unghie incarnata

  •  
    • 6 mesaje
    30 Mai 2005, 15:59
    0 0
    Salut fetelor, problema de viata si de moarte... Am o unghie care s_a incarnat pentru a doua oara si pe care refuz cu toata vointa mea sa o mai scot. Cand mi s_a intamplat prima data si am scos_o a fost drastic de dureros si in timpul si dupa... deci nu mai vreau. Prefer sa sufar cumplit la fiecare atingere si sa sper ca cineva o sa_mi spuna o solutie. Va rog mult sa imi raspundeti si va multumesc din suflet!
  •  
    • 44 mesaje
    30 Mai 2005, 21:06
    0 0
    Pai asta e o intrebare destul de dificila.Nu ai metionat, dar nu stiu dc presupun ca e vb de unghia de la picior.Si eu am unghia de la degetele mari de la picior destul de incarnate din cate imi spune mama mea.Eu am incercat sa tai partea incarnata, dar atunci ma doare la fiecare atingere.Si astfel, m-am lasat de taiatul abuziv.Totusi ceea ce pot sa iti spun e sa mergi la un specialist, adik un manichiurist (la ce te gandeai? ) si cere-i parerea.Poate inveti si tu un nou mod nedureros de a-ti taia unghia.In rest, fa asa cum te doare mai putin.Bafta!
  •  
    • 5 mesaje
    30 Mai 2005, 23:55
    0 0
    Prietenul meu a suferit 2 ani din cauza unei unghii incarnate, care desi i-a fost scoasa de 2 ori, i-a crescut la fel, plus ca avea puroi tot timpul acolo. Ajunsese ca in noiembrie din cauza durerii insuportabile sa umble in slapi. Salvarea lui a fost un chirurg plastician din TG-Mures, care i-a facut o operatie prin care i-a dat o forma noua unghiei, i-a facut alte santuri de crestere, i s-a taiat putin si din carne. Poate suna ingrozitor, dar el a spus ca l-a durut mai tare cand trebuia sa se incalte cu unghia incarnata, iar in timpul operatiei a fost anesteziat local. Nu a fost doar o simpla taiere a unghiei, unghia va arata cu totul altfel,ceva mai ingusta. Insa aceasta operatie iti garanta ca toata viata nu vei mai avea probleme. Prietenul meu a fost opert de mai bine de un an si nu mai are nici o problema. Operatia a fost doar 1mil.Daca te intereseaza scrie-mi pe mail, si iti fac rost de nr de tel al medicului, desi sunt convinsa ca mai sunt medici in tara care practica aceata metoda, insa lumea nu stie. Sper ca te vei face bine pt ca stiu cate probleme poate sa-ti faca o unghie incarnata.
  •  
    • 6 mesaje
    1 Iun 2005, 15:18
    0 0
    Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Da este vorba de unghia degetului mare de la picior. Am fost la un medic si mi_a vorbit despre aceasta metoda mai radicala, de ingustare a unghiei, dar asa cum am spus, eu am mai scos_o o data si acum cand stiu despre ce e vorba mi_e frica de mor sa mai repet operatia. Totusi, ce se intampla daca o las asa, pur si simplu, chiar daca doare... Nu se poate sa iasa singur acel colt care creste aiurea?
  •  
    • 44 mesaje
    1 Iun 2005, 20:22
    0 0
    pai nu stiu cat este de incarnata aceea unghie.Si eu am avut intr-un timp puroi, dar de cand nu mai fortez unghia de fiecare data cand o tai nu ma mai doare si nici puroi nu mai am.Pana la urma e si decizia ta.Daca te doare foarte tare indiferent daca tai sau nu unghia, atunci ar trebui sa te gandesti la aceea operatie..decat sa suferi incontinuu, rezisti si tu putin.nu?
  •  
    • 4 mesaje
    6 Iun 2005, 15:43
    0 0
    si eu am avut aceiasi problema..tot unghia mare de la picior.m-am chinuit si eu cam 2 luni.mai intai am facut o operatie de ingustare a unghiei.(nu a fost de folos).am vazut ca nu se vindeca si mi-am scos unghia.si pe mine m-a durut f tare dar numai asa am reusit sa scap.binenteles ca inainte de toate astea am incercat cu o groaza de creme, plante si nu a mers.te sfatuiesc sa nu stai asa si sa-ti scoti unghia.nu stiu de unde esti..eu sunt din constanta si m-a operat un doctor super bun.
