Tratament ciuperca unghiei

  •  
    • 10 mesaje
    30 Iul 2021, 15:23
    2 0
    um scapam  de onicomicoza sau ciuperca unghiei

     


    Mulți oameni se confruntă cu o infecție fungică și, de obicei, nu există nimic teribil în ea, doar că poate fi dificil de vindecat. Infecția în 30% din cazuri apare de la un membru al familiei cu micoză. Cel mai adesea, infecția se transmite prin încălțăminte comună: solzii mici de piele infectaţi cu ciuperca, intră, să zicem, în papucii pe care poate îi încalţi şi tu.


    Cum se recunoaște infecție fungică?

    Simptomele tipice ale micozelor includ mâncărime, arsuri, piele uscată și înroșită, blistere și fisuri. Uneori, o infecție fungică poate să nu fie vizibilă la prima vedere. Persoana bolnavă poate să nu observe nicio modificare a pielii, dar poate fi totuși infecțioasă. Cele mai frecvente tipuri de micoze ale pielii prospect. Micoza picioarelor (tinea pedis) sau piciorul atletic este una dintre  . iîntre degete Pielea este înroșită, peeling treptat, îngroșare, albire și poate începe.

     

     

    Persoanele care se confruntă cu piele uscată și îngroșată, mâncărimi, piele descuamată, unghii încarnate și galbene aleg să își ascundă problemele în încălțăminte închisă și groasă și să sufere în tăcere. Ca răspuns la această problemă, producătorii au conceput această cremă din Candidol ingrediente naturale care are ca scop eliminarea ciupercii. 

     


    Candidolul combină un complex de extracte de plante naturale care lucrează în sinergie pentru a ajuta la combaterea ciupercilor piciorului:

    ULEI DE ARBORE DE CEAI
    EXTRACT DE TĂTĂNEAS
    ULEI DE IENUPĂR

    Comandați CANDIDOL direct de pe site-ul reprezentantului la un preț promoțional cu o reducere de 50%: http://eng.candidolnd.com/?TID=60C520FB005B7A609A0AF090&c=de



    După completarea formularului și plasarea comenzii, veți primi în scurt timp un apel pentru a vă confirma comanda, a furniza adresa la care ați dori să primiți produsul și să primiți răspunsuri la orice întrebări pe care le aveți.