cum se face sosul de gogosari pt iarna?

  •  
    • 0 mesaje
    11 Sep 2007, 01:42
    1 0
    cum se face sosul de gogosari pt iarna?
  •  
    • 28 mesaje
    11 Sep 2007, 02:03
    1 0
    Sos de gogosari?Depinde din ce zona esti.Eu stiu doar de sosul de ardei capia.
  •  
    • 2 mesaje
    11 Sep 2007, 12:18
    1 0
    Gogosari in sos Pentru 2,5 kilograme de gogosari ai nevoie de 250 grame de zahar, 250 ml de ulei, 250 ml de otet, 400 grame de bulion, sare, piper si 2 foi de dafin. Mod de preparare: Se pun la fiert uleiul, zaharul, otetul, bulionul, foile de dafin, piperul si sarea. Se lasa sa dea in clocot de cateva ori. Gogosarii se taie feli si se pun pe rand in sos unde sunt lasati timp de 5-7 minute. Se aseaza apoi in borcane peste care se toarna sosul. Borcanele se capseaza si se fierb in baie de aburi timp de 30 de minute de la clocotire .
  •  
    • 24 mesaje
    11 Sep 2007, 13:45
    1 1
    Timp de preparare: 3 h 30 min. Complexitate: redusă Ingrediente: 2 kg ceapa, 2 kg morcovi, 6 kg gogosari, 500 ml ulei, 250 g orez fiert, 400 g bulion de rosii, condimente (sare, piper, foi dafin, Delikat). Mod de preparare: Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spal
  •  
    • 3 mesaje
    12 Sep 2007, 03:08
    0 1
    hmmm mi ai facut pofta de gogosaaari!!!:(( as vrea sa te pot ajuta dar nu le am la gatit..deocamdata.mai am timp sa invat! poate gasesti intr o carte de bucate?! :-S sper sa afli raspunsul si bafta la facut sos de gogosari:)