Cea mai buna agentie de fotomodele

  •  
    • 147 mesaje
    24 Aug 2005, 11:38
    2 0
    Buna evelor, doresc sa stiu si eu care este cea mai buna agentie de fotomodele. As prefera sa stiu parerea evelor care deja colaboreaza cu o astfel de agentie, insa toate sfaturile sunt bine venite. Va pup pe toate.
  •  
    • 7364 mesaje
    24 Aug 2005, 16:31
    0 0
    Buna!
    Depinde ce vrei sa faci...Sa pleci afara, sa lucrezi mai mult prezentari in tara sau hostess-uri...
    Se spune ca cea mai bune este MRA, dar eu nu lucrezi cu ei pt ca platesc desptul de putin si nici seful agentiei nu e vre-un ...dulce. Da un google la "agentii de modele bucuresti" si gasesti o gramada.
    Te pup!
  •  
    • 208 mesaje
    24 Aug 2005, 23:38
    3 1
    buna
    da vb anucutei..depinde ce ceea ce vrei sa facy in domeniul asta..din cate am inteles ag bestmodels..se ocupa mai mult cu prezentari de moda si evenimente de genu asta..dk t intereseaza sa lucrezi in afara eu zic sa incerci yesmodels..este o super ag care are in principiu acest lucru..iar in rest asa se zice k mra`ul este cea mai recunoscuta..acum depinde de ceea ce vrei u...insa sa stii k sunt si alte ag destul de bune prin buc inafara de cele mentionate..mult succes!
    ancuta u la ce ag esti?
    pupici
  •  
    • 147 mesaje
    25 Aug 2005, 10:43
    0 0
    Sunteti niste dragute. Pe mine ma intereseaza partea de fotomodele, sa pozez pentru diverse reviste, m-as baga eu si la partea de fashion insa nu am inaltimea corespunzatoare. Despre Mra auzisem si eu ca este un dintre agentiile bune de la noi, insa vreau sa incerc la mai multe, o sa le trimit cateva poze si sa vedem ce iese. Va pup si multumesc. Daca mai aflati cate ceva anuntati-ma!
  •  
    • 841 mesaje
    25 Aug 2005, 12:58
    0 1
    cea mai buna este mra. eu am lucrat cu ei dar sunt prea "posesivi" intr-o tara in care piata de oferte de lucru in moda nu este foarte dezvoltata ei cer exclusivitate absoluta. de asta m-am certat cu ei cu ceva vreme in urma. acum lucrurile s-au mai schimbat - se lucreaza foarte mult si afara si asta e bine. alta agentie ok este shine
  •  
    • 147 mesaje
    27 Aug 2005, 18:56
    0 0
    Buna Reddeea, in ce sesn se manifesta posesivitatea de care vorbesti? Ai semnat vreun contract cu ei? As vrea sa stiu daca au criterii exigente in privinta fetelor, ma intereseaza mai multe amanunte de genul acesta, pentru ca eu as dori sa colaborez cu ei, pentru ca am auzit ca sunt buni si in primul rand seriosi. Imi poti lasa te rog o adresa de mail, daca nu te deranjeaza putem comunica si aici.
    Mi-ai fi de mare ajutor cu informatiile din moment ce spui ca ai lucrat cu ei. As vrea sa stiu mai multe.
    Te pup. O zi buna!
  •  
    • 841 mesaje
    29 Aug 2005, 10:50
    1 0
    eu ma feresc de semnat orice fel de contract in general.
    da, sunt foarte atenti in selectarea fetelor.
    au multe joburi. daca lucrezi numai si numai prin ei va fi totul bine. daca te mai duci si pe la alte agentii... forget it.
    de paltit nu platesc foarte bine in sensul ca isi iau comision mare, chiar daca zic 30%. banii se dau la timp. dar vei avea surprize tot timpul - opresc mereu bani pentru a face composit-uri pe care zic ei ca le tot trimit pe la diversi clienti si de asta se fac mereu si mereu altele noi.
    cand pleci din tara cu ei trebuie sa lucrezi foarte mult ca sa iti poti acoperi si cheltuielile si comisionul lor si al agentiei de afara.
    o sa faci niste poze pentru book, bani ce iti vor fi opriti din joburile pe care le vei lua mai tarziu.
    eu cand am plecat ... am ramas si fara pozele respective, desi le platisem.
    cu toate astea, ei sunt cei mai seriosi.
  •  
    • 147 mesaje
    29 Aug 2005, 23:08
    0 1
    Buna Reddea, multumesc mult pentru raspuns. Eu ti-am mai spus si nu vreau sa ma repet ca imi doresc sa lucrez ca fotomodel cu ei. Am 1.65 sper ca asta nu reprezinta o piedica... Acum incerc sa-mi fac un book cat mai bun si sa ma prezint cu el la MRA. Imi poti trimite si mie o poza cu tine te rog. Iti las adresa mea de mail m_f_0005@yahoo.com nu de alta dar sunt curioasa, nu am la ce sa ma raportez si tu ai fi pentru mine un bun etalon. Pls. Te pup si numai bine.
  •  
    • 411 mesaje
    30 Aug 2005, 13:54
    0 2
    mda eu nu am o parere asa buna despre MRA. stiu k s spune k e the best da d me nu s'au ocupat dlok....adik le trimisesem njte poze p mail m'au sunat s vin la interviu la ei, am fost cu ai mei ( poate asta nu trebuia s'o fac ), mi'au facut k un fel d fisa, am intrat in baza lor d date, a trebuit s mai vin eu cu alte poze kre au ramas la ei si au zis k dak apare cva pt mine o s ma anuntze, si de 1 an jumate nimic d la ei. dak vrei iti dau nr d tel pt relatii ku publicu s ceri mai multe informatii dak t intereseaza :
    307 91 11
    au sediul p undeva p la universitate, str. sfintilor

