Campanie Barnangen BuzzStore

  •  
    • 4 mesaje
    21 Iul 2018, 20:42
    0 0

    Încă o campanie reușită a celor de la BuzzStore la care am avut norocul să particip este cea de testare a cosmeticelor suedeze Barnangen Beauty.

    Eu am primit gama Nordic Care, care include un gel de duş, loțiune  de corp si o cremă de corp super-hidratantă.

    Nu numai  ca am primit aceste produse in varianta full size, dar si mostre pentru împărțit cu prietenii, bureti de baie, lufe, perie, piatra ponce,  si tot ce ai mai putea acea nevoie pentru o zi de spa la tine acasă.

    Produsele în sine sunt  de bună calitate, au un miros plăcut, discret, ceea ce apreciez la un produs cosmetic, nu-mi place atunci când au un parfum prea pregnant.  Gelul de duș are o formulă blândă, cremoasă, loțiunea se absoarbe repede și ușor în piele, iar balsamul decorp face minuni pe pielea mai uscată, de pe coate sau călcâie și sunt sigură că la iarnă va fi de mare ajutor.

    Dacă v-am făcut curioși, aruncați un ochi pe site-ul Barnangen  http://www.barnangen.ro/ro/home.html să vedeți ce produse mai au în gamă, în plus, deja sunt pe piață, le puteți încerca.

    Deasemenea, nu uitați că cei de la BUZZStore vin mereu cu campanii frumoase, și chestii noi de încercat. Faceți-vă cont și puteți avea șansa să participați la campaniile de testare. https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=5826  

    #buzzlagom #BarnangenBeauty #LiveLagom