Ledifos in Romania

  •  
    • 10 mesaje
    13 Apr 2018, 15:16
    0 0
    Ledifos (generic Harvoni) este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C la adulti.

    Ce este 
    Ledifos  si pentru ce se utilizeaza?

    Ledifos este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C (o boala infectioasa care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitic C) cronice (de lunga durata) la adulti. 
    Ledifos contine substantele active ledipasvir si sofosbuvir.

    Cum se utilizeaza 
    Ledifos in Romania ?

    Ledifos  se poate obtine numai pe baza de reteta, iar tratamentul trebuie initiat si urmarit de catre un medic cu experienta in gestionarea terapeutica a pacientilor cu hepatita C cronica. Este disponibil sub forma de comprimate care contin 90 mg ledipasvir si 400 mg sofosbuvir. Doza recomandata este de un comprimat luat o data pe zi. Exista mai multe varietati (numite genotipuri) de virus hepatitic C, iar Ledifos este recomandat pentru utilizarea la pacientii infectati cu virus de genotip 1 si genotip 4 si pentru unii pacienti infectati cu genotipul 3.
    Durata tratamentului cu Ledifos si utilizarea acestuia in monoterapie sau in asociere cu un alt medicament, numit ribavirina, depind de genotipul virusului si de natura afectiunilor hepatice ale pacientilor, de exemplu, daca acestia au ciroza (fibroza) hepatica sau daca ficatul acestora nu functioneaza corespunzator. Pentru mai multe informatii, consultati prospectul. Substantele active, ledipasvirul si sofosbuvirul, blocheaza doua proteine esentiale pentru multiplicarea virusului hepatitic C.

    www.millionpharma.ro
    Acest mesaj a fost editat de către Sarajanine: 13 Apr 2018, 15:17
  •  
    • 7 mesaje
    4 Iul 2018, 23:23
    0 0
    Vand LediKast (ledipasvir 90 mg/sofosbuvir 400 mg) Tratament complet format din 3 flacoane a cate 28 pastile fiecare. Pret 2300 Lei. 0729647434