M-a înșelat soțul

  •  
    • 7 mesaje
    22 Nov 2019, 01:49
    2 0
    Buna! Sunt împreuna cu soțul meu de 6 ani jumate și căsătoriți de 1 an jumătate. Ne iubim enorm, tot timpul am considerat ca nu exista nicăieri o iubire și o relație ca a noastră. El e cea mai buna persoana pe care o cunosc și cea mai corecta. Este un soț excepțional, a făcut foarte multe lucruri pt mn și pt binele meu. Nu am nimic ce sa ii reproșez. De când ne-am cunoscut am știut ca lui ii place sa facă mult sex și m-am gândit ca va fi o problema dar iubirea a fost foarte mare si nu am renunțat la el. In ultimii ani l-am cam neglijat in privința sexului și el mi a spus asta de multe ori. In ultimul an am avut foarte putine contacte sexuale pt ca eu nu am am avut chef sa fac nimic. Am avut încredere oarba in el și nu mi-a dat niciodată motive sa ma gândesc ca ar face ceva. El de obicei pleacă seara la sala iar in ultimul timp a venit tarziu acasă și de multe ori nu mi-a răspuns la telefon și mi-a zis ca era pe silent. Acum 4 zile s a întâmplat din nou sa fie plecat la sala și sa nu îmi răspundă la telefon iar atunci când a ajuns acasă eu m-am luat de el și i-am spus ca a fost in alta parte și ca eu nu mai suport situația asta. Atunci el m a luat de mâna și mi-a spus ca noi am avut de mult timp probleme legate de sex și ca el m a înșelat de multe ori ducându-se la prostituate ca sa își satisfacă nevoiele. Nu a avut relație dar a fost la prostituate și pt el asta nu înseamnă absolut nimic, e ca și cum ar bea apa, nu a avut niciodată sentimente pt altcineva și ca ma iubește enorm. In seara aceea am plâns toată noaptea amândoi și i-am spus clar ca o sa divorțăm. El e cel mai bun prieten al meu și nu am cu cn altcineva sa vorbesc decât cu el. Mi-a povestit absolut tot ce a făcut. Noi locuim in străinătate și i-am spus ca voi sta aici pana la Crăciun ca sa mai strâng ceva bani ca da ma descurc acasă o perioada pana îmi voi găsi un job. Mi-a spus ca toți banii pe care ii avem și ii facem pana atunci ii vom împarți și ma va ajuta cu tot ce am nevoie. De 3 zile plângem încontinuu ca acum realizează și el ca m a pierdut iar eu nu știu încotro sa o apuc mai ales ca toate planurile noastre erau împreuna iar eu nu știu dacă sunt in stare sa o iau de la capăt. Ma încearcă o mie de gânduri, pe de-o parte nu vreau sa renunț la căsnicie iar pe de alta parte ma gândesc ca va face din nou. Nu pot sa îl urăsc, îl iubesc in continuare, încă dormim îmbrățișați ceea ce nu prea s a mai întâmplat de mult și el îmi spune sa profitam de aceasta ultima luna împreuna. Pe de o parte as vrea sa ma mut in țara și sa văd după ce va fi, dacă ii va părea rău de ceea ce a făcut, cu toate ca plânge și îmi cere iertare pt ceea ce mi a făcut. Nu știu ce decizie sa iau. Va rog mult sa ma ajutați cu orice sfat.
  •  
    • 7 mesaje
    22 Nov 2019, 15:06
    2 0
    Va rog din suflet sa ma ajutați cu un sfat!
  •  
    • 144 mesaje
    22 Nov 2019, 16:33
    2 0
    Cred ca e evident de ce a fugit la târfe.. dacă nu primește acasă ce își dorește și are nevoie, iar asta durează mult timp, pana la urma cedează și o comite cu alta. desigur ca e posibil sa te însele și fără motiv, sa nu îți fie fidel pt ca poate fi atras de aventura.. Acum tu ce sfat îți dorești? Sa hotărască altcineva in locul tău? In relație patul ocupa un loc important, nu faci actele de căsătorie și apoi gata, ignori nevoile comune ale tale și ale partenerului
    Acest mesaj a fost editat de către Adam7: 24 Nov 2019, 14:34
  •  
    • 7 mesaje
    22 Nov 2019, 18:14
    2 0
    Asta mi-a spus și el ca m-am văzut cu sacii in căruță și nu mi-a mai pasat. Știu ca pt mn nu e ft important sexul dar pt el a fost dintotdeauna. Și mi-a zis clar ca nu a vrut sa aibă aventuri ci doar sa se descarce, și a început sa ii placa pt ca a văzut ca e diferit fata de sexul cu mn.
  •  
    • 7 mesaje
    22 Nov 2019, 18:17
    2 0
    Nu pot sa ii povestesc nimănui apropiat prin ce trec eu acum Și ce am pățit, de aceea caut aici sfaturi, pt ca simt nevoia sa vorbesc cu cineva pt ca simt ca o iau razna. Îmi e greu ca stau și sufăr și nu pot sa vorbesc decât cu el despre tot ce s a întâmplat. Problema e ca noi suntem și tineri și știu ca nu trebuia sa se ajungă la asta. Eu am 28 și el 27.
    Acest mesaj a fost editat de către Anonim0808: 22 Nov 2019, 18:23
  •  
    • 144 mesaje
    22 Nov 2019, 21:05
    1 0
    Ai o problema,mare poate. Spune ca deja ii place ce face cu alta ca e diferit fata de ce face cu tine.. aici e buba mare. Bănuiesc ca nu te simți tocmai ok dar toate lucrurile au o rezolvare, clar!trebuie putina răbdare și sa nu disperi
  •  
    • 6 mesaje
    24 Nov 2019, 09:41
    1 0
    Cauta in mesaje primite. Cred ca poti gasi un sfat bun acolo.
  •  
    • 297 mesaje
    24 Nov 2019, 22:40
    4 1
    Asta e un cometariu extrem de dur si rautacios. Nimeni nu o intreaba de ce nu a vrut sa faca sex. Conteaza doar nevoile lui. Nevoile ei sunt ZERO. Lucrurile astea se discuta... lumea se poate desparti si inainte sa isi calce sentimentele in picioare. Da, el are nevoi fiziologice. Si ea are. El a ales sa gaseasca solutii in alta parte si ea e de vina?!! Wow!
    Adam7 said:Cred ca e evident de ce a fugit la târfe.. dacă nu primește acasă ce își dorește și are nevoie, iar asta durează mult timp, pana la urma cedează și o comite cu alta. desigur ca e posibil sa te însele și fără motiv, sa nu îți fie fidel pt ca poate fi atras de aventura.. Acum tu ce sfat îți dorești? Sa hotărască altcineva in locul tău? In relație patul ocupa un loc important, nu faci actele de căsătorie și apoi gata, ignori nevoile comune ale tale și ale partenerului

