va rog putin ajutor

  •  
    • 1 mesaje
    15 Iul 2018, 20:33
    0 0
    Buna.. Eu sunt Violeta, scriu aceasta intrebare cu mari emotii fiindca este un subiect foarte sensibil pentru mine, poate ca este chiar motivul pentru care inca ma zbat sa traiesc. Asadar, voi începe povestindu-va. Inca de cand eram mica eu m-am considerat o fata frumoasa, ce va deveni o femeie chiar fatala as putea spune, asta era intuitia mea si acum cred cu desăvârșire ca asa am ajuns. Insa cum sa va zic.. Stiti ca o femeie frumoasa nu poate astepta la infinit sa le vina barbatilor mintea la cap, asa ca eu am ales sa traiesc clipa mereu. Ei bine, la varsta de 18 ani ajunsesem sa am admiratori cu sutele, si nu exagerez, primeam atatea mesaje pe yahoo incat nu puteam raspunde la toata lumea... Sper sa nu ma considerati vreo usuratica, pentru ca nu sunt una! Revenind. Toti acești băieți care m-au placut si cu care am flirtat au fost doar o joaca pentru mine, niciunul nu m-a satisfacut suficient... Mai ales ca majoritatea erau din alte orase, iar eu prefer pe cineva care sa fie mai aproape. Asta e preferinta mea, nu ma judecati.
    Dar, acum vine șocul.. Am ajuns la varsta de 28 de ani impliniti. Viata mea parca nu mai e asa frumoasa. Nu mai am asa mare succes la barbati, oare de ce? Eu cred ca le e frica de mine... De aia nu imi vorbesc.. Toata lumea imi zice, chiar si mama, ca sunt o femeie inteligenta si frumoasa, iar barbatii se sperie si fug.. Nu ma pot controla cum fac cu alte femei ușoare. Asadar, la 28 de ani sunt singura. Problema este ca... Am intalnit un baiat... Da.. Baiat nu barbat.. Are 19 ani.. Dar este singurul om de sex masculin care ma satisface intelectual... V-am zis, chiar daca eu sunt foarte frumoasa nu caut altceva, caut doar inteligenta si pasiune pentru arta si frumos. Băiatul acesta mi-a luat mintile. Nu mai dorm noptile. El abia va merge la facultate... Eu deja am terminat o facultate, facultatea de Management, am si post de lucru in domeniu si sunt bine platita de aceea ma pot intretine singura si nu am nevoie disperata de un barbat. El ma iubeste... Mi-a zis ca nu il intereseaza ca sunt mai mare, ca ar fugi cu mine in lume, o gramada de lucuri mi-a zis, il ador. Eu m-am gandit sa fac un gest frumos pentru ca il iubesc, si l-am chemat la mine in București sa stea in casa mea.. Sa nu mai dea bani pe chirie.. Ii platesc si facultatea, doar sa stea cu mine si sa fim impreuna. El a acceptat, zilele urmatoare urmează sa vina la mine.
    Dar am un necaz..S-a mutat un vecin nou in bloc si imi face avansuri.. Plus ca zice ca m-a văzut goala pe internet, dar eu niciodata nu am postat poze goale pe internet! Mi-e teama sa nu afle iubitul meu de 19 ani si sa nu se supere.... Daca el se supara eu sunt distrusa.... El e singura mea salvare, nu m-am mai culcat cu cineva de o gramada de ani.. Am si eu nevoie de un barbat, sa ma simt femeie, sa ma simt iubita si apreciata, sa simt ca cineva ma adora si ma iubeste pentru frumusețea si inteligenta mea. Stiu ca pare o prostie, o nebunie.. Dar chiar este o trauma pentru mine. Este traumatizant. Il vreau doar pe el! Acum, daca ati citit tot ce am scris... Va mulțumesc.. Si urmeaza intrebarea care ma macina de atatea seri.. Cum ar trebui sa procedez cu vecinul?... I-am explicat si lui situatia.. Si am ajuns la o intelegere.... Imi cer scuze daca sunteti mai pudici, dar a zis asa: "tu cu mine, sex oricand am eu chef, si pustiu nu afla nimic". Eu am acceptat, nu asta e problema, nu va intrebam dacă sa accept sau nu, aceasta este cea mai buna metoda, altfel bărbatul acesta nu mi-ar fi dat pace si s-ar fi suparat iubitul meu. Intrebarea mea de fapt este: cum sa fac ca cei doi sa nu vorbească niciodata, sa ma asigur ca nenorocitul asta care ma santajeaza nu scoate nicio vorba? Vreau doar sa-mi protejez iubitul, nu vreau sa-i fac niciun rau... Va rog ajutati-ma, spuneti-mi cum sa fac sa nu vorbeasca cei doi.. Va mulțumesc anticipat..
  •  
    • 3765 mesaje
    16 Iul 2018, 04:57
    0 0
    Deci esti doar frumoasa!
  •  
    • 742 mesaje
    16 Iul 2018, 08:46
    0 0
    Violeta.eu știu că fiecare femeie sau fata se crede frumoasa,dealtfel și uni băieti,Am înțeles din postarea ta că..cineva a pus ochii pe tine și nu vrei sa pierzi ocazia.Dar ești șantajată,eu cred că totuși vecinul se bazează pe ceva real atîta timp cît tu ai acceptat ,daca nu era adevărat nu acceptai..cred eu.Eu daca nu sunt vinovat..aștept timpul sa rezolve problemele sau,du-te la sectorist și rezolva problema.Am învățat un lucru de la viață..de ce ți-e frica nu scapi !!!Undeva era o vorbă..Cine lupta mai și pierde..cine nu lupta acela a pierdut din start.Ca cei doi sa se întâlnească este tot posibil.ok ?
  •  
    • 1841 mesaje
    17 Iul 2018, 11:49
    2 0
    Numai un barbat putea sa troleze cu asemenea talent aici   Orice femeie cred ca stie clar ca nu asa gandesc femeile deci este extrem de nerealista povestea. Dar felicitari pentru efort!
  •  
    • 366 mesaje
    13 Aug 2018, 15:44
    0 0
    igivansenior said:Deci esti doar frumoasa!

     Eu  cred  ca  te  si  mananca  maimutzica!

      Creste  l  pe  ala  micu , si  intre  timp  da  i  bataie  cu  vecinu  da  te  satisface  pe  deplin!

  •  
    • 175 mesaje
    24 Iun 2019, 23:33
    0 0
    Sinceritatea e intotdeauna cea mai buna strategie. Pana la urma orice se afla dar mai bine afla de la tine decat de la ``binevoitori``. Daca nu ai nimic de ascuns si nu ai mai multe relatii in paralel, nu stiu de ce nu ar intelege un santaj. Sau o mizerie care iti face probleme.