Slabiti 100% Garantat cu aceste pastile

  •  
    11 Oct 2015, 00:50
    0 0
    Doar 500 ron / cutia. Vrei 10kg jos rapid nici o problema, dieta Dukan, cumpara-mi cartea. A da, vine la pachet cu insuficienta renala, pun pariu ca asta nu e scris.

    Incerc sa ajut, nu-mi place sa-mi pierd timpul exprimand pareri radicale ca nici dracu nu te crede.
    E mult de studiat, mult de invatat, mult de citit, multe surse de exploatat, multe teste (pe tine, pe prieteni, pe ma-ta - ma-ta nu e injuratura, etc).

    Totusi in linii mari (cu toate ca sfatuiesc sa studiati.)

    a) ai dintii plati ? iti poti misca maxilarul pe orizontala ? alergi cu maxim 36km/h timp de 10 secunde si cazi lat ? ai reflux gastric dupa ce bagi ca porcu la pomana ? te uiti la reclame la medicamente la televizor ? altii iti dau solutia prin produse farmaceutice corectand greseli ale evolutiei ? dupa dukan te ingrasi 25 de kg ? esti scarbit daca vezi o carcasa de animal mort de 4 zile ?
    Ghici ce; esti ierbivor. Nu o sa stau sa dezbat cu orice dezinformat si sa despic firu-n patru despre ce crede el. Bagi la cap, bine, nu bagi, baga pastile atunci... si diete.

    b) medicii si industria in principiu este platita si incurajata de anumite interese sa te faca sa crezi ca poti manca carne. Fabrica de carne = bani, multi bani. Fabrica de fructe&legume = hai sa fim seriosi.

    c) da dar copiii au nevoie de salam de la fox si lapte de La Dorna (puritatea laptelui)de proteine. Mhm, da. Nu exista insuficienta proteica decat ca boala. Proteina = acid. Acid = cancer.
    Acid in carnivore (caine) = ok
    Acid in ierbivore = sicriu + osteoporoza + si asa mai departe (nu stiu in care ordine)

    Paine  - nu suntem facuti sa consumam cereale, nici un tip, nici un fel. Faci mucus de la gluten. Nu ma crezi ? Nu mai manca paine 2 sapt, vezi cum te simti - repiri altfel, pierzi din greutate.

    Lapte & Oua - Laptele prezinta un grad crescut  di boli pentru noi, mai ales cel care nu e de mama si-l consumi dupa ce ai sarit de varsta de sugar. Respectati natura si evoluatia, nu consumati lapte de vaca, vaca bagi, vaca iesi - chiar daca e semidegres. Nu consuma prietene sincer, doar 2 pagini sa-ti explic, nu e doar de grasime aici. Oua - ok in cantitati decente 2-3 sapt, rar cat mai bine.

    Carne - suntem singurul "pradator" - ne rad si curcile; care isi gateste mancarea. "da dar noi in vechime am vanat si acum crestem animale" - asta nu inseamna ca trebuie sa continuam obiceiurile parintilor nostri. Daca duc o gaina in spatiu asta nu inseamna ca poate zbura sau e facuta sa stea acolo. Ai deget opozabil ? Esti culegator, uita-te la forma mainii tale. Ostasii romani cereau post inainte de lupta pentru a nu fi "incetiniti".
    Incetiniti ??? Da, nu vezi cum te simti dupa masa ?

    Fructe & Legume - baga la greu, poti baga ca disperatu(a) fara probleme. Functionezi pe carbohidrati. De ce crezi cand intri in coma iti baga nenea medicul o solutie pe baza de glucoza. Noi producem si mancam Zahar.
    Wiki:
    "The nutrient solution consists of water and electrolytes; glucoseamino acids, and lipids; essential vitamins, minerals and trace elements are added or given separately." 
    Amino acizi = proteine. Avem nevoie de proteine, dar nu in cantitatea pe care o consumam acum pe cap de locuitor.

    Seminte:
    Ai liber la seminte (floare, nuci, samd) in cantitati rezonabile.

