STOP CADERII PARULUII

  •  
    • 9 mesaje
    19 Nov 2014, 11:46
    1 0
    Tratamente Rueber produse farmaceutice anticadere, matreata, dermatite

    Va cade rau parul si nu stiti ce sa mai faceti? Va explicam de ce Tratamentul Rueber functioneaza Garantat!!! In primul rand la Clinica Rueber prin efectuarea DERMOGRAMEI (analizam pielea si radacina) aflam motivul care cauzeaza caderea parului si ne axam in FAZA 1 de Tratament sa eliminam cauza (diferite afectiuni ale scaplului sau cauza interna), In FAZA 2 oprim caderea si stimulam cresterea parului, in FAZA 3 intretinem si continuam stimularea cresterii. O faza de tratament dureaza 1-2luni. Va asteptam la ANALIZA CAPILARA GRATUITA!www.ihair.ro

  •  
    • 3 mesaje
    30 Ian 2015, 16:56
    1 2
    Buna Andreea eu am intrat si am facut comanda, sa sti ca sunt multumit de produse,
  •  
    • 80 mesaje
    11 Feb 2015, 21:48
    0 0
    Produsele Nioxin lupta eficient impotriva caderii parului. Produsele sunt diversificate si se adreseaza tuturor tipurilor de par, iar rezultatele sunt vizibile in doar cateva saptamani: http://www.azida.ro/Produse_cosmetice_par.php?pn=2
  •  
    • 292 mesaje
    12 Feb 2015, 17:39
    0 0
    Un alt produs care este laudat de consumatori - schimbdeocazii.com/frumusete/opri-caderea-parului-intr-o-luna-sau-banii-inapoi
  •  
    • 12208 mesaje
    12 Feb 2015, 19:48
    0 0
    gama noastra GEROVITAL !
  •  
    • 8 mesaje
    18 Feb 2015, 19:39
    0 0
    terapia vampir e cea mai buna, doar ca parul nu rasare peste noapte.. trebuie sa faci cca 3 sedinte din 4 in 4 luni.Primele 2 sunt pentru aparitia pufului si apoi pentru maturizarea firului de par. E facuta de medic, cu substantele tale..deci organismul le va primi cu cea mai mare placere
    http://www.slimart.ro/rejuvenarea-celulara-mycells-liftingul-facial-vampir.html/
  •  
    • 64 mesaje
    26 Feb 2015, 10:02
    0 0
    Pentru oprirea caderii parului sunt foarte multe metode. Se pot incerca unele sampoane, uleiul de argan sau ricin, suplimente, diverse masti.
  •  
    • 5 mesaje
    5 Mar 2015, 16:31
    0 0
    Buna andreea, eu mi-am achizitionat produsele din farmacie si sunt foarte multumita de ele.
  •  
    • 13 mesaje
    3 Apr 2015, 10:20
    0 0
    Stoparea caderii parului nu e un lucru chiar asa simplu. Ca sa reusesti sa ajungi la rezultate bune nu este de ajuns doar sa iei niste produse. E nevoie de mai mult de atat. Si sportul sau nutritia sunt importante.
  •  
    • 5609 mesaje
    3 Apr 2015, 12:12
    1 0
    paveldi said:Pentru oprirea caderii parului sunt foarte multe metode. Se pot incerca unele sampoane, uleiul de argan sau ricin, suplimente, diverse masti.

     
    mai oameni buni, cauzele caderii parului difera de la om la om!
    Pana nu se  investigheaza si se stabileste cauza, nu aruncati banii pe sampoane , uleiuri sau masti sofisticate sau cat mai scumpe.
    De exemplu, daca ai o dermatita poti pana nu scapi de ea cu tratament specific, nu poti sa-ti salvezi parul!
    Parul mai cadesi  din cauza schimbarilor hormonale in corp, un alt motiv sa ajungi la un endocrinolog, sa primesti ajutor sa-ti fixezi problema hormonala, iar caderea parului se va stopa automat.
    Un alt motiv al cadeeii parului mai poate fii un cancer ...samd.
    Deci, investigati cauza, tratati boala sau infectia, eliminand cauza si situatia parului vostru  se va imbuntatii pana la refacerea completa.

