Airwick VIPoo

  •  
    • 5 mesaje
    22 Oct 2018, 20:25
    0 0
    Produsele AirWick ViPoo au rolul de a absoarbi mirosul urât din vasul de toaleta și eliberează un parfum spectaculos care lasă baia frumos mirositoare.
  •  
    • 18 mesaje
    22 Oct 2018, 20:41
    0 0
    V.I.Poo neutralizeaza mirosurile neplacute din toaleta, inainte ca tu sa ajungi sa le simti, cu ajutorul unei pelicule parfumate. Mirosurile nedorite raman acolo unde trebuie, in toaleta. Poti rasufla usurat!Solutia V.I.Poo formeaza o pelicula pe suprafata apei din toaleta, blocand inauntru orice miros nedorit. Astfel poti controla eficient mirosurile neplacute prin fiecare pulverizare. Acestea sunt retinute in vasul de toaleta si dispar odata cu tragerea apei, fara a se mai raspandi in baie si casa. 

    Recomand!!!!!

  •  
    • 12 mesaje
    2 Nov 2018, 14:16
    0 0
    Am primit , gratuit ,pentru testare ,noile odorizante pentru toaleta de la Aur Wick , V.I.Poo.Vreau sa va împărtășesc părerea mea despre acest produs.Cel mai important lucru este faptul că își face treabă foarte bine, absoarbe și retine mirosurile neplăcute în toaleta și pe deasupra parfumează toată baia cu un parfum subtil care rezistă până la 3 ore.Este mic, compact ,încape în cea mai mica geanta, dar ajunge până la 100 de utilizări.....deci, destul de mult.Cele trei arome sunt superbe ,dar cel de lavandă va rămâne preferatul meu.Cand merg in vizită, la serviciu sau chiar acasă ,îl folosesc cu încredere, știind că situațiile jenante nu o sa mai apară.Raport pret-calitate,excelent!
    In concluzie, îl recomand cu multă plăcere, merita incercat!