Candidoza

  •  
    • 1 mesaje
    19 Mai 2018, 23:07
    0 0
    Buna seara! Apelez la ajutorul dumneavoastra pentru ca am nevoie de un raspuns mai amănunțit. In urma cu aproximativ o lună am avut mâncărimi la nivelul vaginului, scurgeri anormale si arsuri dupa urinare. Am constat ca este o infecție cu candida si am incercat sa folosesc remedii naturiste, crezând că pot combate această infecție deoarece aveam simptome suportabile. Acestea s au ameliorat, dar la primul contact sexual, a doua zi au reaparut. De data aceasta, folosesc ovule Canesten Gyn si de asemenea o crema Canesten. Momentan partenerul meu nu are niciun simptom si a trecut o saptamana de la contactul sexual. Tin sa mentionez ca am luat și Uractiv, iar usturimile au disparut. Ma confrunt doar cu mâncărimi, nu foarte puternice atunci cand port haine mai strâmte si scurgeri anormale doar dimineata. Ce ma sfătuiți să fac in continuare? Partenerul meu poate sa aiba această infectie?
    Acest mesaj a fost editat de către andrada234: 20 Mai 2018, 13:03
  •  
    • 5609 mesaje
    21 Mai 2018, 12:42
    0 0
    Partenerul tau are 100% aceasta infectie, ca doar ati avut sex neprotejat.
    Tratamentul trebuie facut concomitent de ambii partneri de sex si sexul interzis pe toata perioada tratamentului, p[ana ce rezultatul tesului dupa terminarea tratamentului, iese negativ.
    Ce faceti voi este frectie la picior de lemn, ca te tot reinfectezi de la el, daca nu respectati conditiile de prevenire si nu faceti tratamentul complet amandoi.
  •  
    • 84 mesaje
    27 Mai 2020, 11:11
    0 0
    Buna. M-am confruntat cu aceasta problema pentru aproape 5 ani. Efectiv, nu puteam sa scap de candidoză oricat de multe tratamente am urmat. Pentru moment avea rezultat, dar in timp revenea. La recomandarea unei prietene de familie, m-am dus la o consultatie la dr. Silviu Istoc. Mi-a prescris un tratament si acum, dupa 5 luni de zile, totul este normal, candidoza nu a revenit. Ti-l recomand si tie pe acest doctor! La mine a functionat recomandarea dansului. Multa sanatate!