fetelor,voi ce mai gatiti???

  •  
    • 2487 mesaje
    19 Feb 2010, 13:20
    0 0
    Ieri am avut chef de clatite, asa ca am executat un teanc si l-am servit cu brinza,dulceata de gutui sau dulceata de piersici, nici ca am mai mincat altceva.
    Azi, am pus de niste pilaf sirbesc si am lasat la decongelat niste vinete, mai era o portie ,doua de mincare de mazare, asa ca am aranjat meniul pe vreo doua zile.
    La desert o sa raminem pe fructe, portocale, grefe,pere,mere, asa ca o doza de vitamina C naturala.
  •  
    • 2439 mesaje
    19 Feb 2010, 18:20
    0 0
    Te rog sa-mi spui cum este pilaful sarbesc. Ca denumire, suna bine
    MERSI
  •  
    • 2439 mesaje
    21 Feb 2010, 21:39
    0 0
  •  
    • 13910 mesaje
    21 Feb 2010, 23:09
    0 0
    ralucutza, pilaful sirbesc e ala cu legume.
  •  
    • 2439 mesaje
    23 Feb 2010, 13:30
    0 0
    Si cum se face?
  •  
    • 2487 mesaje
    23 Feb 2010, 14:16
    0 0
    Sorry Ralucutz, nu am mai dat pe aici, sunt doua variante una fierbi orezul separat cu delikat si faci un sos de rosii cu legume,ceapa, morcov,dovlecel, rosii si apoi asezi in farfurie gramada de orez si torni sosul sau prajesti cepa si orezul ,adaugi razatura de morcov si dovlecelul sa se caleasca si ele un pic si pui apoi peste apa calda si lasi sa fiarba piina orezul se umfla bine.
    Se poate face si cu alte legume de sezon, fiecare dupa plac mai merge mazare, fiarta in pralabil, ciupercii, cartof , se serveste cu muraturi sau salata verde.
  •  
    • 7673 mesaje
    23 Feb 2010, 20:53
    0 0
    eu am gatit azi ciorba de vita si mazare
    desert :fructe
  •  
    • 124 mesaje
    15 Mar 2010, 13:26
    0 0
    Am gatit azi,salaa de vinete cu maioneza,ciuperci c maioneza si sos la cuptor si la desert caltite cu branza dulce si stafide.
  •  
    • 1 mesaje
    15 Mar 2010, 14:10
    0 0
    astazi am de gand sa fac o ciorba de fasole cu ciolan
  •  
    • 2 mesaje
    17 Mar 2010, 18:01
    0 0
    de exemplu ieri am facut un papricas,azi o tocanita de carne si pilaf ,
  •  
    • 2 mesaje
    17 Mar 2010, 18:06
    0 0
    si cred ca voi fce un peste umplut cu legume si cu bacon legat si pus la cuptor
  •  
    • 7673 mesaje
    20 Mar 2010, 19:33
    0 0
    ciorba de perisoare(din curcan)
    spachete cu ciuperci si piept de pui
    crema de zahar ars si clatite cu inghetata,ca tot a venit caldura
  •  
    • 2 mesaje
    22 Mar 2010, 14:53
    0 0
    Da, sunt perfect de acord cu tine, haideti sa mai lasam purcelusii pana mai spre decembrie, incolo... nu? Se mai apropie si sezonul nuntilor, poate suntem cerute, poate mergem la o nunta... Nu vrem sa pare grasute, nu?
  •  
    bby
    • 17 mesaje
    23 Mar 2010, 17:56
    0 0
    Am facut gratin de cartofi cu macrou afumat, o reteta simpla si usoara.
    Se fierb cartofii aproape de tot, se pun intr-un vas uns cu ulei. Deasupra se pune pestele curatat si rupt bucatele, marar tocat si sos din iaurt, hrean, sare, piper. Se da la cuptor.
    Mai multe amanunte pe http://furnicuti.blogspot.com/2010/03/gratin-de-cartofi-cu-macrou.html
  •  
    • 6 mesaje
    23 Mar 2010, 20:01
    0 0
    buna.poti gati limba de vita cu masline, cu sos si piure
    e dilicios.......fiimea e topita dupa aceasta mancare
    succes!
  •  
    • 124 mesaje
    26 Mar 2010, 11:10
    0 0
    piure de cartofi cu pulpe la cuptor si ciorba de fasole cu ciolan
  •  
    • 3 mesaje
    12 Apr 2010, 01:23
    0 0
    Comanda o pizza de la Forever Pizza
  •  
    • 96 mesaje
    12 Apr 2010, 13:42
    0 0
    azi am facut urzici prajite cu muschi afumati si ou prajit,ciorbita de oase de porc si pandispan pufos ca desert.
  •  
    • 161 mesaje
    12 Mai 2010, 14:39
    0 0
    azi am gatit varza calita cu carnaciori si pilaf de orez cu morcov.
  •  
    bby
    • 17 mesaje
    12 Mai 2010, 17:38
    0 0
    Am facut o bunatate de salata cu paste, broccoli, rosii si mazare. Cu sos de soia si ghimbir. Excelenta
    http://furnicuti.blogspot.com/2010/05/salata-de-paste-cu-legume.html