Vreau sa scap de acarieni ..va rog mult!

  •  
    • 75 mesaje
    19 Mai 2005, 20:16
    2 0
    Fetelor, imi cer scuze ca postez aici, insa la capitolul tehnologie nu mi-a raspuns nimeni. Am o alergie puternica la acarieni si la praf, fac crize de astm dese din cauza asta. Caut un aspirator performant care sa ma ajute sa scap de ei. Caut de cateva zile, insa m-am pierdut in marci si caracteristici tehnice. As vrea sa aud parerea cuiva cu aceasi problema care a gasit o solutie. Am un buget de 8-10 000 000 lei. Va rog mult de tot daca stiti ceva sa imi raspundeti. Multumesc
  •  
    • 765 mesaje
    20 Mai 2005, 14:00
    1 0
    Stiu ca la zepter au aspiratorul care "suge" si acarienii. Numai prin aspirare zilnica poti scapa de ei. Pielea nostra se descuameaza si acarienii se hranesc cu aceasta. Asa ca atata vreme cat nu au hrana, nici ei nu mai pot fi.

    Si pretul e destul de bun fata de aspiratorul rainbow care face acelasi lucru.

    Daca esti din Bucuresti pe langa Unirea este sediul Zepter si poti sa-ti cumperi direct di magazinul lor. (Cel putin asa am inteles). Altfel, e nevoie sa faci contract si ...
  •  
    • 75 mesaje
    20 Mai 2005, 14:56
    0 1
    Merci mult pt raspuns. Pana la urma am comandat un Siemens....care pare bun. De Zepter auzisem insa nu puteam sa dau 400 EUR si ma grabeam destul de tare. Oricum zilele astea am devenit specialista in aspiratoare. Sper sa fie bun. O zi buna
  •  
    • 1070 mesaje
    20 Mai 2005, 22:51
    2 1
    Stiu ca un aspirator bun este 2000euro si intr-adevar face treaba! asta pentru cei care au venituri mari.Nu mai stiu firma! dar, te pot sfatui sa-ti cumperi salteaua de la DORMEO ortopedic ..este extraordinara..mi-am luat-o eu si dormi ca-n puf! este antipraf,antimucegai,anticiuperci.AM dat 45oo 000 pentru o saltea 1300/2000.
    Am luat si POWER juicer si imi place.
  •  
    • 61 mesaje
    21 Mai 2005, 13:07
    1 1
    Scuzati-ma, dar a-ti incercat sa vindecati alergia?
    E mult mai importanta decat speranta in diferite tipuri de aspiratoare.
  •  
    • 1511 mesaje
    21 Mai 2005, 16:16
    1 0
    Eu n-am auzit pe nimeni laudand un aspirator Siemens.