     

  •  
    • 7 mesaje
    25 Nov 2019, 00:08
    2 0
    Eu din cauza ca m-am simțit liniștita și împlinita nu m-am mai axat pe sex pt ca nu am crezut ca e așa important, cu toate ca el îmi mai spunea chestia asta eu nu m-am gândit ca el va caută satisfacție in alta parte. In ultimul timp m-am axat pe Bucătărie, sa îl surprind cu tot felul de mâncăruri și dulciuri. Tot timpul mi-a spus ca eu sunt soția perfecta și ca oricine și-ar dori sa aibă o soție ca și mine, doar ca el nu s a simțit dorit. Sincer nu știu ce va fi, el e foarte bulversat in momentul asta pt ca nu se mai simte fericit, iar eu nu știu ce sa mai fac. Ma doare sufletul pt ce s a întâmplat și sincer nu știu ce va fi pana când voi pleca acasă.
  •  
    • 144 mesaje
    25 Nov 2019, 03:36
    1 0
    Nu trebuie sa te doară ci trebuie sa te aduni și sa cauți rezolvarea problemei.. indiferent ce decizie ei, gândește-te la viitor, trebuie sa îl faci mai bun decât prezentul!
  •  
    • 6 mesaje
    25 Nov 2019, 21:40
    1 0
    Anonim0808 said:Va rog din suflet sa ma ajutați cu un sfat!

     

