Reductil???

  •  
    • 226 mesaje
    4 Ian 2008, 19:00
    0 0
    Buna fetelor!!!As vrea sa aflu mai multe despre reductil, si mai ales daca ma poate afecta in perioada sesiunii...Am citit pe acest forum de faptul ca se slabeste foarte bine cu el, si imi doresc din tot sufletul sa il cumpar, dar vreau sa aflu daca imi afecteaza memoria...sau ceva de genul...
    Va multumesc, Anda
    P.Suteti sa imi spuneti si un pret aproximativ?Si daca se gaseste la sensiblu sau helpnet...???
  •  
    • 952 mesaje
    4 Ian 2008, 20:30
    0 0
    nu ,nu-ti afecteaza memoria ..dar trebuie sa te pregatesti ...vei merge f f des la toaleta pt. ca are efect laxativ .Am luat reductil ,nu ai voie sa iei deact o luna...dupa aceea tratamentul nu mai are efect...plus ca poti ramane cu mari probleme la ficat si colon,eu cred ca mai bine consulta un medic pt. acesta,bafta si crede-ma la capitolul experienta stau f bine...ma indoiesc ca vei gasi vreodata tableta minune!
  •  
    • 952 mesaje
    4 Ian 2008, 20:33
    0 0
    un pret aproximativ =100E,pt o cutie=o luna,bafta!
  •  
    • 2 mesaje
    4 Ian 2008, 21:27
    0 0
    buna, anda! reductilul se gaseste la orice farmacie, dar ai grija, ca s-ar putea sa te intrebe de reteta.. in general se da cu reteta de la medic, dar cine stie, poate ai noroc... spune si tu ca-l iei pentru mama ta si ai uitat reteta acasa. nu costa 100 euro, ci vreo 80 lei (800.000 lei vechi) si te tine o luna o cutie (30 tablete/ cate una pe zi) eu am luat si intr-adevar am slabit cu el dar e drept ca am tinut si un regim sanatos... adica am cam renuntat la dulciurl, paine si alte prostioare... te pup si bafta
  •  
    • 2191 mesaje
    5 Ian 2008, 02:18
    0 0
    100euro? unde?

