... cadoul visat de orice femeie ?

  •  
    • 96 mesaje
    28 Mai 2003, 10:25
    1 1
    chiar daca nu a fost inventat inca

    1 - Pantofi cu tocuri ajustabile
    Au 12 cm la petrecere, se retrag putin daca esti prea inalta pentru domnul Perfect (nimeni nu e perfect...) si dispar cu totul cand esti nevoita sa pleci pe jos acasa.

    2 - Sutien reglabil
    Micsoreaza bustul cand alergi sau treci seara prin cartiere periferice si duminica, la masa cu socrii.

    3 - Mobil telepatic
    Suna exact atunci cand iti doresti. Isi schimba rapid culoarea (in 50 de nuante) pentru a se asorta cu poseta sau rochia. Identifica automat si deviaza apelurile "fostilor" si ale pisalogilor, indiferent de la ce telefon suna acestia. Modelele cele mai performante ii forteaza pe barbati sa sune atunci cand au promis!

    4 - Casti cu fundal muzical
    Se poarta in permanenta. Filtreaza zgomotul cotidian enervant, inlocuindu-l cu muzica preferata sau adecvata momentului (It's Rainin` Men ? cand seful tipa la tine, Perdono ? cand iubitul tau a intarziat etc.). Castile pentru cupluri dispun de setari speciale pentru plimbari lungi si romantice, discutii in contradictoriu, dusuri in doi etc.

    5 - Telecomanda casnica
    Cu sonor reglabil ? poti sa micsorezi pana la "mute" reprosurile partenerului sau tipetele vecinilor carora le-ai inundat apartamentul. Are buton pentru derulare rapida la vizitele socrilor sau temele celui mic, reluari cu incetinitorul la partidele de sex, subtitrare in limba romana in timpul discutiilor cu adolescentii.
  •  
    • 96 mesaje
    28 Mai 2003, 10:26
    2 0
    6 - Bariera personala
    Un camp de forta invizibil te protejeaza de atingerea celorlalti (si de mirosul neplacut) in mijloacele de transport supra-aglomerate. La cumparaturile de sfarsit de saptamana, ii tine pe "tupeisti" la o lungime de brat.

    7 - Cartonase cu replici inteligente
    Te ajuta sa stralucesti in orice conversatie. Nu ti se mai intampla sa uiti numele celor care te interpeleaza ("Ah, de unde il cunosc?") si nu ramai niciodata fara cuvinte. Apar in mod miraculos din spatele celor care iti vorbesc si contin tot ceea ce trebuie sa spui ? chiar si frazele inteligente care, de obicei, iti vin in minte cateva ore mai tarziu.

    8 - Antena pentru transport
    Detecteaza, din momentul in care iti pornesti masina, blocajele din trafic si amplasarea echipajelor de politie. Are optiunea "invizibil" la controlul radar. Se poate comuta pe regim de transport in comun ? autobuzul de care ai nevoie ajunge in statie o data cu tine (chiar daca
    altul tocmai a plecat), metroul te asteapta cu usile deschise pana iti treci cartela prin aparatul de citire magnetica si cobori fara graba scarile (cu tocurile de 12 cm).


    9 - Program pentru descarcarea grijilor
    Daca vrei sa dormi linistita, foloseste-l seara. Te cuplezi la un PC (cu ajutorul cablului) si iti descarci grijile intr-un fisier. Pana a doua zi, computerul iti tipareste toate problemele in ordinea
    prioritatii, impreuna cu o lista de solutii simple.


    10 - Pasta de dinti cu ultraprotectie
    Acopera dintii cu o folie transparenta, de consistenta teflonului, care indeparteaza de la sine urmele de spanac, branza sau ruj.

    11 - Dispozitiv de parcare
    Rotile masinii se rotesc in unghi drept, permitandu-ti sa parchezi lateral in spatii mici. Uimeste trecatorii si alunga mitul femeii care nu stie sa parcheze.

