Dragoste

  •  
    • 3 mesaje
    17 Sep 2021, 00:01
    0 0
    Am o relație cu iubita mea de vreo 5 ani. În ultimii 3 eu am plecat la munca în străinătate. Ne întâlneam doar in concedii dar vorbeam zi de zi la telefon. Ea are o fata majora dintr-o alta căsătorie și acesta este motivul pentru care nu a venit cu mine la munca în străinătate. Acuma când am venit în concediu chiar in prima zi am avut o nunta la care am mers impreuna. Ea s -a purtat foarte rece. A doua zi a plecat singura la piscina. Cand am intrebat-o care e motivul mi-a zis ca are pe cineva cu care a făcut și sex dar ca acel cineva nu va divorța pentru ea și ca a făcut lucrul acesta pentru ca nu i am trimis destui bani și nu a avut încotro. Dar ca ea ma iubește și ca se gândește sa vina acuma cu mine la munca. Era foarte confuza acum zicea ca are pe cineva apoi ca își va cauta apoi ca va veni cu mine. A spus apoi ca înțelege dacă vreau sa o părăsesc pentru ca m-a înșelat. Eu i-am spus ca o iubesc și ca o vreau lângă mine și ca am plecat la munca sa facem ceva pentru noi și pentru copiii noștri. Eu am un băiat dintr-o alta căsătorie care este cu mine iar ea și fata sunt iin ROMANIA. Pentru ca băiatul era cu mine ieu mi am concentrat mai mult atenția asupra lui. L am înscris la facultate și chiar i am cumpărat o casa în România.Nici pe ea nu am neglijat-o dar i-am trimis bani in limita posibilităților.Sunt intr-un impas nu stiu ce sa fac. Acuma mi-a spus ca ar vrea sa vina. Nu stiu ce sa cred . M-a înșelat sau a inventat totul doar ca sa vada reactia mea vis a vis de ea.
  •  
    • 742 mesaje
    17 Sep 2021, 11:03
    1 0
    Buna ziua ! Cineva acum 35 de ani avea o vorbă: Să nu ai încredere în tine că te culci într-o parte și te trezești pe altă parte ..apoi în cineva !În primă fază nu am luat în considerare acest sfat,dar viața m-a făcut să-i dau dreptate.Este o vorbă că în femeie și în frinele la mașină sa nu ai încredere niciodată,eu am avut parte de amindoua in sensul negativ.Dar am scăpat cu brio !Citind povestea ta eu unul mi-aș vedea de drumul meu,noi bărbații cînd ne cuplam cu cineva ne-ar placea să se pună pe masă toată istoria femei.Acceptam cu greu daca au fost mai mulți bărbați la fundul femeii dar nu mai acceptam alte înșelătorii.O femeie spunea demult că atunci cînd iubești pe cineva cauți să nu îl superi, dacă afirma femeia ta că te-a înșelat atunci te va mai înșela !Nu te iubește !!!!!!!Este o pierdere totodată și un cîștiga,Cred că ar fi cazul să luați o pauză,sunt foarte sigur că femeia care are nevoie de iubirea ta există !!!!Eu îți doresc sa meditezi că este viața ta și numai un o ai !!!! Baftă !!!
  •  
    • 3 mesaje
    17 Sep 2021, 12:45
    0 0
    Da. Multumesc. Ideea era ca dacă ea chiar m-a înșelat sau a vrut sa joace tare sa imi indrept mai mult atenția asupra ei?
    Acest mesaj a fost editat de către CristianDC: 17 Sep 2021, 12:47
  •  
    • 742 mesaje
    17 Sep 2021, 14:34
    0 0
    Ok...ok..cum afli? Dacă nu te-a înșelat eu zic că nu e de glumit cu așa ceva,nu mai sunteți copii.Daca te-a înșelat ...ea ți-a comunicat !!!Comunica-i că și tu o vei înșela,și după aceea vei vedea .E o joaca de-a șoarecele și pisica.Viata ta e in miinile tale,sufletul ce-ți spune? Poți să ierți?Eu nu am putut și acuma e ok !!!