    Am luat si eu Reductil timp de aproape o luna (mi-au mai ramas 7 pastile) si am slabit doar 4 kg,care nici nu cred ca au fost date jos cu ajutorul Reductilului,ci mai degraba cu ajutorul dietei.
    Eu nu te sfatuiesc sa-l iei,sunt bani aruncati degeaba (in cazul meu,asa a fost,dar acum..depinde de la un organism la altul). Totusi,ca sa te convingi si tu de "efectele" lui ai putea sa-l incerci..ca si eu l-am luat mai mult pt a ma convinge cat e de bun,pt ca daca imi spunea cineva ca nu are efecte extraordinare,eu tot il cumparam,ca sa ma conving singura
    O cutie costa 80lei (cea cu 28 pastile de 10mg) sau in jur de 110-120lei (15mg).
  •  
    • 226 mesaje
    5 Ian 2008, 11:34
    0 0
    Multumesc fetelor!...Eu am nevoie de acest medicament ptr ca am peste 30 de kile in plus...si...addictyv3, poate nu ai avut destule kile in plus...am citit pe acest forum, ca functioneaza foarte bine la persoanele care au kilele aproximativ egale cu ale mele(adica sunt obeze)....
    Oricum, mersi pentru sfaturi, sa stiti ca o sa merg sa-mi iau...
  •  
    • 88 mesaje
    5 Ian 2008, 15:05
    0 0
    dar de ce nu incerci de banii astia sa iti faci abonament la o sala ? si sa tii un regim in paralel..decat sa te indopi cu medicamente ? si sa stii ca nici la acele persoane obeze nu a functionat..cazuri si cazuri..eu ti-am zis parerea mea..mai bine bagi nitel sport de 3 ori pe sapt si un regim..si o sa dai acele 30 de kg in 3-4-5 luni decat cu reductilul..
  •  
    • 952 mesaje
    5 Ian 2008, 16:55
    0 0
    tablete le-am luat in Anglia,cam atat costa acolo,m-am bucurat sa aud ca sunt atat de ieftine in Romania,..cele care au luat stiu ca materiile fecale sunt f grase,asta e si principiul medicamentului sa scoata grasimea din mancare,asta presupune un efort f mare de metabolizare a ficatului dar si a intestinului gros ..asa ca mare atentie daca nu vrei sa-ti adaugi in lista de boli si viitoare afectiuni,bafta!SA nu uit,daca ai hepatita sau ai avut, acestea au un grad f mare de risc!!!
  •  
    • 226 mesaje
    5 Ian 2008, 19:26
    0 0
    Wow!!!Cate efecte nasoale!!Sa stiti ca nu mai iau nimic...din pacate nu o sa pot sa tin regim in adevaratul sens al cuvantului pentru ca intru in sesiune si pana in 21 februarie nu veau sa ma preocupe si altceva, cum ar fii sala;decat invatatul si mancatul dietetic...
    Atunci, recomandati-mi un ceai ceva...care sa imi dea putin spor de la inceput...ma gandesc ca ceaiurile nu au ce sa faca rau...nu?
  •  
    • 952 mesaje
    5 Ian 2008, 19:43
    0 0
    draga mea ,toate ceaiurile pe care le-am folosit si le stiu au efecte laxative,asa ca te rog, dupa parerea mea sa astepti sa treci de sesiune,unde ai nevoie de un aport mai mare de vitamine ,prin urmare ai nevoie de o cantitate normala de mancare si nu de eventuale disconforturi create de ceaiuri sau diete.Dupa aceea ,poti incepe un stil de viata mai sanatos(fara prajeli,dulciuri,bauturi carbogazoase)si poti adauga in dieta ceva ceaiuri laxative cum ar fi (ceaiul negru )care pe deasupra e si antioxidant,de asemenea lamaia folosita din abundenta are un efect diuretic dar si detoxifiant,asa ca, rabdare si vei reusi,bafta!
  •  
    • 226 mesaje
    5 Ian 2008, 21:00
    0 0
    Mersi mult, Alina!!!Sastii ca asa am sa fac, si sper ca stresul si invatatu sa aiba acelasi efect pe care l-a avut alta data....adica sa ma ajute sa mai dau putin jos...
  •  
    • 4 mesaje
    6 Ian 2008, 10:01
    0 0
    salut!recomandarea mea in privinta Reductilului este cam reticenta.Are cam multe contraindicatii si fiecare persoana cu probleme de ingrasare ar trebui sa-si schimbe modul de alimentatie aproape in totalitate...nu sa apeleze la tot felul de medicamente.Aceste medicamente"miraculoase" duc in timp la cancer de colon,ciroza hepatica si insuficienta renala.Aveti mare grija!Va doresc multa rabdare si un psihic cat mai tare!
  •  
    • 1 mesaje
    20 Ian 2008, 00:35
    0 0
    buna eu am luni o saptamana de cand administrez acest medicament. Sincer nu stiu ce sa zic deocammdata despre el.Mi l-a recomandat o prietena..care dupa cum imi zice..a slabit cu el..si chiar f bine..sincer nu am retinut..in cat timp..dar a dat jos 15 kg...si sincer arata superb. Eu am pornit de la 90 kg..si sper ca pana in septembrie sa reusesc sa pot imbraca o rochie de mireasa frumoasa, si cand zic asta.. ma refer ca nu as dori sa o imbrac fortat..sdau sa stau pe ghimpe ca va pocni..
    Dar nu despre asta e vorba in mesajul meu..ce sa zic..de baut apa am inceput sa beau foarte multa de cand am incepuit cu pastilele..cel mai mult beau atunci cand sunt la munca si depun sa zis..efort..cand sunt acasa..beau de foame..sincer...cand am senzatia ca as manca ceva..stau cu apa langa mine si beau..si ma linistesc...in privinta..taierii poftei de mancare nu stiu ce sa zic..dimineata..imi este foame..dar trece repede..(nu mananc niciodata pana in ora 11 caci beau cafeaua..si pauza o am la 11-12..)apoi pana seara nu mai simt nevoa atat de mult de mancare..dar am grija sa nu fac foame..si mananc.Acum ce sa zic, problema e seara..sunt seri cand ma ia cate o foame ca as devora tot frigiderul..dar de cand am inceput acest regim..ma chinuii sa nu fac acest pas si reusesc. Azi mi-am achizitionat un cantar..si am observat ca acum am 89,3 deci..am slabit..aproape un kg..si azi e sambata..pana luni mai e o zi Sper sa faca fata, caci mi-am luat tratamenul pt 6 luni..eu nu sunt in tara..si deci nu aveam posibilitatea de a mi le cumpara pe luna.Apropo..uitasem sa precizez..la farmacie..am intrebat ce fel de compozitie imi trebuie..si mi-a recomandat..cea de 10..acum sa vad..nu am cum sa le schimb..voi merge inainte sper sa reusesc...mi-ar trebui sa dau jos pana la minim 75 kg...
  •  
    • 2191 mesaje
    21 Ian 2008, 00:08
    0 0
    din cate stiu eu..nu este recomandat sa iei reductil prea multe luni consecutiv..
    stiu ca se iau 2-3 luni maxim..apoi faci o pauza de vreo 3 luni..si poti reincepe..
    in nici un caz 6 luni continuu..
    gandeste-te ce efecte adverse vor avea pe urma..sau cat de repede o sa te ingrasi la loc..
  •  
    • 3 mesaje
    22 Ian 2008, 00:09
    0 0
    Buna,sunt noua pe aici....am aflat de reductil pe aces site si l-am luat si eu,am slabit doar 2 kg intr-o luna, kg pe care le-am pus la loc.Dupa ce am terminat cura simteam ca nu ma mai satur.Iti scade pofta de mancare intr-adevar dar trebuie sa il iei doar daca stii ca esti sanatos.Mie mi-a provocat palpitatii la inima si niste senzatii neplacute,stari de disconfort.Acum vreau sa incerc Herbalife si sa-mi cumpar pt acasa o banda de alergat.Vreau sa fac miscare,asta sigur ma va ajuta sa slabesc.
  •  
    • 5148 mesaje
    22 Ian 2008, 12:12
    0 0
    Anda, intr-un timp m-a interesat si pe mine subiectul asta si, ca o fetita constincioasa, am inceput sa strang informatii, sa-mi fac temele cu temeinicie. Uite ce stiu eu acum :