  •  
    • 38 mesaje
    15 Mai 2015, 13:53
    1 0
    Multa lume foloseste si uleiul de ricin in astfel de situatii. E bun si e si ieftin.
  •  
    • 74 mesaje
    13 Iul 2015, 10:16
    1 1
    Problema cu caderea parului poate sa aiba cauza genetica sau biologica. In functie de cauza care a generat problema respectiva se poate urma un anumit tratament.
  •  
    • 292 mesaje
    27 Iul 2015, 10:21
    0 0
    Daca vine vorba de caderea parului ar fi nevoie si de o dieta, nu foarte stricta, pentru ca acesta sa nu cada ..
  •  
    • 6 mesaje
    27 Iul 2015, 10:59
    0 0
    Pe internet sunt cateva vidouri cu masti si tratamente naturale usor de facut si care ajuta foarte mult la cresterea parului, plus cateva sfaturi de intretinere si ingrijire a parului. Toate luate impreuna dau rezultate foarte bune Eu le-am incercat si vi le recomand si voua 
    Videoul cu sfaturile de ingrijire a parului https://www.youtube.com/watch?v=tSQunQW6awg
    Prima masca aici https://www.youtube.com/watch?v=vyA8EVAIaYM
    A doua masca o gasiti aici https://www.youtube.com/watch?v=CAqFym45PNs 
    Sunt sigura ca o sa va placa. Voi ce parere aveti? 
  •  
    • 24 mesaje
    26 Aug 2015, 09:58
    0 0
    Am o cunostinta care e multumita de Follixin. Zice ca a ajutat-o si ca nu mai pierde asa mult par. Ar fi interesant daca ar fi un produs care sa opreasca caderea parului in totalitate sau care sa ajute la regenerare.
  •  
    • 12208 mesaje
    26 Aug 2015, 10:35
    0 0
    toamna si primavara parul cade mai mult decat in restul timpului , este normal , asa cum animalele isi schimba parul si oamenii isi primenesc sa zic asa podoaba capilara ....
  •  
    • 12208 mesaje
    26 Aug 2015, 10:37
    0 0
    Ai observat că, de la o vreme, îți cad din ce în ce mai multe fire de păr? Părul tău și-a pierdut strălucirea și volumul, firele de păr se despică la vârfuri? Hai să vedem care pot fi cauzele și cum poți rezolva problema

    Știai că fiecare din cele 70.000 – 100.000 de fire de păr de pe cap este programat să trăiască între 4 și 8 ani? După aceea, firul îmbătrânit cade și crește altul în locul lui. Așadar, părul se regenerează pe tot parcursul vieții. Problema apare atunci când ciclul de regenerare este dereglat și când noile fire cresc în număr mai mic și au o calitate inferioară: le lipsește strălucirea și elasticitatea, se subțiază și se rup ușor.

    Părul se regenerează permanent
    Câte fire de păr este normal să pierzi zilnic? Specialiștii spun că în jur de 30 – 60 de fire pe zi. Când găsești păr peste tot (pe pernă, pe covor, pe haine, în cadă), probabil că pierzi mai mult de 100 de fire pe zi. Nu te îngrijora că s-ar putea să chelești. Femeile suferă foarte rar de calviție în adevăratul sens al cuvântului: ele își pierd părul într-un mod mai difuz decât bărbații.
    Hai să vedem care sunt cauzele căderii părului și cum poți reda frumusețea podoabei tale capilare.

    Când nu trebuie să te îngrijorezi
    Chiar dacă ai observat că a început să-ți cadă părul, nu înseamnă neapărat că ai o problemă medicală. Există situații când pierderea părului este normală și temporară:

    Schimbarea anotimpurilor. Primăvara și toamna, timp de câteva săptămâni, poți pierde de 2 – 3 ori mai multe fire de păr, deoarece acum se secretă mai mulți hormoni sexuali care accelerează ciclul de regenerare al firelor. Fă o cură cu suplimente de vitamine timp de o lună.
    După naștere. În sarcină se secretă mai mulți estrogeni, care stimulează cu 25 – 30% creșterea părului. La 2 – 4 luni după naștere însă, nivelul de estrogeni revine la normal, iar firele crescute „în plus“ pot cădea. Nu e nevoie de tra-tament.
    Cosmeticele. Folosirea în exces a produselor cosmetice (permanent, decolorare, vopsire) fragilizează firele, afectează pielea capului și poate determina căderea masivă a părului. Evită asemenea proceduri timp de 1 – 2 luni pentru ca părul să se poată regenera.
    Cauze hormonale

    Testosteronul. Dacă organismul tău secretă prea mult testosteron, apar dereglări în sistemul endocrin, ceea ce conduce la căderea prematură a firului de păr.
    Pilule contraceptive. Inco-rect dozate, pilulele afectează negativ foliculii piloși și pot provoca sau agrava un dezechilibru hormonal.
    Afecțiuni hormonale. La originea pierderii anormale a părului pot sta hipertiroidia, hipotiroidia, disfuncții ale hipofizei și corticosuprarenalei.
    Menopauza. Unele femei încep să-și piardă părul imediat înainte sau după instalarea menopauzei, din cauză că se secretă o cantitate mai mică de estrogen și progesteron. Problema se rezolvă cu un tratament hormonal substitutiv.
    Stresul
    Sub influența stresului, a unui șoc emoțional, a anxietății, vasele de sânge se îngustează, circulația sanguină este diminuată, iar firele de păr nu mai sunt suficient hrănite. În plus, stresul prelungit dereglează sistemul endocrin și activitatea glandelor sebacee: așa apare mătreața, acneea, îngrășarea părului.