    Zahar inseamna urmatoarele alimente
    Cartofi, Orez, Malai (baze principale de consum). Toate bazele contin Carbohidrati + Proteine in cantitati ce noua ne sunt necesare si echilibrate pentru fiinta umana.
    Toate aceste alimente sunt minim 50-60% carbohidrati.
    Carbohidrati + OM = Zahar
    Zahar = OK
    Zahar alb (procesat) - NU OK
    Produse inalt rafinate sub absolut toxice pentru organism!!! 
    Exemplu - Ceai planta CANABIS - Super OK, n-ai nici pe dracu.
    Canabis (produs procesat, rafinat si extras din planta CANABIS) - NU OK 
    Faina ALBA (purificata, mega procesata, tratamente) - Toxica
    Faina integrala cu tot bobul macinat - OKish - nu suntem facuti sa mancam cereale dar poti face exceptii RARE. 

    Dieta DUKAN
    Carne, carne, carne, carne =stare de somnolenta daca nu bei cafea, dureri de cap, complicatii cu rinichii (sunt sisteme extrem de complexe care se pun in miscare in organism ca sa poata doar tolera proteina in cantitate atat de mare, unul dintre ele e sustinut de rinichi, e ca si cum ai impinge o baba de 80 de ani pe scari, chiar nu au fost ganditi pentru asa ceva, nici baba, nici rinichii tai). Pui la loc dupa.

    Orice dieta "mananc cat o vrabie" - Foame este foame, provine din instinct de supravietuire, instinct primar, nu te joci cu el, altfel se joaca el cu tine (vezi dieta dukan - lipsa carbohidratilor duce la ingrasare dupa intreruperea dietei). 

    Orice dieta - NU OK, normal, nu cred ca mancam ce trebuie. Ma invart in MEGA 30 de minute si abia daca pot sa cumpar ceva.

    Poti consuma peste, rar, RAR. Proaspat de preferat. 1 masa peste / luna - super OK, n-ai nimic.
    Daca vrei mortis sa mananci carne:
    Carne + CARBS - NU OK
    Carne + LEGUME (crude) - OKish - carnea e problema. Dar supravietuiesti.
    CARNS - orez,. paine, cartofi

    Daca vrei sa reduci carnea:
    OREZ / CARTOFI / PORUMB + LEGUME + Fructe (legume + Fructe neprep. termic).

    Carne sau orice dieta bazata pe proteina = CAFEA. Ai nevoie de cafea ca sa zici Buna Ziua macar.
    Carbohidrati = poti fara CAFEA, n-ai nici pe dracu, cand ai zahar in sange creierul nu inchide organismul crezand ca e "foamete".

    Putem supravietui pe carne, dar atat face, supravietuim, nu suntem inzestrati s-o procesam ca patrupedul dvs. preferat. Pe termen lung in schimb ne canta popa mai devreme.

    Faceti un TEST: O saptamana ii dati lui Grivei doar CARBOHIDRATI. Vedeti cum are scaunul. Apoi o saptamana doar PROTEINE (Boabe sau doar pui / vita). Vedeti cum are scaunul. 
    Nota - a da, vedeti ca 95% dintre boabele pentru caini au cereale (carbohidrati), ei nu sunt facuti sa consume cereale, ca boabe pentru ei recomand TasteOfTheWild sau cititi cu mare atentie ingredientele. Va crapa cainii si pisicile si va intrebati de ce - "cereale 80% + carne 5% (lesuri, cranii, si piele, carne mai rar) + aroma de carne" - da da da da.

    80% din sistemul imunitar e in colon (adica in sezut), iti poti da seama cand de ok esti in ziua respectiva (bine, in mare) dupa cum ai scaunul. Daca ai facut testul cu patrupedu' fa-l si cu tine:

    TEST
    o saptamana post (fara paine) - vezi cum ai scaunul. Cum te simti ? Mai ai ochisorii mari ca in reclama de la dulcolax ? 
    o saptamana bag di tate - vezi cum ai scaunul  

    BETI APA dimineata pe stomacul gol. MINIM 0.5L apoi PAUZA 20 de min. 
    am luat 5 la romana si 8 la mate, nu te obosi trai-ti-ar (iar, nu e injuratura).

    Sfaturile moca sunt cele mai pricajite insa atunci cand platesti deschizi bine mintea. Deschide-ti mintea, este un sfat de minim zeci de mii de euro.
    Acest mesaj a fost editat de către your_blowing_mind_friend: 11 Oct 2015, 01:12
  •  
    11 Oct 2015, 01:17
    0 0
    Mi se pare foarte tare, citesc "anemie + m-am ingrasat". Sincer, nu-si pune nimeni intrebari ? Sunt foarte multe indicii ca este gresit ceva in alimentatia noastra.