costa 150 ron consultatia,se face programare cu cateva zile inainte,din cate am vazut eu este multa lume care asteapta.telefoanele la care va puteti face programare le gasiti pe site-ul dansului.va pup!
ati fost pana la urma la dl. Ianos ? Cum e ? Am vorbit cu cineva care a fost la el si mi-a spus ca i-a zis din prima lucruri pe care le stia numai el. Si i-a gasit si solutii, dar merge greu, ptr ca raul e prea mare. Voi ce ziceti, merita ?
Care sunt secretele tinereţii fără bătrâneţe şi a vieţii fără de moarte pentru care Făt-Frumos şi-a riscat viaţa, doar pentru a o cuceri pe cea care o iubea şi pentru care fac cam acelaşi lucru femeile în zilele de astăzi?...
Sunt extrem de sexy şi sunt în fanteziile a milioane de bărbaţi din întreaga lume. Lesbienele însă pot şi ele visa la o aventură cu femei celebre. Iată câteva dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood care au recunoscut că sunt atrase de sexul frumos.
Purtăm pantaloni scurţi încă din copilărie. Iar dacă vorbim de pantalonii scurţi din denim putem spune că i-am purtat toată viaţa. Însă, ne-am obişnuit să-i combinăm cu tricouru, tenişi şi alte haine sport.