    Infecțiile
    Inamicii părului sunt și infecțiile. Febra mare și toxinele care se acumulează în timpul bolilor infecțioase stopează creșterea firelor de păr. Căderea părului se poate declanșa după 2 – 4 luni de la apariția unei infecții și poate dura câteva săptămâni.
    Reține că părul poate să cadă, chiar dacă nu îți vine să crezi, și din cauza unei carii dentare. În această situație, părul se va rări mai mult pe partea unde se află dintele bolnav.

    Carența de vitamine
    Firele de păr, asemeni unor plante, au nevoie de teren fertil ca să crească sănătoase. Dacă le lipsesc substanțele nutritive, se ofilesc.
    Carența de fier, cupru, calciu, dar și un regim de slăbire sever pot dăuna părului. Iată de ce trebuie să ai grijă să adopți o alimentație bogată în vitamine, minerale și oligo-elemente.
    Din nou un păr sănătos

    Dacă bănuiești că ai un dezechilibru hormonal, adresează-te medicului. Poate va fi nevoie să urmezi un tratament hormonal.
    Sănătatea părului depinde de ceea ce mănânci. Iată ce trebuie să conțină alimentația ta: proteine animale (carne, pește, lapte, brânză, ouă), cereale integrale, legume, nuci, migdale, curmale, smochine, grăsimi vegetale și pește gras (lipidele transportă vitaminele). Nu face exces de dulciuri: ele favorizează îngrășarea părului și apariția mătreții.
    Timp de două luni ia un „cocktail“ de vitamine ca să hrănești rădăcinile: vitaminele B, E și F, betacaroten, fier, calciu, magneziu, seleniu. Poți repeta cura de două ori pe an.
    Masajul ajută la regenerarea părului deoarece îmbunătățește circulația sângelui, iar rădăcinile primesc substanțele nutritive necesare. Masează-ți pielea capului, cu buricele degetelor, de câteva ori pe zi și la fiecare spălare pe cap. După masaj aplică la baza firelor de păr o loțiune tonică și las-o să acționeze câteva minute.
    La dermatolog
    Dacă pierderea părului este importantă adresează-te unui medic dermatolog. Acesta, cu ajutorul unui aparat special, poate analiza rădăcina firului de păr.
  •  
    • 687 mesaje
    27 Aug 2015, 10:30
    0 0
    Fetelor, eu in timpul sarcinii nu am avut probleme cu parul, chiar imi crescuse foarte mult si era puternic.
    Dupa sarcina insa, a inceput sa imi cada foarte mult. M-am tuns scurt insa fara efect. Chiar si acum dupa 3 ani de cand am nascut cade parca mai mult par. Efectiv, mi-e rusine sa zic, dar toata casa e numai par de al meu. In bucatarie cam evit sa intru...
    In cabinetul unui doctor am vazut un afis pe care era recomandat un medicament care previne acneaa, caderea parului etc toate acestea din cauza stresului. Pentru ca de aia imi si cade parul, pe baza de stres. Medicamentul incepe cu litera S. Sunt pilule si se iau de 2 ori pe zi din cate imi aduc aminte. Am uitat numele produsului. Daca stie cineva sa imi spuna si mie. Mersi anticipat! Va pup!
  •  
    • 50 mesaje
    23 Mar 2016, 10:44
    0 0
    Inainte de a incepe o cura cu orice fel de produs e necesar sa ne schimbam stilul de viata. Posibil ca daca o sa luam vitaminele care trebuie din alimentatie si daca nu mai suntem atat de stresati sa nu mai trebuiasca sa facem nici o cura medicamentoasa.
  •  
    • 18 mesaje
    29 Mar 2016, 18:46
    0 0
    Si eu am avut problema asta. Nici nu mi-a trecut pana nu am facut schimbari majore in stilul de viata. Am inceput sa am grija la ce mananc, la nutrientii pe care ii are fiecare meniu etc. Si am incercat si produse naturiste. Cele de la Biosunline mi-au placut cel mai mult. Recomand! Ah, asta am luat si mi-am rezolvat problema caderii parului: https://www.biosunline.ro/biominerale-par-unghii-pantokera.html