Cum a slabit Corina Chiriac

 •  
  • 94 mesaje
  31 Ian 2007, 10:06
  0 0
  Buna! Care dintre voi stie ce dieta a tinut Corina Chiriac? Eu am cautat pe net si iata ce am gasit :
  "De cateva luni de zile, Corina Chiriac (56 ani) si-a reocupat locul in viata artistica si mondena, dupa o vacanta si un turneu peste hotare. Interpreta, care face furori cu o silueta de invidiat, ne-a spus cum a reusit sa slabeasca 25 de kilograme intr-un an, urmand o dieta stricta si facand sport.
  “Totul a inceput cand m-am dus la doctor pentru dureri de coloana. Medicul mi-a recomandat sa slabesc”, afirma Corina. Unii au acuzat-o ca ar fi apelat la liposuctii pentru a-si recapata silueta, dar Corina a infirmat acest lucru. Urmand sfaturile unui nutritionist, Corina a renuntat definitiv la mancaruri gatite, la dulciuri, la pastele fainoase si la cartofi, apoi la paine si la alcool. Chiar si la petreceri, artista noastra s-a limitat la a bea apa si a manca in special carne preparata la gratar si peste. In paralel cu aceasta dieta, interpreta a facut mult sport: gimnastica si inot cat cuprinde la un bazin din centrul Capitalei. Corina s-a tinut de toate acestea si in cele cateva luni petrecute in vacanta in Argentina, dar si in timpul unui turneu european."
  Poate stiti voi mai multe detalii.
 •  
  • 139 mesaje
  31 Ian 2007, 12:16
  0 0
  nu cred ca a tinut o dieta anume, ea si-a schimbat total stilul de viata; nu a tinut o dieta pe o perioada delimitata de timp, ea pur si simplu si-a schimbat total tipul de a manca.cel putin asa am inteles eu.
 •  
  • 1261 mesaje
  31 Ian 2007, 14:27
  0 0
  din cate a declarat intr-un interviu, e un fel de Montignac. n-a dat nume, dar dupa cum a explicat regimul, asta este.
  da, este un regim de viata, nu o dieta pe perioada determinata.