    poopici,
    irina
  •  
    • 411 mesaje
    30 Aug 2005, 14:02
    0 0
    prietena mea cea mai buna e la agentia sequoia, tot p la universiate. ma rog, si akol e najpa in sensu k li s'a spus deja k ele n'o s aiba never joburi d modele, adik prezentari pe podium etc.i'au cerut d la inceput 5 mil k s faca cursuri akol. ea nu a vrut s plateasca si a acceptat practic s fie la mana lor timp de 1 an jumate si trebuie s plateasca astea 5 mil din joburile ei.partea buna e k dak ea nu cumuleaza 5 mil in 1,5 ani nu e obligata s mai stea akol. ma rog, da sunt numa joburi infecte, adik s imparti fluturasi sau s stai in metro in standuri d mezeluri ifantis, e aiurea rau. pt k si eu si ea avem 1.80 respectic 1.77, suntem slabutze, draguzte lol si uite trbe s fii la o agentie k s impartyi fluturasi...numa in romania s intampla asa cva...eh, am auzit k asa a inceput si catrinel menghia...impartea fluturasi la mall ....

    poopici,
    irina
  •  
    • 147 mesaje
    30 Aug 2005, 15:02
    1 1
    Nu este deloc placut ceea ce aud, insa vreau sa te intreb cand te-ai prezentat tu la ei nu ai fost intrebata ceea ce vrei sa faci? De ce a trebuit sa aceeptati sa impartiti fluturasi p stazi? Asta nu tine de munca unui model, sincer, atunci cei de la promoting ce mai fac? Merg pe scena si prezinta moda? Iarta-ma dar mi se pare strigator la cer. La 1.80, o inaltime care e tocmai buna pentru fashion ... hmmm scuze sunt revotata pe ei nu e nimik personal, sa nu mi-o iei in nume de rau. Multumesc si pentru nr de tel. Eu am sunat am vorbit cu tipa, mi s-au parut seriosi si i-am spus ce vreau, inca nu o sa ma prezint la ei pentru ca nu am book-ul pregatit, insa cand va fi gata o sa ma duc. Sper sa fie totul ok, pentru ca eu sincer la altfel de munci nu ma bag. Vreau sa pozez si atat daca nu merge sa fie sanatosi.
    Le-ai vazut pe fetele de la agentie? Ai avut timp sa le cunosti ? Cum ti s-au parut? Am inteles ca sunt profesionisti si au mare grija in alegerea fetelor. Poti sa-mi spui mai multe despre asta?
    Te pup si tinem legatura!
  •  
    • 411 mesaje
    30 Aug 2005, 22:55
    0 0
    poi doar prietena mea, carmen e la agentia sequoia unde e faza ku fluturasii. pe mine m'au uitat d mult timp cei d la MRA. eu am fost ft dezamgita... deci am fost o singura dat, am completat o fisa...era o rubrica... activitate : model podium, model lenjerie, promoter, hostess da aia s completeaza d ei. si mi'au atasat poza la fisa aia si ... la revedere.. asta a fost singura mea experintza cu MRA. nu am vazut akol fete sau cva.. stiu k erau inramate coperti d reviste cu fete d la ei.. catrinel menghia era km in toate. ma gandesc k poate ala era sediu d relatii ku publicu si poate treaba serioasa s face in alta parte. in ceea c o priveste pe carmen, ea trebuie s dea 2, 5 mil pe book....a facut cursuri km 2 luni la ei.. si in sept s termina cursurile si ii face book. da au facut in prima zi mers scenic si atat. in rest, le dau foi s le citeasca si s invete akol mai ales cu termeni... hostess, catwalk...in fine, tampenii...deci nu face cursuri k lumea. si ea e ft dezamgita...

