produsele Calivita

 •  
  • 87 mesaje
  1 Iun 2008, 02:22
  0 0
  am cautat in arhiva forumului si am vazut ca mai sunt discutii pe tema asta insa din 2005-2006, as avea nevoie de niste produse de la ei, insa preturile mi se par destul de ridicate, m-ar interesa daca stiti ceva despre eficacitatea lor, seriozitatea firmei (poate vreo eva din S.U.A, caci Calivita este o companie americana din cate citii), etc
 •  
  • 27 mesaje
  1 Iun 2008, 18:50
  0 0
  buna! eu am folosit produse calivita si pot spune ca sunt foarte bune. am folosit ulei de primula (primrose oil) asociat cu antioxidanti (protect4life) si premenstrual suport. de unde aveam mereu cate un buboi pe fatza si dureri de ovare, m-am mai linistit de la produsele astea.eu zic ca-si merita banii,si la fel si parintii mei,care folosesc o gramada de suplimente de la ei(din pacate nu stiu exact ce produse).
 •  
  • 1 mesaje
  4 Iun 2008, 20:43
  0 0
  Produsele CaliVita sant fabricate in SUA prin tehnologie exclusiv ecologica,avand si in Romania avizul Ministerului Sanatatii si a celui mai exigent forum din SUA adica FDA.Prosusele sant naturiste,cu mult mai concentrate decat alte prod. similare pe care le gasim in farmacii,avand inca o calitate in plus,si anume ,au principiul Delayed Release(adica se absorb treptat in organism.E eronat faptul ca sant scumpe,avand in vedere concentratia lor si numarul de pastile.De ex.
  Vitamina Cplus flavonoid-100 pastile costa 19 ron
  sau
  Protect 4 Life(cu Q10) de 50 mg,100 pastile costa 28 ron ,si lista poate continua.
  As putea sa vorbesc mult despre beneficiile lor,pentru ca eu le consum pentru diverse afectiuni de 1 an,la fel intreaga mea familie,inclusiv baietelul meu de 3 ani(NONI pentru imunitate).Daca esti interesata sa cunosti mai multe amanunte si cum poti sa le achizitionezi cu reducere de 30% ,contacteeaza-ma la gianina1967@gmail.com.Cu draga inima iti stau la dispozitie ,tie sau altor persoane interesate.Multa sanatate.
 •  
  • 367 mesaje
  5 Iun 2008, 00:01
  0 0
  ceva ptr caderea parului au?
 •  
  • 3036 mesaje
  5 Iun 2008, 05:03
  0 0
  exista magazin online romanesc, alege de acolo.
 •  
  • 44 mesaje
  5 Iun 2008, 11:17
  0 0
  Testeaza-ti sanatatea prin biorezonanta!Dispozitivul de biorezonanţă detectează diferenţa dintre semnalele de intrare şi ieşire de diferite frecvenţe, iar programul de calculator asociat selectează etaloanele (modelele) cele mai apropiate de înregistrarea persoanei.
  Măsurătorile depind de calitatea echipamentului, iar acurateţea diagnosticului depinde de conformitatea cu datele statistice (etaloanele). Responsabilitatea diagnosticului îi aparţine operatorului, care trebuie să fie o persoană cu pregătire medicală. Operatorul trebuie să ia întotdeauna în calcul simptomatologia pacientului şi rezultatul celorlalte investigaţii de laborator sau imagistice, pentru a formula un diagnostic cât mai exact. Sunt situaţii în care, după consultaţia cu dispozitivul de biorezonanţă, se impune efectuarea unor investigaţii suplimentare, specifice pentru bolile pe care dispozitivul le-a detectat.
  De reţinut!
  Dispozitivul arată şi predispoziţiile (tendinţele) organismului către anumite boli ce ar putea apare în viitor.
  Înregistrarea pacientului se stochează în calculator, iar la controlul ulterior se poate face analiza comparativă şi se poate aprecia evoluţia bolii.
  Dispozitivul are posibilitatea de a realiza şi terapie. Orice tulburare sau boală este de fapt tradusă ca o oscilaţie electromagnetică dizarmonioasă, care produce un blocaj ce interferă cu funcţionarea normală a corpului. Aceste blocaje pot fi corectate cu ajutorul unor oscilaţii electromagnetice de semn opus, realizându-se astfel armonizarea.
  Pentru mai multe detalii, consultaţi:
  Alexe Forin: 0732.061.078
 •  
  • 44 mesaje
  5 Iun 2008, 11:18
  0 0
  Poti comanda produse calivita la pret de depozit de la Alexe Florin: 0732.061.078