fetelor,voi ce mai gatiti???

  •  
    • 4811 mesaje
    14 Iul 2009, 07:57
    1 1
    Panse,ai avut dreptate cu oul.Am pus chiar 2.Si a iesit cam prea tare compozitia.Am fiert la ea 3 ore!
    Nu-i bai,c-am mancat cu pofta dar tot n-au avut gustul ardeilor facuti de mama.
  •  
    • 4811 mesaje
    14 Iul 2009, 07:58
    1 1
    Ellado,umpli si rosii si vinete cu compozitia de la ardei?
    Hmmmm...interesant...Cum ies?
  •  
    • 13910 mesaje
    14 Iul 2009, 11:12
    1 0
    da angelie, cu compozitia aia si fierti impreuna.
    am mincat eu asa la cineva si tare mi-a placut.

    da'nu-mi da nimeni un impuls sa ma car la piata dupa toate cele.
  •  
    • 2487 mesaje
    14 Iul 2009, 14:42
    0 1
    Angelie,o tirica de apa in compozitie sa aiba orezul sa creasca,sau fierbe orezul pe jumate inainte de al pune in carne.
    Eu sunt pe leguminoase,minestrone,orez cu legume si friptura la tava si fructe.
  •  
    • 13910 mesaje
    14 Iul 2009, 15:58
    0 0
    ardii mei sint la cuptor...

    pt. mine am facut (daca tot am fol. aragazul) supa de rosii.
  •  
    • 1394 mesaje
    15 Iul 2009, 18:37
    1 0
    pai,hai sa-l animam,Angi.........(topicul)
    pt prinz am gatit ciorba de perisoare din carne de vita(+gris,un ou,putin piper),acrita cu bors de casa si dresing de smintina;ardei copti stropiti cu o ''pinza'' de otet balsamic,cu mujdei de usturoi.desert clatite cu dulceata de visine.
    pt cina as vrea sa ''inventez'' niste vinete la cuptor cu rosii,costita si cascaval ras peste;da' n-am ''pornire''!
  •  
    • 4811 mesaje
    16 Iul 2009, 13:31
    0 0
    Haules!
    Io azi am facut pui cu sos de rosii si usturoi. Am pus vreo 2 morcovi,ardei gras,cartofi si ceapa, 4 rosii rase si mult,mult usturoi.A mers la fix cu paine calda!
  •  
    • 4811 mesaje
    16 Iul 2009, 13:31
    0 0
    Cristiman,suna bine rau ce-ai facut tu acolo.Ciorba de perisoare e preferata mea, din toate timpurile!!
  •  
    • 1394 mesaje
    16 Iul 2009, 14:32
    1 0
    eeeeeeei, io as fi preferat o mamaliguta la puiutul ala cu usturoi!!!!!!!!! da' e bun oricum!
    aseara am experimentat reteta de vinete la cuptor; (vinete taiate fisii pe lung,normal,ca altfel erau rondele; se calesc putin,cat sa se-nmoaie,se aseaza intr-o tava unsa bine cu unt;
    separat se caleste o ceapa si usturoi,se adauga 2 rosii cubulete,si apoi costita sau kaizer;se aseaza totul peste vinete,se completeaza cu o juma de cana de supa de pui,se condimenteaza cu piper;eu am acoperit totul cu cascaval ras;se da la cuptor pt cca 50'.)mie mi-a placut!!!
  •  
    • 2487 mesaje
    16 Iul 2009, 16:50
    0 1
    La mine e mai simplu,fasolica tucara(adica lata) cu sos de rosii ,pui prajit la ceaun si ardei copti.
    De rest nu am mai avut pornire,pe seara poate doar o salata bulgareasca.
    Crisman incearca si vinete cu brinza sarata,yummi.Reteta e asemanatoare cu ce ai facut tu,brinza o amesteci cu ou si razi cascaval deasupra.
  •  
    • 1394 mesaje
    16 Iul 2009, 20:08
    0 0
    merci, bim...
    dar cum se face salata bilgareasca???
  •  
    • 2487 mesaje
    17 Iul 2009, 14:28
    0 1
    E o clasica cu adaos adica:rosii,ardei,castravete,ceapa,masline,brinza feta;dar eu mai adaug si ou fiert si sunca taiata fisii,apoi sare,piper,ulei .
    Azi m-am uimit si pe mine de harnicutza,am facut:salata de vinete,cu care am umplut rosii,paste cu brinza la cuptor sa fie bune si reci si prajitura cu visine din visinata(am uitat sa iau proaspete) si inghetata de la plic cu ciocolata.
    Voi ce ati mai facut?
  •  
    • 1394 mesaje
    17 Iul 2009, 14:55
    0 0
    m-a doborit caldura,asa ca am ales varianta cea mai simpla:cartofi prajiti+cascaval ras,salata de rosii...
    la meniul asta nu am niciodata nazurosi si nici reclamatii.....
  •  
    • 4811 mesaje
    18 Iul 2009, 20:33
    0 0
    Eu azi am facut salata de vinete si ardei copti.Pt prima data,imi place cum au iesit vinetele pt ca de data asta,nu le-am mai copt in cuptor,ci direct pe aragaz.
  •  
    • 10 mesaje
    18 Iul 2009, 20:34
    1 0
    salate ... salate...salate LOL
    cu pui la gratar , cu ton , cu de toate ..si apoi sa vazi ce bine gatesc penene rosu , struguri, caise , piersici , capsuni si ce -mi mai pica in cos
    dar nu banane , astea doar dimi cu cereale si iaurt amestecate
  •  
    • 13910 mesaje
    19 Iul 2009, 18:19
    0 0
    ce-as "gati" un dom perignon!
    dar ma multumesc si apa plata (evident cu lamiie)

    eu am bucatarit azi un pui la cuptor (crocant) cu mamaliguta si mujdei.
  •  
    • 1394 mesaje
    19 Iul 2009, 18:57
    0 1
    supa de galuste si un ostropel de pui....
  •  
    • 1394 mesaje
    20 Iul 2009, 15:16
    0 0
    va rog ,poftiti la masa!
    meniul este bogat: ciorbita de pui, ardei umpluti si sarmalute cu smintina:mici si frigarui ,iar ca desert tort cu nuca!
    doar am musafiri diseara!
  •  
    • 4811 mesaje
    20 Iul 2009, 16:52
    1 0
    Cristiman,yamiiii!FIx ce-mi place mie!In ce cartier ziceai ca stai?
    Io ma apuc sa execut o ciorba de perisoare.
  •  
    • 4811 mesaje
    21 Iul 2009, 16:32
    2 0
    Azi mi-e lene sa gatesc asa ca o sa fac o salata de ou ( branza feta,cateva oua fierta maruntite, unt si bucati mici de ardei gras - toate legate intr-o pasta)- cu care o sa umplu niste rosii si sandisvuri calde la cuptor - felii de paine cu sunca si cascaval,lasate in cutor pana devin crocante.