    El la mama lui este un antidepresiv si actiunea lui este concentrata asupra centrul satietatii din creier - ai tot timpul impresia ca esti satul.
    Asta ce spune? Atata timp cat il iei, e ok, nu prea mai ai senzatia de foame. Ce se intampla insa cand nu-l mai iei? Centrul satietatii din cortexul infometat nu mai e excitat si atunci te poate apuca o foame de-ai mananca si…draci copti.
    Cum se stie, foarte multe medicamente nu stipuleaza in prospect chiar toate efectele secundare si ceea ce trebuie retinut este ca acest medicament actioneaza pe centrii nervosi din creier. Reductilul nu arde nici grasimea din tesuturi, nici nu slabesti miraculos de la el. Doar iti da senzatia de satietate.

    El este bun in cazul unor persoane care nu-si stapanesc foamea sub nici o forma.

    Revin, gandeste-te, acest medicament este antidepresiv si ca se va juca un pic cu creierasul tau. Cat timp il iei va fi minunat...nu tu foame, bine dispusa alea alea, trec toate usor usor pe langa tine dar cand il vei opri.... Fiind antidepresiv, creeaza un influx/un vid de serotonina in creier pentru ca el este un mediator chimic, ca si adrenalina, dopamina, etc. Serotonina asta e minunata dar cand creierul va inceta sa o secrete in aceeasi cantitati ca in timpul tratamentului cu Reductil, sa vezi depresii, stari de agitatie lasand la o parte ca starea de satietate pe care o inducea Reductilul va disparea ca prin farmec.... Si atunci? Senzatia de foame, mai rau decat ti-a fost vreodata, pentru ca are efect rebound la oprirea administrarii. Rezultatul? Ca sa nu incepi sa mananci necontrolat, iti va trebui un efort enorm de voita sa contracarezi senzatia acea de a manca tot timpul, apoi depresiile de care vorbeam (de fapt nu eu, ci specialistii) si cosmarurile si teama de oameni si de viata in general.

    Stiu ca sunt multe fete pe aici care vor dori cu tot dinadinsul sa ma contrazica, sa spuna ce efect miraculos a avut acest medicament asupra vietii lor (pai cum nu, „substanta activa a reductilului este apropiata structural de amfetamina”) sau ca nu au simtit niciuna din reactiile adverse, dupa.
    So! Le cred, poate si pentru ca sunt constienta ca uneori kg in plus fac mai mult rau decat orice altceva, ne devalorizeaza in proprii ochi cu tot cortegiul de efecte de aici si pana la urma pui in balanta. Din 2 rele alegi raul pe care il crezi mai mic.

    De aceea, Eu nu sfatuiesc pe nimeni nici sa-l ia, nici sa NU-l ia. Este alegerea fiecareia. Doar s-o faca in cunostinta de cauza, sa stie de posibilele efecte care apar la oprirea administrarii, efectele adverse (ca si cele terapeutice) fiind direct proportionale cu doza administrata si durata tratamentului.
  •  
    • 1 mesaje
    22 Ian 2008, 19:12
    0 0
    buna, nu stiu exact cum se procedeaza cu formul acesta dar sper sa ma luminez pe parcurs. Apropo de Reductil as putea sa va spun cate ceva din propria experienta.