  •  
    • 1 mesaje
    8 Mai 2006, 21:03
    0 0
    Am citit articolul tau si ma intereseaza si pe mine numele si numarul de telefon al doctorului din TG-Mures care l-a operat pe prietenul tau.Te rog frumos trimite-mi cat mai repede datele solicitate.
    Multumesc mult
  •  
    • 854 mesaje
    9 Mai 2006, 00:18
    0 0
    si eu am problema asta, vad ca e des intalnita! la mine de fapt unghia a fost incarnata, am taiat, dar cred ca a ramas coltul undeva in carne. am mai patit asta acum un an, si am avut 3 luni puroi, si pana la urma, de frica sa nu ajung la doctor, am stors, coltul a iesit din carne,si s-a vindecat. si acum cred ca e tot o bucata mica de unghie ramasa acolo. voi aveti aceasi problema?
    si pe mine m-ar interesa operatie. am auzit ca se face si la biomedica, acolo nu stiu cat costa.
  •  
    • 452 mesaje
    9 Mai 2006, 01:30
    0 1
    Am avut si eu de suferit din partea acestei dureroase probleme, si asta dupa abia a doua operatie,am putut scapa de durere,operatiile au fost la interval de vre-o jumatate de an.Si unicul sfat care ti-l pot da e sa-ti faci acea operatie la un chirurg.Intradevar prima data a fost dureros, cred ca si pentru faptul ca mie era si frica si faptul ca pentru prima data voi fi pe masa de operatie, si prima reactie a piciorului dupa anestezie, era cit pe ce sa fac pe mine, dar dupa mai multe incurajari facute de mine la adresa piciorului, am suportat, la cea de-a doua operatie, a fost chiar usor de suportat in comparatie cu prima pentru ca stiam fazele de tratare prin care voi avea de trecut....important e ca acum a trecut si nu simt acea durere ingrozitoare.
    Asa ca iti urez curaj si bafta la acea operatie,daca te hotaresti sa o faci.
  •  
    • 1 mesaje
    31 Mai 2006, 14:28
    0 0
    Buna.Ma intereseaza si pe mine dak se poate sa imi dai nr de tel al doctorului pt ami rezolva problema cu cunghiile incarnate .somewone86-yahoo id Multumesc pt atnetie
  •  
    • 5 mesaje
    5 Nov 2006, 15:19
    0 0
    Buna ziua toturor care aveti probleme cu unghiutele,tin sa va anunti ca nu va fi nevoie sa mai mergeti la chirurgie sa va scota unghiile,puteti apela la pedichiuritele din Tg-Mures care invata o noua metoda de indreptat unghii,fara anestezie,fara durere. Intrebati de metoda 3TO Spange la telef
    0265-212145
  •  
    • 5 mesaje
    5 Nov 2006, 15:28
    0 1
    nu stiu daca ai rezolvat ceva cu unghiile problema ,dar la Tg-Mures in 2 saloane de pedichiura se aplica o noua metoda de tratament (3TO Spange)care te scapa de operatia dureroasa, anestezie,repaus la domiciliu si alte neplaceri.Acest tratament poti recomanda si diabeticilor care nu pot face operatii.Poti sa te interesez la
    telef.0265 212145
  •  
    • 5 mesaje
    5 Nov 2006, 15:36
    0 0
    Daca nu ai ajuns la medic este foarte bine. Suna la 0265 212145 ,este un salon de pedichiura unde se face un nou tratament(3TO Spange)pentru unghii incarnate.Poti recomanda acest tratament diabeticilor care nu au cum sa faca operatia.
