ceara de depilat-cum o folosesti acasa???

  •  
    • 68 mesaje
    15 Iul 2007, 14:57
    3 14
    ceara de depilat-cum o folosesti acasa???
  •  
    • 0 mesaje
    15 Iul 2007, 22:41
    9 7
    Eu ma folosilt ceara de Farmec si am fost f.multumita,dar am renuntat pt.ca era destul de dificil ca sa nu mai vorbim de miros. Ai nevoie de 2 ibrice cu coada si o strecuratoare de ceai dar nu de plastic.Pentru inceput ai nevoie de cel putin 3 pachete de ceara ca sa-ti ajunga la un epilat.Topesti ceara intr-un ibric dar nu prea tare,trebuie sa se topeasca cam jumatate din ceara,iar restul se topeste dupa ce ai luat de pe foc.Ai grija sa nu te arzi,o folosesti cand e putin vascoasa si se ia pe spatula.Ceara folosita o topesti bine in celalat ibric si o strecori in primul.Periodic trebuie sa completezi ceara.Ai nevoie de ajutor ca n-o sa poti singura.Eu cred ca meritam si noi sa cheltuim niste bani pentru noi vara,deci iti recomand sa mergi la cosmetica(e cam scump,dar asta e).Eu am incercat si benzile Karaver si n-am fost multumita deloc de ele.Acum mi-am cumparat epilator pt.atunci cand nu ajung la cosmetica.
  •  
    • 28 mesaje
    15 Iul 2007, 15:47
    5 1
    Karaver(ambalaj mov).Se gaseste la Cora sau in farmacii.Din punctul meu de vedere este cea mai buna.Este usor de folosit.Nu ai de ce sa te arzi pentru ca este ceara de unica folosinta si borcanul il vei incalzi fie la cuptorul cu microunde, fie in baie de apa(ai instructiunile in cutie).Apoi aplici cu spatula pe o portiune scurta sa vezi daca frige.Nu te va frige pentru ca nu vei clocoti ceara.Vei respecta instructiunile.Cutia cu ceara contine si benzile care ajuta la depilare.Aplici ceara de sus in jos in strat subtire,pui banda peste si tragi repede in sens invers aplicarii, adica de jos in sus.Sa nu pui strat gros.Nu este deloc complicat.Dar iti trebuie ajutor pentru ca pe partea din spate nu te poti face singura.Nu iti face probleme pentru ca nu este tipul ala de ceara de pe vremuri care cu greu se curata.Succes!Sa ne spui ce varianta ai ales pana la urma. Am uitat sa-ti spun ca dintr-o cutie ma depilez de 2 ori in toate zonele.Ceara Karaver este de tipul celei folosite in saloane.Alegerea este doar a ta.
  •  
    • 1225 mesaje
    15 Iul 2007, 16:40
    4 1
    Daca nu te-ai mai epilat niciodata singura cu ceara, te sfatuiesc pt inceput sa faci doar o proba pe o portiune mica, mai putin sensibila, sub genunchi de pilda. In mod sigur cea pe care o folosesc cosmeticienele nu e la fel ca cea din comert, ele isi procura din cea profesionala. Am primit si eu candva de la cosmeticiana mea si altfel am lucrat cu ea. Eu imi iau din Metro, sunt doua cutii la un pachet, cred ca e firma Class, cu ceara de albine. Ca sa nu te arzi, trebuie sa o racesti intai pana la stadiul in care nici nu se prelinge de pe spatula, e destul de complicat pt cineva care nu s-a mai facut singura. Mie nu imi place cea cu benzi, nu smulge bine.
  •  
    • 366 mesaje
    15 Iul 2007, 18:10
    4 2
    eu am folosit ceara facuta la noi de Farmec,doua cutii intr-un ambalaj/acum nu mai am nevoie probabil au disparut radacinile,si nu prea mai ies,folosesc bic doardecateva ori pe an.eu din punct de vedere de economie pe acea vreme si se gasea greu,mi-am destinat o cratita mica,in care l-am incalzit pana a devenit fierbinte si am lasat-osa se raceasca,cat suportam (proba deget)apoi aplicam cu o spatula de lemn.cand sa racit bine cu o miscare rapida l-am tras,si ceara am pus deoparte cala final au ajuns inapoi in cratita.eu foloseam de 2-3 ori o cutiuta pana ce aruncam,Cea de la cosmetica nu am incercat,cat dadeam pe o epilare,mi-am cumparat ceara pe un sezon.
  •  
    • 12 mesaje
    16 Iul 2007, 00:41
    7 4
    parerea mea este sa mergi la un salon,este mult mai simplu si nici nu cred ca este foarte scump.iti recomand un salon pt ca mi se pare mai practic.eu ma epilam acasa reuseam sa fac un picior si la al doilea deja ma plictiseam si amanam pt alta zi,iar parul nu crestea in acelas timp.in plus am pus la incalzit ceara si cu putina neatentie cand am luat-o de pe foc am am varsat-o pe mana,numai eu stiu ce am patit in urma arsurii.de atunci am renuntat la ceara,ma epilez cu un aparat si sant f multumita.il utilizez de mult timp,iar parul creste din ce in ce mai rar.daca te hotarasti sa te epilezi cu ceara si-ti ramane pe picioare se poate folosi spirt(alcool medicinal)pt indepartarea cerii.
  •  
    • 0 mesaje
    16 Iul 2007, 01:13
    6 2
    mai bine incearca cu un aparat epilator sau cu benzi de ceara rece,ai toaote instructiunile si vei reusi
  •  
    • 35 mesaje
    16 Iul 2007, 19:29
    3 2
    nu ti-as sugera sa te epilezi singura cu ceara ori te duci in fiecare saptamana la salon ori folosesti epilatorul ..
  •  
    • 2 mesaje
    17 Iul 2007, 12:07
    2 2
    Cred ca prima oara ar trebui sa te faci la un specialist. Asa vezi ce face el si poti sa ii mai ceri sfaturi. Dupa aceea vei putea sa te epilezi singura fara probleme.
  •  
    • 0 mesaje
    17 Iul 2007, 14:43
    1 1
    buna...parerea mea e ca nu trebuie sa te faci inghinal cu ceara de unica folosinta pt ca e foarte lipicioasa si greu de scos de pe piele..eu am refolosibila,nu stiu exact cum se cheama, este intr o cutie mica ca de conserva..e ffff buna (aproape la fel de buna ca cea folosita de cosmeticiene)si de pret nu mai vorbesc(6-7 lei)cutia,dar ai nevoie de 4 cutii pt totul corpul..epilarea inghinala incepe o din exterior cate putin pt a putea da ceara jos ca e zona cea mai dureroasa...SPOR LA TREABA!:)
  •  
    • 24 mesaje
    18 Iul 2007, 02:12
    5 2
    o incalzesc in o tigaita pe care nu-mi mai trebuie dar mica si acolo imi pun cata ceara imi trebuie apoi o incalzesc si ma epilez,iar dupa epilare ma dau cu ulei pt.indepartatea cearei mai repede....doare dar se merita si te sfatui sa folosesti ceara elastica.....
  •  
    • 5 mesaje
    29 Sep 2015, 16:27
    2 4
    Buna dragelor, va recomanda o gama de ceara de unica folosinta sau traditionala completa. O gasiti la Total Pro Beauty unde puteti comanda online sau telefonic la nr de telefon 0785-228.009. Comenzile se livreaza rapid de pe o zi pe alta. Incercati o singura data si veti vedea ca sunt profesionisti.