    12 - O linie pentru urgente speciale
    Exemple: usa masinii (casei) se incuie automat in urma ta, iar cheile au ramas inauntru; fierul e in priza, iar tu in drum spre mare (mai ai putin si ajungi la hotel). Suni la 000 si o echipa de parinti (socri) special antrenati rezolva totul rapid si eficient.
  •  
    • 96 mesaje
    28 Mai 2003, 10:26
    2 0
    13 - Pernita portabila
    Foarte utila cand mergi la teatru sau la film. O pui pe scaun si reusesti sa vezi ce se intampla pe scena/ecran chiar si atunci cand ai in fata ta o palarie cu pene.

    14 - Dispozitiv de ghidare la cumparaturi
    Iti semnalizeaza de la intrarea in magazin articolele la care exista reduceri, produsele cu defecte sau expirate, identifica masura ta (chiar si in depozit!) si te indruma spre casa unde sunt cele mai putine persoane la coada.


    15 - Pelerina fermecata
    Te face invizibila, ca in Harry Potter, si te poate teleporta, ca pantofiorii lui Dorothy din Vrajitorul din Oz. Un mod ultrarapid de transport, nepoluant si fara grija locului de parcare. Posibilitatile
    utilizarii ei pentru a deveni invizibila sunt uluitoare.

    16 - Carduri pentru cheltuieli curente
    E cel mai dorit cadou. Se utilizeaza la orice bancomat. Nu poti extrage mai mult de 20 de milioane pe zi, 30 de zile pe luna. Daca intr-o zi uiti sa-ti iei banii, suma se reporteaza.


    17 - Un cap de rezerva
    Nu pentru gandit, ci pentru aranjat. Poti sa-l coafezi perfect (si parul de la ceafa!) si sa ii pui rapid lentilele de contact. Verifica machiajul din toate unghiurile, inainte sa-l atasezi la loc.
  •  
    • 636 mesaje
    28 Mai 2003, 15:40
    1 0
    Mai multi barbati in vestiarul unei sali de fitness. Deodata un celular incepe sa sune pe o banca. Un barbat raspunde:
    - Alo!
    - Iubire, eu sunt, - o voce de femeie.
    - Oh, draga mea!
    - Esti la sala?
    - Da.
    - Ce bine. Sunt la numai doua strazi de tine. Am vazut aici o blana excelenta. Tare imi place. Pot sa o cumpar?
    - Cat costa?
    - Numai 1500 de dolari.
    - Aaa..., bine, cumpara-o daca iti place...
    - Oh, iubire, sa vezi ca inainte sa vin aici m-am oprit la reprezentanta Mercedes, si m-am uitat la modelele 2001. Era unul extraordinar.Am vorbit cu vanzatorul si mi-a aratat o oferta foarte avantajoasa. Si..., stii, m-am gandit ca ar trebui sa schimbam BMW-ul de anu' trecut...
    - Cat e?
    - Numai $60000!
    - Bine, dar alege una care sa aiba tot ce se poate extra.
    - Da, si inainte sa inchid, inca un lucru...
    - Ce?
    - S-ar putea sa fie prea mult, dar am verificat contul de la banca si... Azi dimineata m-am oprit la agentia de vanzari imobiliare si sa vezi ca e de vanzare casa aceea care ne-a placut asa de mult mai demult... Iti amintesti? Cu piscina, parc si in spate cu plaja la ocean.
    - Cat se cere?
    - Numai $450000... e un pret excelent si stiu ca avem atatia bani ca sa ne-o putem permite...
    - Bine, mergi si cumpar-o, dar inainte ofera-le numai 420000 de dolari...
    - Bine, draga. Mersi. Ne intalnim mai tarziu. Te iubesc mult.
    - Si eu te iubesc. Pa.
    Barbatul inchide, respira adanc si ridica telefonul in aer si intreaba:
    - Nu stie careva al cui e telefonul asta?