Nu stiu ce sa mai fac...

  •  
    • 10 mesaje
    16 Oct 2016, 23:10
    0 0
    Revin cu un update la o poveste de groaza. Tatăl meu a aflat și reacția generala a fost să renunț la tatăl copilului ca el ma ajuta. Au mai fost totuși câteva insulte certuri lacrimi. Ok. Eu sunt la cămin in alt oraș și părinții mei au venit la mine prin surprindere? Eu eram cu prietenul meu. Când l-am văzut tatăl meu l-a luat la bătaie prin cămin și l-a lovit la cap de vreo 2 ori la bucătărie. Prietenul meu a sunat jandarmii. L-am rugat să vină să vorbim cu ai mei a venit si iar a primit vreo două palme la cap. După prietenul meu a plecat cu jandarmii și tatăl meu a luat o amendă destul de mare. I-am zis să vină să vorbim si tatăl meu i-a zis să vină să vorbim dar a plecat si a zis că nu ar ce discuta cu ei... Apoi a fost scandal când am rămas singură cu ai mei? Mama nu îl vrea deloc, m-ai făcut curva de fata cu colegele de camera. Și apoi au zis ca o sa îmi crească ei copilul si o sa ma ajute ca tatăl copilului nu e de mine! Înainte să plece tata m-a luat de o parte și a zis că îi dă o șansă prietenului meu dacă dovedește că merită și dacă se apuca serios de treaba si se apuca de strâns bani de casa, dar încă nu putem să o convingem pe mama si sa mai așteptăm. Mi-a zis să îl chem pe prietenul meu să îi zic ca îmi e rău să vadă dacă vine. El a zis că se întoarce și ai mei au plecat. Prietenul meu a vrut să îl dea pe tata in judecata pt agresiune dar am făcut o priză de nervi a venit salvarea și a zis că renunță la acuzații. La mine acasă e ca la înmormântare. Nimeni nu mai are încredere în mine. Tata a zis că dacă el dovedește că e om bun na ajuta deși nu îl suportă dar să nu zic ca e vina lui pe viitor. Prietenul meu a aflat de planul tatei ca mi-a auzit fără să vreau conversatia la telefon. Acum el zice că o să încerce să mai vorbească cu ei de câteva ori dar ca eu trebuie sa aleg și mi-a zis ca daca era altul în locul lui mă părăsea. Sunt confuza. Ai mei îmi tot zic ca prietenul meu m-a lăsat gravida intenționat să își bată joc si sa ma prindă la mâna. Sunt confuza. Vreun sfat, vreo parere?
  •  
    17 Oct 2016, 01:11
    0 0
    In primul rand, ai grija de tine. Cine iti poate asigura subzistenta, tie si copilului? Cine are o casa in care sa te primeasca? Daca aceasta persopana este mama ta, atunci accept-o asa cum e si ai rabdare pana se naste copilul. Mai este ceva vreme pana atunci si multe se mai pot intampla. Daca inca esti in camin si te poti vedea cu iubitul, vorbeste cu el sfatuiti-va. Daca el nu poate sa va asigure casa si masa, atunci, s-o ia usor. El este oricum, tatal copilului. Tu, nu ai de ce sa alegi azi sau maine, intre mama si iubit. Vorbeste cu ambele parti, ai grija de tine si, cand vine copilul, te duci acolo unde poti sa ai cele necesare traiului. Daca vei alege sa mergi la mama, nu inseamna ca trebuie s-o rupi cu iubitul sau invers. Tu tine legatura cu toti si nu lua o decizie, decat atunci cand se va naste copilul. Ar fi de dorit sa fie toti pe langa tine. Tu asta sa-ti doresti, sa fii draguta cu toti si sa nu te grabesti. Vulcanul se va mai domoli. Ai rabdare si grija de tine.
    Ai fost curajoasa ca ai pastrat copilul. Dumnezeu  o sa-ti ajute sa-l si cresti.
    Acest mesaj a fost editat de către PsihologCraiovaIanosDaniela: 17 Oct 2016, 01:17
  •  
    • 10 mesaje
    17 Oct 2016, 09:10
    0 0
    Mulțumesc pentru sfat!
  •  
    • 10065 mesaje
    17 Oct 2016, 12:43
    0 0
    Haoleu .

    Se lasara cu paruiala si n-ai dat de stire ... Oh, ca n-am prins nici o repriza ...

  •  
    • 3765 mesaje
    17 Oct 2016, 13:18
    1 0
    dadeundee said:. Prietenul meu a sunat jandarmii.

     

     

     si erau acasa jandarmii??

  •  
    • 10065 mesaje
    17 Oct 2016, 16:53
    1 0
    Acasa, acasa. Si-au venit blindati sa-l tina pe alá micu sa-l poata cafti tati.


    Acest mesaj a fost editat de către ViktorC: 17 Oct 2016, 16:55
  •  
    • 3765 mesaje
    17 Oct 2016, 17:17
    0 0
    ViktorC said:Acasa, acasa. Si-au venit blindati sa-l tina pe alá micu sa-l poata cafti tati.

     

     mama lor de jandarmi. io stiam ca daca ai probleme chemi politia.

    da' poate domnisoara nu este in romania, este in franta. poate!

  •  
    • 10065 mesaje
    17 Oct 2016, 17:53
    0 0
    Foarte interesanta povestea.

    Altii se chinuie o viata a-si trage doua-trei masini la poarta, si iote, domnisoara, le-o adunat cit ai clipi ... jandarmii, salvarea si ... pompierii banui .

  •  
    • 175 mesaje
    17 Oct 2016, 20:40
    0 1
    Nu stiu mai ce sa iti spun, eu sunt maritata, la mine nu se pune problema de astfel de circ, atunci cand voi ramane si insarcinata, in viitor nu prea apropiat.