    mai vb...idu meu de messenger e
    sexxy_love_goddess

    poopici,
    irina
  •  
    • 481 mesaje
    31 Aug 2005, 17:57
    1 0
    Fetelor eu ma minunez de ce preturi puteti sa postati aici.Cum mai un buc 2 mul jumate?Asta e culmea magariei.Fetelor dc vreti un fotograf bun si care sa fie profesionist nu sa stea sa va pipaie in timpul sedintei foto anuntati-ma mama pe mine ca va aranjez book-ul cu 1 300 000.Si vorba aia cu mai multe fundale si tot ce trebuie.Nu mai fiti mai asa fraiere sa bagati banii in buzunarele lor......
  •  
    • 70 mesaje
    31 Aug 2005, 18:30
    0 0
    Fotograful despre care vorbesti este cunoscut, profesionist? Si eu as fi interesata sa-mi fac un book. Poti sa-mi dai nr. lui de tel?
    Si eu am aceeasi experienta legata de MRA, sunt in baza lor de date si nimic pana acum.
    Pupici!
  •  
    • 411 mesaje
    31 Aug 2005, 21:43
    0 0
    si eu as dori nr d tel hihih
    sau poate s imi spui u mai multe despre el, ejti si tu model de unde il stii? trebuie s fii model k s poti face poze la el?
    te poop,
    astept rasp

    irina
  •  
    • 411 mesaje
    1 Sep 2005, 11:03
    0 0
    am gasit p net agentie shine ... si PARE profesionista, cred k e filiala din romania k eu am auzit d marea agentie shine prin italia sau frantza...in fine, agentie ft buna, recunoscuta....si mai era una
    ah da...smile models...unde am vazut super muuulte tipe cunoscute...ma gandesc k e promovarea buna...roxana (mama natura, cea ft dotata ), tipa creatza ( din video cassa loc, nijte tipe din emisiuni gen "surpize surprize" sau " c vor fetele"

    c ziceti?
  •  
    • 94 mesaje
    1 Sep 2005, 11:20
    0 0
    mey fetelor -ma rog, cele care aveti rabdare si vointa pentru ca la mine timpul e destul de limitat, in jur de 24 sept ma intorc din US si pt cele care sunteti inca interesate putem porni niste sedinte foto pro. pozele facute le studiem impreuna si decidem care pot sau nu sa faca parte dintr-un book pro, dupa care le retusam, cropam etc. in photoshop si le punem frumushel in book. un calcul facut de mine acum ceva vreme pentru niste fete tot de pe aici de pe eva era cam la 500 mii un book cu 20 poze facut cum scrie la carte, adica o mapa de prezetare cu tot tacamul si asa cum se cere afara... aparatura e profesionala, Canon SLR, iar noul studio -ca acum sunt in plina mutare din Amzei in Tineretului, va fi gata la sfarsitul lui septembrie, asa ca pentru cele care sunteti hotarate sa faceti ceva in domeniul asta si aveti rabdare, scrieti-mi pe raisa_79@yahoo.com
  •  
    • 94 mesaje
    1 Sep 2005, 11:28
    0 0
    A! pentru cele care va grabiti sau vreti sa demarati asta cat mai curand putem sa ne intalnim candva si inainte de 10 sept.
  •  
    • 411 mesaje
    1 Sep 2005, 12:05
    0 0
    amaria, suna ft interesanta oferta ta.
    eu as dori sa ne vedeam candva dupa 24 sept, cum zici tu, dupa c t intorci din state... unde mergi? eu am fost in washington mi'a placut mult

    astept raspunsu tau.
    o sa'ti trimit nijte poze la adresa ta d mail

    poopici
  •  
    • 94 mesaje
    1 Sep 2005, 12:18
    0 1
    ma duc in Malibu CA, de data asta, dar e prea putin relevant pentru ca am vazut aproape tot ce se putea vedea din US... Ny, Boston, NH, Georgia, Florida, North si South Carolina, New Orleans... Ma duc cu treburi, asa ca nu va fi extrem de fun, dar nu stiu d c, de fie care data cand ma duc acolo sunt f excited... astept pozele tale pe mail asa ca sa-mi fac cat de cat o idee si o sa iti trimit mai multe amanunte despre cum trebuie sa te pregatesti de shot plus cateva din pozele mele... bye