Bună

  •  
    • 4 mesaje
    2 Oct 2018, 16:53
    0 0
    Simt nevoia sa vorbesc cu cineva și sincer nu știam dacă e bine sa scriu aici, dar mna.. Eu sunt cea mai timidă persoana care exista, dar timidă la modul ca ma panichez serios când trebuie sa prezint ceva public, astfel am ajuns în situația în care, fiind la facultatea dorita, mergând la cursuri, etc.. Totul decurgea perfect pana la examene, nu am putut sa ma prezint la nici un examen oral și astfel nu am mai trecut în anul următor. Acum evident sunt dezamăgită de mine, mi se pare ca lumea s-a sfârșit, mai ales la gândul ca o sa afle ai mei. La facultate vreau sa ma întorc, dar nu știu ce o sa fac anul ăsta.
  •  
    • 1 mesaje
    3 Oct 2018, 15:50
    0 0
    Draga mea eu sunt la fel de timid că și tine numai că la mine este în privința femeilor. Am fost cerut in căsătoriei de 9 femei frumoase și mă blocăm sa le răspundă da eu tăceam din gura și nu ziceam nimic și ele plecau de lîngă mine fără răspuns afirmativ . Acuma eu sunt singur nu am nicio prietena ,. In legătură cu tine i-ați inima in dinți și du-te la facultate fă-ți curaj și du-te . Multa baftă.
  •  
    • 14 mesaje
    18 Mai 2019, 00:42
    0 0
    ti-ar trebui niste sedinte de psihoterapie ( sa mergi la psiholog) pentru a deveni mai increzatoare in tine si a putea sa te integrezi in societate. Exista si fundatii care ofera asa ceva gratis, cred ca "ecuador" daca nu ma insel dar cauta pe net. Daca ramai cu timiditatea nu te vei putea descurca in viata , vei avea mult timp pierdut , sanse pierdute si nereusite la tot pasul