Dr. Poiana - Mediplus

 •  
  • 35 mesaje
  20 Apr 2006, 16:00
  2 1
  Buna fetelor!
  Ce parere aveti despre acest domn doctor, atat de mult laudat de toata lumea, care face greseli grave?
  Am fost la el si mi-a gasit o rana pe col, pe care fara nici un fel de analiza a diagnosticat-o ca fiind din cauza virusului HPV, dupa care m-a programat la excizie.Intradevar 90% din ranile pe col apar din cauza acestui virus, dar nu a fost si cazul meu.Tulpini ale acestiu virus duc la cancer pe col, ceea ce pe mine m-a speriat groaznic.Pana mi-a venit rezultatul analizelor de depistare a virusului am trecut prin niste momente groznice.Nu mai zic ca virusul se ia pe cale sexuala si intotdeauna am avut grija din punctul asta de vedere si m-am protejat!
  Cert e ca din setea de bani (pt ca la cabinetul dr-ului Poiana totul e foarte scump) a ajuns sa faca excizii pe banda rulanta si sa puna niste diagnostice total gresite numai ca sa mai faci niste analize pe bani grei la cabinetul lui!Aveti grija de astfel de doctori, cat despre dr Poiana doar numele mai exista, nu profesionistul si omul din el!
 •  
  • 225 mesaje
  20 Apr 2006, 16:35
  1 0
  e f interesant ce spui. eu am fost la el dupa ce am trecut pe la mai multi doctori care nu reuseau sa-mi spuna de ce intarzie menstruatia 9 sapt. si am dureri de burta.

  el a fost singurul care a zis ca am chisturi (conform ecografiei) si mi-a zis ca s-ar putea sa am o interventie.

  tu de cand mergi la el?
 •  
  • 35 mesaje
  20 Apr 2006, 17:29
  1 0
  Mie mi l-a recomandat cineva! Dar persoana respectiva era insarcinata si se ducea la el la control.Poate se pricepe sa tina sarcina sub observatie dar in rest....Oricum am inteles ca nici de pacientele lui nu se ocupa cum trebuie si le cere bani in plus ca sa vina la nastere, etc!Nu mai calc pe la el in viata mea.Si are o secretara , sa-i traiasca, asa sef asa secretara.Imi umflase nota cu 1.000.000de lei, noroc ca o intrebasem si la telefon de suma pe care trebuia sa o platesc.
 •  
  • 35 mesaje
  20 Apr 2006, 17:31
  1 0
  Am mers de vreo 4 ori, pt ca de fiecare data se gasea sa imi mai bage cate o analiza inutila, care bineinteles costa!!!
 •  
  • 225 mesaje
  21 Apr 2006, 08:50
  1 0
  Bine ca esti sanatoasa si s-a rezolvat problema.

  Eu inca sunt cu sufletul intristat de aceste chisturi, mai ales ca imi doresc f mult sa am copii.

  Sa-mi spui si mie ce doctor ti-ai gasit pt ca ma intereseaza f mult subiectul.

  sarbatori fericite!
 •  
  • 403 mesaje
  21 Apr 2006, 09:25
  0 1
  Buna fetelor citind ceea ce a-ti spus despre doctorul Poiana cred ca este adevarat.De ce spun asta, pentru ca eu am cunostiinta care lucreaza la acel cabinet(probabil chiar secretara cu pricina)si care mi-a spus de foarte multe ori sa merg la"Domnul Profesor"(eu sunt in tratament pentru bebe de aproximativ 2 ani si jumatate) pentru ca el imi va spune franc in fata cate sanse de reusite am deoarece la el un caz de infertilitate daca nu se rezolva in 6 luni, este un caz pierdut, deci fara nici o sansa.Prin urmare nu am fost la el pentru ca eu am nevoie macar sa traiesc cu speranta(ca doar moare ultima u?) ca voi putea face un copil;iar acum ma bucur ca nu am mers la el.
  Iar ca fapt daca vreti acum eu merg la Spitalul Elias la Dr.FILIPESCU care este un medic excelent, care nu face meserie pentru bani(poate nu o sa ma credeti dar asa este), este tanar si am numai cuvinte de lauda pentru el.De exemplu saptamana asta m-a trimis sa fac o eco 4D la o clinica particulara si mi-a rezolvat sa nu dau nici un ban stiind ca eu nu prea stau pe roze si ca foarte multi bani se duc pe medicamente si altele, ........de aici trageti voi concluzia.
  Eu va doresc numai fericire si un PASTE FERICIT la toate .
 •  
  • 248 mesaje
  21 Apr 2006, 11:52
  0 0
  Doctorul Filipescu lucreaza cumva si la vreo policlinica sau la vreun cabinet particular? Am auzit de la mai multe fete lucruri bune despre el, eu as vrea sa merg la el pentru controlul anual de rutina (doctorita de la policlinica unde mergeam anii trecuti e prea repezita).
 •  
  • 403 mesaje
  21 Apr 2006, 15:26
  1 1
  Da pe dr.Filipescu il poti gasi la un cabinet pe strada Polona ,Nr.92, undeva pe la Stadionul Dinamo(ca punct de reper)iti dau si tel de la cabinet 210.60.84, dar sa suni dupa amiaza si vezi ca au in fiecare zi program.Cabinetul este al profesorului de la Elias - Radu Vladareanu asa il poti gasi si pe NET.
  Iti doresc numai succese.
 •  
  • 403 mesaje
  21 Apr 2006, 15:27
  2 0
  scuze am vrut sa zic ca nu au in fiecare zi program.