    Acuma de acarieni: asternutul patului trebuie scuturat in fiecare zi (daca se poate dimineata, dupa sculare). In nici un caz nu e voie de facut patul dupa sculare (deci sa te scoli, sa intinzi un pic cersaful, patura, sa pui patura pe de-asupra si eventuala "acoperitoare" de zi). Acarienilor le prieste mediul un pic umed (noi transpiram noaptea, cersaful e usor umed, chiar daca noi nu percepem asta) si cald si se-nmultesc in nestire in conditiile astea.
  •  
    • 75 mesaje
    21 Mai 2005, 21:56
    0 0
    Imi cer scuze este un Samsung SC 7060 cu filtru HEPA. Alergiile trec foarte greu, chiar deloc...eu cred ca trec totusi iar doctorii spun ca nu trec niciodata, nu pot decat sa evit, praful, polenul, acarienii. Acum sunt sub tratament si pentru alergii si pentru astm, insa nu poti sa iei in continuu antihistaminice. Am citit pe net ca ar exista huse speciale pentru pat, in felul asta trebuie sa ai grija doar la asternuturi, care trebuie spalate la 60 de grade si apoi tinute in congelator. O sa imi cumpar si o saltea in curand ... Multumesc mult pentru sfaturi ..
  •  
    • 1 mesaje
    23 Mai 2005, 00:00
    1 1
    Ei, chiar daca nu sunt fata, poate iei în seama sfatul meu. Eu am fost de curand în situatia sa aleg un aspirator de calitate care sa indeplineasca cat mai multe calitati. Eram pe punctul de a cumpara un aspirator Rowenta RB 870 Collector Bully cu 5 functii. Marfa buna, nu zic nu, la 11,3 milioane care era de gasit pe undeva la promotie pe la 8,5 milioane. Cand sa ma duc sa-l cumpar am vazut ca mai exista in raft unul oarecum la fel (tot cu cele 5 functii), dar colectarea prafului nu se mai facea in sac, ci in apa. Modelul este DeLonghi XWF 1500E, l-am luat direct de la importator cu 13 milioane, mai ieftin cu 3 milioane decat în magazin (acolo unde se gaseste). Merita din plin toti banii. Daca la aspiratoarele cu sac cel putin 10% din praful aspirat iese pe cealalta parte, la cele cu apa (sau cu barbotare, cum mai zic unii) nu mai iese decât aerul curat. Cred ca argumentele sunt suficiente.
  •  
    • 2 mesaje
    14 Nov 2005, 08:02
    1 0
    uk
  •  
    • 2 mesaje
    14 Nov 2005, 08:27
    0 1
    buna ziua
    Caut saltea dormeo ortopedic,
    va rog daca aveti nr.de telefon sau adresa pe net ,pentru mail vladutoaia@eva.ro
    va multumesc
  •  
    • 635 mesaje
    14 Nov 2005, 11:13
    0 0
    Despre asternuturi stiu ca se gasesc perne si plapome speciale pentru cei alergici la acarieni.
    Eu nu sunt alergica la ai, nici la praf, dar am cumparat si eu perne dinalea. Au lipita si o poza cu un "gandac" dinala pe ambalaj.
  •  
    • 147 mesaje
    14 Nov 2005, 13:31
    0 2
    Ce sunt acarienii?
    Sunt vizibili?Lamuriti-ma si pe mine va rog frumos
  •  
    • 765 mesaje
    15 Nov 2005, 23:03
    0 1
    "Acarienii aparţin unei mari familii numită Aracnide, care includ şi păianjenii. Acarienii pot fi văzuţi numai la microscop. Trăiesc şi se înmulţesc rapid în locuri umede şi calde. Nu suportă microclimatul uscat şi rece. Într-un gram de praf pot să trăiască aproximativ 20.000 de acarieni. Acarienii se hrănesc cu particule de piele descuamată şi se înmulţesc în perne, aşternuturi, saltele, covoare, mobilă tapiţată, haine. De aceea, numărul lor este maxim în dormitoare. Acarienii nu înţeapă, nu răspândesc boli şi nu trăiesc pe pielea omului. Ei sunt dăunători numai pentru pacienţii alergici la aceştia. Insecticidele obişnuite nu au efect asupra acarienilor."
  •  
    • 35 mesaje
    16 Nov 2005, 17:55
    2 3
    cel mai bun sistem evoluat si in privinta acarienilor este KIRBY; nu este ieftin dar rezolva in mod clar problema, daca este folosit metodic! are peste 50 ani experienta! cereti o demostratie! merita! nu se compara cu RAINBOW! si e multifunctional! oricum nu rezolva problema alergiilor!
  •  
    • 1 mesaje
    31 Oct 2008, 06:43
    0 2
    Normal ca nu se compara cu Rainbow... Kirby are ca filtru- straturi de saci iar rainbow -apa .
    Care filtru o fi mai bun ?!! Si mai ieftin ?
  •  
    • 87 mesaje
    31 Oct 2008, 10:12
    1 0
    Te-ai trezit si tu dupa 3 ani? Da' cum dracu ai gasit subiectul? Intreb si eu...
  •  
    • 1 mesaje
    26 Feb 2012, 13:45
    1 0
    DACA ESTI DIN BUCURESTI SUNA.MA SI  VIN SA  ITI PREZINT  UN ASPIRATOR RAINBOW SE  NUMESTE  ESTE  NR  1  IN LUME ARE  CERTIFICAT DE  LA  FUNDATIA DE  ASTM SI ALERGIE DIN U.S.A. SI SCAPI FF  USOR DE  ACARIENI CU EL ....SUNA.MA 0761019094
  •  
    • 5609 mesaje
    28 Feb 2012, 08:56
    3 2
    Trateaza definitiv alergia la acarieni !
    O data cu sezonul rece, revin in forta si acarienii. Daca sa scapi de ei definitiv este imposibil, tine cont de sfaturile noastre pentru o "convietuire" cat mai placuta si cat mai putine crize de alergie! Ai la indemana o metoda mai mult decat eficienta: desensibilizarea.
    Acarienii, principalii alergeni 44% dintre alergii sunt cauzate de acarieni, numar ce ii situeaza pe locul doi, impreuna cu praful, ca factor alergenic, dupa polen.
    Simptomele alergiei la acarieni sunt prezente pe toata durata anului, insa pot crea neplaceri mai intense in perioada toamnei si a iernii, cand locuintele oamenilor sunt mai calde si mai putin aerisite.

