Produsle Nivea Baby

  •  
    • 7 mesaje
    6 Ian 2018, 20:55
    0 0
    Buna tuturor
    De curand am primit spre testare produsele Nivea Baby, pentru fetita mea, Mara.Pachetul testat a continut Şampon&spuma de baie NIVEA Baby, o crema Nivea Baby Soft, un pachet de servetele Nivea Soft&Creamsi o creama pentru fundulet Nivea Baby. Şampon&spuma de baie NIVEA Babycurăţă delicat şi protejează părul şi pielea sensibilă a bebeluşului. Formula îmbogăţită cu extract de muşeţel curăță delicat pielea bebelușului, lăsând-o curată și catifelată, aceasta fiind dezvoltata in colaborare cu medicii pediatri si dermatologi. Crema NIVEA Baby Soft hidratează pentru 24h și calmează pielea iritată a bebelușului. Formula hidratantă cu gălbenele protejează pielea și susține bariera naturală de protecție. Poate fi folosită zilnic, ideală pentru faţă şi corp, se absoarbe ușor în piele și nu lasă o senzație grasă.
    Va marturisesc ca si eu am folosit aceste produse impreuna cu fetita mea si am fost foarte incantate, pielea ramane usor parfumata si mai hidratata, fata de alte produse utilizate in trecut.
    Astfel recomand tuturor mamicilor indecise sau celor dornice sa acorde o atentie speciala ritualului de baita si masaj de hidratare, sa foloseasca cu incredere produsele Nivea Baby.
    Multumim NIVEA SI BUZZSTORE pentru oportunitate.
    #buzzNiveaBaby