    Cauta la mesaje in Inbox sau sa imi scrii o adresa de mail.
    Acest mesaj a fost editat de către RoxaDaniela: 25 Nov 2019, 21:42
  •  
    • 742 mesaje
    26 Nov 2019, 00:57
    2 0
    Dragoste cu forța nu se poate,probabil nu sunteți compatibili.Daca el și-a cerut iertare înseamnă ceva,creed că ar trebui sa vă cereți iertare unul altuia.Amindoi aveți o vină,am întâlnit astfel de caz și femeia la iertat, dacă l-ai fii înșelat tu...sigur el nu te-ar fi iertat.Asa suntem noi bărbații,Eu după mine asi reaprinde flacăra iubirii,se pare că ar mai fii timp.Daca ați discutat deschis despre peripețiile lui în sex..ce are tipele și tu nu ai?
  •  
    • 7 mesaje
    27 Nov 2019, 14:31
    1 0
    Sunt sigura ca el nu m-ar fi iertat dar el tot timpul a fost sigur ca eu nu as face așa ceva. Și așa și este, eu gândesc rațional și tot timpul mi-am pus partenerul pe primul plan, doar ca nu am considerat sexul atât de important. Ce au ele mai bun ca mn? Pai in primul rând eu sunt foarte uscata jos ceea ce lui nu ii făcea placere iar eu niciodată nu aveam chef de nimic. Lui ii plăcea ca erau diferite și “fleașcă”. Asta este de acum, rămân cu regretul ca nu am făcut ce trebuia la timpul potrivit și ca din cauza asta s a distrus tot ce era mai frumos in viața mea. Sper sa ma regăsesc și sa reușesc sa o iau de la capăt cu toate ca îmi este foarte greu.
  •  
    • 144 mesaje
    27 Nov 2019, 16:41
    1 0
    Nu te mai compara cu altele, cel puțin nu acum. Ești uscata pt ca îți lipsește dorința de a face sex, dar dacă îți dorești și tot nu te umezești folosește lubrifiant, e simplu. Și fa ceva cu pasiunea aia, aprinde o dorința acolo in tine, doreste-ti măcar. Cum spuneam, aduna-te și pe baza experienței trăite acum ia o decizie sau fa o schimbare mai buna pentru viitor
    Acest mesaj a fost editat de către Adam7: 27 Nov 2019, 17:07
  •  
    • 7 mesaje
    28 Nov 2019, 00:10
    1 0
    De câțiva ani folosim tot timpul lubrifiant, doar ca dorința din partea mea nu prea exista și o făceam ca trebuie. Acum de când am aflat nu știu ce s a întâmplat cu mn de ma simt umeda tot timpul și acum am chef sa facem sex. Pana la urma eu voi rămâne in România și vom vedea ce simțim când vom sta despărțiți și atunci vom lua decizia finala, doar ca mi e teama ca asta sa nu ne îndepărteze și mai mult.
  •  
    • 144 mesaje
    28 Nov 2019, 12:18
    1 0
    Acum ca ai pierdut sentimentul de siguranța începi sa-ti dorești.. e spre bine, cred,
  •  
    • 742 mesaje
    28 Nov 2019, 23:59
    1 0
    Nasol,valurile tinereții,crezi că o despărțire temporară rezolvă problema?Poate da..poate nu..unde dragoste nu e..nimic nu e.Daca unul din 2 spune pa..atunci viața își urmează cursul,bine că nu aveți copii și să vă treziți după ani și ani că de fapt nu sunteți compatibili.Imi face impresia că ați tratat căsătoria că o joaca.Este foarte adevărat dragoste cu forța nu se poate,vin cu întrebarea:cu ce te alegi în viața?
  •  
    • 6 mesaje
    30 Nov 2019, 14:29
    1 0
    Anonim0808 said:De câțiva ani folosim tot timpul lubrifiant, doar ca dorința din partea mea nu prea exista și o făceam ca trebuie. Acum de când am aflat nu știu ce s a întâmplat cu mn de ma simt umeda tot timpul și acum am chef sa facem sex. Pana la urma eu voi rămâne in România și vom vedea ce simțim când vom sta despărțiți și atunci vom lua decizia finala, doar ca mi e teama ca asta sa nu ne îndepărteze și mai mult.

     

    T-am trimis un mesaj. Cauta in inbox.
  •  
    • 4 mesaje
    12 Dec 2019, 13:46
    0 1
    Dar tu de ce esti abstinenta ? Si ce credeai ca el o sa stea asa un an de zile pe bara ca sa nu zic altfel adica l...bă ? Fraier a fost el, ti-a spus ca te-a inselat, mereu se intampla asa cand esti sincer, tacerea e de aur cu o femeie Acum depinde de tine nu de ce-ti spune lumea pe forum, ai doar doua variante, il poti ierta sau nu. Daca nu poti trece peste inselat atunci mergeti pe drumuri diferite, daca il poti ierta eu zic sa incercati un threesome
  •  
    • 742 mesaje
    13 Dec 2019, 11:09
    0 0
    Silviu .ce interesant în viața,cînd el e mai activ...nu-i bine,cînd e ea mai activă..nu-i bine,e că faza cu butoiul.Aoleoo...ne despărțim .aoleoo încotro mă îndrept?Presupun... dacă tipa și tipul se vor despărții in final(nu sugerez)..ea tot așa se va comporta?Tipa știe faza cu leopardul.?
    Acest mesaj a fost editat de către Alin42: 13 Dec 2019, 23:58