Dragoste

  •  
    • 1 mesaje
    3 Mai 2020, 14:40
    0 0
    Am nevoie de sfatul vostru, am 18 ani, aproape 19, am o relație de un an cu un baiat si am avut relatii cu el, zilele astea parintii mei au aflat, dar ca sa înțelegeți parintii mei sunt contra sexului inafara căsătoriei , după ce au aflat am fost numita curva, si acum nu mai vorbesc cu mine deloc, din câte inteleg așteaptă scuze, scuze pentru ce? Ca nu mai sunt virgina? Si mi-au spus sa ii spun prietenului meu sa își asume chestia asta ca a avut relatii cu mine si daca el vrea sa vina sa le vorbească, faza e ca daca vine ce ar putea sa le zica părinților mei,chiar suntem in criza de idei, sa le spuna ca ,,uite m am culcat cu fica-ta”? Cred ca e o mare prostie, oricum nu mai pot schimba situația , ai mei imi interzic sa mai ies din casa si sa ma vad cu el, imi zice sa ne despartim, ce sa faceeem, cum sa vorbim cu ei?
  •  
    • 84 mesaje
    3 Mai 2020, 16:28
    0 1
    Mooooodd1 said:ce sa faceeem, cum sa vorbim cu ei?

     

     

    In limba romana.

  •  
    • 144 mesaje
    5 Mai 2020, 22:59
    1 0
    cam nehotarati parintii tai, daca tin asa mult la anumite principii ar fi cerut sa te ia de nevasta, dar ei iti cer sa te desparti de el..pai in viziunea lor nu se intreaba ca daca te desparti de actualul ce o sa zica urmatorul tau prieten vazand ca nu mai esti domnisoara?
  •  
    • 87 mesaje
    8 Mai 2020, 10:23
    0 0
    Mooooodd1 said:Am nevoie de sfatul vostru, am 18 ani, aproape 19, am o relație de un an cu un baiat si am avut relatii cu el, zilele astea parintii mei au aflat, dar ca sa înțelegeți parintii mei sunt contra sexului inafara căsătoriei , după ce au aflat am fost numita curva, si acum nu mai vorbesc cu mine deloc, din câte inteleg așteaptă scuze, scuze pentru ce? Ca nu mai sunt virgina? Si mi-au spus sa ii spun prietenului meu sa își asume chestia asta ca a avut relatii cu mine si daca el vrea sa vina sa le vorbească, faza e ca daca vine ce ar putea sa le zica părinților mei,chiar suntem in criza de idei, sa le spuna ca ,,uite m am culcat cu fica-ta”? Cred ca e o mare prostie, oricum nu mai pot schimba situația , ai mei imi interzic sa mai ies din casa si sa ma vad cu el, imi zice sa ne despartim, ce sa faceeem, cum sa vorbim cu ei?