  •  
    bgd
    • 2 mesaje
    16 Nov 2006, 06:22
    0 0
    Am vazut forumul si pt ca n'am somn m'am gandit ca poate pot fi de folos . Am avut si eu aceasi problema de acum 3 ani.Am fost prima data la doctor acum aproape 1 an,doctor chirurg din orasul meu,m'a pus pe masa de operatii , mi'a facut o anestezie locala ,mi'a scos unghia din radacina si gata.Am fost fericit ca am scapat , DAR nu a fost chiar asa ca m'a apucat iar acum cateva sapt si a trebuit sa ma duc iarasi la doctor.I'am zis ca mi'a aparut iar si m'a operat din nou.Acum cateva minute am vazut(in timp ce imi puneam un pansament nou) ca mi'a facut un mic tunel prin deget(e vb de degetul mare de la piciorul stang) si mi'a scos o parte din unghie din radacina.Fata de data trecuta a durat ceva mai mult operatia dar cred ca de data asta se va rezolva.Despre durere pt cei care sant speriati : mai, prima data am crezut si eu ca mor,mai ales cand a venit cu o mare si uriasa seringa pt anestezie locala,dar apoi nu am mai simtit aproape nim.Anestezia e km nasoala pt ca simti ca ti se umfla degetul pana iti explodeaza dar dureaza chestia asta doar cateva sec.....apoi , depinde de cum gandesti,ca daca te gandesti tot timpul ca te taie aia si te mai si uiti e pos sa iti vina rau.A doua oara in schimb a durut ceva mai mult ,DAR merita 5-10 min de durere decat ani de chin.BANI : eu nu am dat decat cateva sute de mii doctorului chirurg k shpaga sa se comporte frumos si a mers f bene.Operatia nu a costat nim.Faci operatia si apoi te duci km o sapt la pansat si la control pt ca e f imp.Eu de ex peste vreo 3 ore ma duc la pansat si deja nu mai am nicio emotie. Deci credeti'ma ca decizia corecta e de a te duce la un medic chirurg,ii bagi nidte bani in buzunar si induri vreo 10 min ,da macar sti ca ai scapat.Eu stiu prin ce am trecut in astia 3 ani: chin la sport,chin la fotbal , chin sa ies in oras,chin sa merg....chin....chin....chin....si incepuse cu cateva zile inainte sa ma duc la operatie sa ma doara rau capu si incepuse sa ma doara si mana stanga...aproape toata partea stanga asa ca NU MAI STATI ! succes si sa va ganditi ca sant altii care fac alte operatii mult mult mai nasoale.
  •  
    bgd
    • 2 mesaje
    16 Nov 2006, 07:58
    0 0
    A.....si nu uitati sa va luati de la farmacie asa : Acid Boric \ Apa Oxigenata si Un PAnsament k sa nu mai trebuieasca sa va mai duceti la spital,iar inainte de a va pansa sa luati un algocalmin k sa nu va mai doara.
    Hai ca m'am dus la spital sa vad ce zice doctoru........succes si voua.
  •  
    • 7 mesaje
    18 Apr 2007, 21:51
    0 0
    am si eu problema asta de vreo 3 ani si cam la 6 luni sunt nevoit sa imi scot din nou colturile sau unghia la un chirurg ... pt olteanalexandra .... daca se poate sa imi trimiti si mie un numar d telefon al doctorului plastician din Tg Mures la care te'ai referit ... poti sa imi trimiti un raspuns pe radulescuionut@yahoo.com ... multumesc anticipat !
  •  
    • 7 mesaje
    18 Apr 2007, 21:52
    0 0
    am si eu problema asta de vreo 3 ani si cam la 6 luni sunt nevoit sa imi scot din nou colturile sau unghia la un chirurg ... pt olteanalexandra .... daca se poate sa imi trimiti si mie un numar d telefon al doctorului plastician din Tg Mures la care te'ai referit ... poti sa imi trimiti un raspuns pe radulescuionut@yahoo.com ... multumesc anticipat !
  •  
    • 7 mesaje
    18 Apr 2007, 21:52
    0 0
    am si eu problema asta de vreo 3 ani si cam la 6 luni sunt nevoit sa imi scot din nou colturile sau unghia la un chirurg ... pt olteanalexandra .... daca se poate sa imi trimiti si mie un numar d telefon al doctorului plastician din Tg Mures la care te'ai referit ... poti sa imi trimiti un raspuns pe radulescuionut@yahoo.com ... multumesc anticipat !
  •  
    • 7 mesaje
    18 Apr 2007, 21:52
    0 0
    am si eu problema asta de vreo 3 ani si cam la 6 luni sunt nevoit sa imi scot din nou colturile sau unghia la un chirurg ... pt olteanalexandra .... daca se poate sa imi trimiti si mie un numar d telefon al doctorului plastician din Tg Mures la care te'ai referit ... poti sa imi trimiti un raspuns pe radulescuionut@yahoo.com ... multumesc anticipat !
  •  
    • 7 mesaje
    18 Apr 2007, 21:52
    0 0
    am si eu problema asta de vreo 3 ani si cam la 6 luni sunt nevoit sa imi scot din nou colturile sau unghia la un chirurg ... pt olteanalexandra .... daca se poate sa imi trimiti si mie un numar d telefon al doctorului plastician din Tg Mures la care te'ai referit ... poti sa imi trimiti un raspuns pe radulescuionut@yahoo.com ... multumesc anticipat !