Este cazul de divort?

  •  
    • 2 mesaje
    22 Mai 2018, 02:32
    0 0
    Buna Evelor, Sunt casatorita de 2 ani si asteptam un bebe, doar ca relatia mea cu sotu s-a deteriorat foarte tare. Niciodata nu a fost vreun romantic dar in ultima perioada nu pot sa comunic cu el decat daca urlam, este foarte ogoist, in public mereu are iesiri din care ma pune in ipostaze proaste, mereu ma critica, iar orice incercare de a discuta si de a rezolva situatia este "pedepsita" si considerata de el un gest de slabiciune. In conditiile astea, eu nu mai am sentimente fata de el si nici nu mai sunt atrasa de el in niciun fel si intentionez sa inaintez actiune de divort. Avand in vedere ca sunt insarcinata, consider ca asta nu este mediu bun pentru educatia unui copil si as vrea sa fac pasul mai repede. Nu am discutat subiectul nici macar cu vreo prietena de teama ca tot eu voi fi vazuta vinovata,asa ca va cer voua un sfat: ce mai pot face de aici incolo? Mai pot salva ceva?
  •  
    • 366 mesaje
    22 Mai 2018, 09:12
    0 0

    Din  pacate  nu  esti  in  cea  mai  fericita  ipostaza , mai  ales  acum  cand  astepti  venirea  pe  lume  a  copilasului.

     Prima  intrebare  este  daca  si  el  si  a  dorit  acest  copil , ca  din  comportamentul  pe  care  l  ai  descris  nu  pare  sa  avem  de  a  face  cu  un  viitor  tata  fericit .

      O  alta  chestie  e  ca  ar  fi  trebuit  sa  i  descoperi  aceste  "calitati" , inainte  de  a  procreea  cu  un  astfel  de  individ .

     Nu  stiu  in  ce  masura  te  pot  ajuta  sfaturile  noastre , atata  timp  cat  te  afli  intr  o  situatie  ingrata , iar  noi  nu  detinem  suficiente  date .

      Multa  bafta  si  sa  iei  o  decizie  inteleapta!

  •  
    • 742 mesaje
    23 Mai 2018, 01:15
    0 0
    După părerea mea..divorțul este un pas neplăcut,in cazul in care exista și un copil..neplăcerile,problemele persistă ani multi.Daca nu mai simți nimic pentru tata-l copilului..ura și la gara.Daar,oricît te-ai zbate să refaci o alta familie,copilul va devia de la principii normale ,sunt procente mici că acel copil sa respecte pe cineva care i-a luat rolul tatălui.Cel mai bine e să discuți cu sotul problemele apărute,comunicarea batoo vina !