurile Eurocor pe care le face, de arta culinara:
SALATA BOIEREASCA
400g cartofi
2 morcovi mari
2 gulii
4 mere acrisoare
o salata verde
1 jumatate de lamaie
2-3 linguri de ulei de masline
Cartofii se pun la fiert in apa clocotita; cand sunt gata se taie felii subtiri si se stropesc cu ulei de masline, pentru o aroma deosebita.
Morcovii, guliile, merele se dau prin razatoare. Salata se taie in bucatele mici. Se amesteca totul. Inainte de a se servi se stoarce lamaia. -
Poti te rog sa stergi aceasta postare?Apare numele si datele mele in el si nu stiu de ce....Mersi !
Acest mesaj a fost editat de către for_amxcrista: -
floare-de-colt said:bianca, uite 3 idei pt a nu se mai lipi sarmalele:
1.. eu mereu pun pe fundul oalei crengute de cimbru si marar(condimente aromate care si dau un gust deosebit sarmalelor) iar peste aceste crengute,pun un strat de varza taiata fideluta,abia dupa aceea incep randurile de sarmale
2.. folosesc o oala speciala din lut ,doar pt sarmale si le gatesc la cuptor
3..se fierb la foc mic, dureaza mai mult dar ies mai gustoase daca fierb la un foc bland
....cica ies mai bune daca le mananci a doua zi, reincalzite
Si eu fac la fel cu un strat subtire de varza tocata inaintea sarmalelor si nu sau lipit , si focul intradevar dat la minim si mai rasucesti din cand in cand oala pentru a preveni lipirea si apa pana trece de nivelul sarmalelor , dupa vreo ora , o ora si 30 de minute le pun intr-o oala de lut si o bag la cuptor .pt alte 40-50 de minute (oala este cu capac si o pot intoarce invers fara sa se intample nimic .. inca un plus sa nu se lipeasca de fundul olii de lut (cumparata de la carrefour) . -
MariusTitulescu said:Am facut azi lasagna.
De abia astept sa vina ora pranzului!
______________________________
Marius
http://www.pizzerianapolicentrale.ro/
Mai titulescule, noi Femeile le facem pe astea si in somn, crezi tu ca am comanda la voi ceva asa usor de gatit? Ati ramas fara clienti, ha?
Publicitate, publicitate, etc