    Un prim pas impotriva acarienilor: curatenia
     Nu poti sa scapi complet de acarieni, insa poti sa le reduci numarul, si asta numai printr-o igienizare regulata a locuintei tale. Asadar, evita pe cat posibil mochetele, perdelele, fotoliile, paturile greu de curatat, da cu aspiratorul o data pe saptamana peste tot (inclusiv mobila), sterge praful si parchetul/gresia, aeriseste-ti camerele si mentine-le la o temperatura de 18°, spala-ti lenjeria de pat la 60ºC si evita plantele verzi si umidificatorii de aer.
    Solutie definitiva: desensibilizarea
     Dupa principiul cui pe cui se scoate, poti sa te tratezi definitiv de alergia la acarieni, prin desensibilizare. Daca medicamentele pe care le iei in timpul crizei trateaza doar efectul alergiei, aceasta metoda trateaza cauza. Singurul inconvenient este ca vorbim despre o solutie in care trebuie sa investesti timp si multa rabdare.

    Ce inseamna desensibilizarea? La sfatul medicului tau alergolog, te vei expune progresiv, prin administrare subcutanata sau sublinguala, la doze din ce in ce mai mari de alergen, in cazul nostru la acarieni. Organismul nu va mai raspunde violent, ci va invata sa reactioneze normal si sa tolereze factorul declansator de alergii. In mod normal, procesul de desensibilizare dureaza trei ani, insa ameliorarile sunt vizibile chiar din primul an.
    Daca optezi pentru desensibilizare faci o miscare inteligenta, pentru ca iti reduci sansele de a te pricopsi cu noi alergii, previi agravarea lor si recidiva, reduci consumul de medicamente si iti imbunatatesti calitatea vietii. In plus, numeroase studii au demonstrat eficacitatea procedeului, sansele de reusita fiind destul de mari, de aproximativ 70%.
     Efectele secundare sunt rare si deloc agresive (eventuale mancarimi in cavitatea bucala, mici tulburari digestive) si apar de regula doar in primele saptamani ale tratamentului. Pentru ca vorbim despre un procedeu pe termen lung, este extrem de important sa nu te descurajezi, sa respecti tratamentul cu rigoare si sa te tii de schema de tratament pana la final, chiar daca intre timp nu mai ai probleme atat de mari.

    http://www.csid.ro/health/trateaza-definitiv-alergia-la-acarieni-4986481/
    Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 28 Feb 2012, 08:58
  •  
    • 2612 mesaje
    29 Feb 2012, 15:52
    0 0
    viorel2471 said:DACA ESTI DIN BUCURESTI SUNA.MA SI  VIN SA  ITI PREZINT  UN ASPIRATOR RAINBOW SE  NUMESTE  ESTE  NR  1  IN LUME ARE  CERTIFICAT DE  LA  FUNDATIA DE  ASTM SI ALERGIE DIN U.S.A. SI SCAPI FF  USOR DE  ACARIENI CU EL ....SUNA.MA 0761019094

     



    Viorele, mama,
    In loc sa faci pe arheologul, nu mai bine deschideai tu un topic?
    Ai fi parut mai credibil in reclama pe care ti-o faci.

  •  
    • 1 mesaje
    20 Mar 2012, 14:30
    0 1
    Cea mai mare concentratie de acarieni se regaseste in saltele (indiferent cat costa sau daca se numesc antialergice) si perne.
    Am vazut in raspunsuri o multime de recomandari. Eu sper sa fi scapat de acarieni, desi nu cred ca e posibil (ma refer la ce am citit)
    Mai multe gasiti cu totii pe  http://covorul-meu.blogspot.com/ la CUPRINS
    Succes!