Ajutati-ma va rog...
-
0 0Buna ziua, dragele mele Eve. Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta cu retete pt. cuptor cu microunde. Mi-am cumparat si eu cuptor, de mult imi doream un asemenea aparat, si ieri am reusit sa mi-l si achizitionez, numai ca, acum nu stiu ce fel de mincaruri pot fi pregatite in el.
Va multumesc mult. -
macaroane pt 4 persoane
500 g macaroane care le fierbi 10 minute si le strecori .
250 g carne tocata o prajesti la care adaugi o ceapa tocata marunt si cand s-a rumenit pui pasta de rosii ( o lingurita de zahar ca sa nu -ti provoace arsuri la stomac )si condimente dupa gust .
se amesteca cu macaroanele intr-un recipient care sa incapa in microunde si presari cascaval ras .
se pune in cuptor ( microunde sau normal ) pana se topeste cascavalul . pofta buna ! -
k, ceva urgent merge. poti face si ochiuri, numai sa acoperi cu ceva, sa nu fie pe tot interiorul.
la fel, faci sandwich, paste gata fierte cu branza...deci in general, ceva cu branza, cascaval, parmezan. asta de gatit
dar e folosit in general pt a incalzi mancarea!
si chestie importanta! nu folosi vase de plastic, nici cele in care cumperi mancarea semipp, pt ca plasticul da niste toxine cancerigene. nush sa ma exprim- da nu plastic -
Multumesc mult pt. raspunsuri. Si eu am facut o tampenie apropos de cuptorul cu microunde. Am bagat o farfurioara de semiprep. ( friptura), cu folia cu care era acoperita de vanzatoare, fara sa-mi dau seama, desteapta de mine ! In secunda urmatoare, in interiorul cuptorului era o flacara cat mine de mare, arzand in toata splendoarea ei. Nici acum nu stiu cum am sarit sa-l inchid mai repede !