Alege un loc de munca de care sa fii mandra

  •  
    • 1 mesaje
    27 Iul 2016, 12:10
    0 0
    Alege o cariera. Alege o munca curata, onorabila in asigurari de sanatate, fonduri de pensii, fonduri pentru copii. Alege sa fii rasplatita generos pentru munca depusa si sa ai un birou cu toate dotarile la care iti poti desfasura activitatea.

    Ce se cere?
    Sa stii lucra rezonabil cu pachetul MS Office, sa stii sa scrii / vorbesti corect limba romana (oricine face greseli, cateodata, insa acestea nu sunt o regula...). Sa ai rabdare. Sa stii ca nu poti recolta nimic inainte de a fi semanat. Sa fii empatica si intuitiva (femeile, cele mai multe, sunt). Sa ai grija de aspectul fizic si de tinuta: denota respect fata de sine, fata de colegi si fata de clienti sau viitori clienti. Sa stii sa iti imparti timpul intre profesie si familie, fara sa neglijezi nici o latura a vietii sociale.

    Ce ai vrea sa mai stii? Iti sunt la dispozitie! 
  •  
    • 601 mesaje
    7 Mai 2017, 14:09
    0 0
    Mai este valabil acest anunt?
  •  
    • 4 mesaje
    3 Mai 2018, 10:21
    0 0
    Buna...numele meu este Iona si doresc sa ma adresez femeilor , care doresc sa fie independente financiar .Acestea au posibilitatea sa lucreze intr-un mediu placut , lipsit de stres si in care te simti rasfatata( vei avea parte, zilnic , de servicii de infrumusetare, gratuite :make-up, coafor, extensii gene , manechiura, solar ).Daca sunteti interesate , va rog sa imi lasati mesaj aici , sau ma puteti gasi si pe facebook , va las link-ul :
    https://www.facebook.com/ioana.dumitru.961556