Parere ??

  •  
    • 3 mesaje
    4 Mai 2014, 22:47
    0 0
    Am si eu o problema cu iubita mea, si as vrea sa cer va cer si eu o parere... prietena mea imi pune conditia sa nu ma mai intalnesc cu 2 prieteni de ai mei pe care ea nu ii mai inghite din anumite motive, ca altfel ne vom desparti daca ma mai intalnesc cu ei, iar eu ma intalnesc cu ei la facultate si nu am cum sa ii evit si sa nu vorbesc cu ei .... si nici nu vreau sa fac asta pt ca sunt prietenii mei cei mai buni, in ei ma pot baza cel mai mult......insa ea imi cere sa nu mai vorbesc cu ei nici la facultate sa nu ma mai intalnesc cu ei deloc sa rup orice legatura cu ei desi v-am spus ca ei imi sunt cei mai buni prieteni...... am incercat sa ii explic in toate modurile ca nu am cum sa ii dau la o parte si si pe ea o iubesc insa ea mereu imi spune ca o voi pierde daca nu se va intampla asta......i-am explicat ca daca o aleg pe ea o sa-i pierd pe ei iar daca ii aleg pe ei o pierd pe ea si o astfel de conditie nu se poate pune, nu poti sa pui persoana iubita intr-o astfel de situatie sa alegi intre ea sau prieteni....  
  •  
    • 10065 mesaje
    5 Mai 2014, 00:00
    0 0
    Da' care sint motivele alea? Mergeti la fete? Faceti betii ?
    Fix esentialul nu l-ai adus la cunostinta. Motivul, motivele.
    Tare mult tine despre ce este vorba fiinca de unele relatii te poti desprinde de altele nu . Cind ajungi a cladi relatii serioase pe plan social (cred ca am zis bine, social) spre ex, nu prea le poti da la oparte pentru moftul cuiva .
    Acest mesaj a fost editat de către ViktorC: 5 Mai 2014, 00:05
  •  
    • 5609 mesaje
    5 Mai 2014, 01:26
    1 0
    gabryel17 said:Am si eu o problema cu iubita mea, si as vrea sa cer va cer si eu o parere... prietena mea imi pune conditia sa nu ma mai intalnesc cu 2 prieteni de ai mei pe care ea nu ii mai inghite din anumite motive, ca altfel ne vom desparti daca ma mai intalnesc cu ei, iar eu ma intalnesc cu ei la facultate si nu am cum sa ii evit si sa nu vorbesc cu ei .... si nici nu vreau sa fac asta pt ca sunt prietenii mei cei mai buni, in ei ma pot baza cel mai mult......insa ea imi cere sa nu mai vorbesc cu ei nici la facultate sa nu ma mai intalnesc cu ei deloc sa rup orice legatura cu ei desi v-am spus ca ei imi sunt cei mai buni prieteni...... am incercat sa ii explic in toate modurile ca nu am cum sa ii dau la o parte si si pe ea o iubesc insa ea mereu imi spune ca o voi pierde daca nu se va intampla asta......i-am explicat ca daca o aleg pe ea o sa-i pierd pe ei iar daca ii aleg pe ei o pierd pe ea si o astfel de conditie nu se poate pune, nu poti sa pui persoana iubita intr-o astfel de situatie sa alegi intre ea sau prieteni....  

     
    Gabriele, poti sa-ti alegi prietenii!
    Daca iubita ta este viitoarea sotie, este bine sa-ti alegi prietenii impreuna cu ea,  asta daca vrei sa-ti fie bine si sa fii fericit.
    Probabil amicii aastia ai tai nu sunt prea cuminti si te trag la rele, altfel nu vad de ce ti-ar cere asa ceva.
    Sunt situatii critice cand esti pus sa alegi, ori prietenii ori iubita!
    Si daca o sa-i alegi pe cei 2 cat de mult te va bucura situatia? Cat de fericit vei fi?
    Tu crezi ca femeia aia are un cui impotriva prietenilor tai de nebuna? Eu nu cred! Eu cred ca a pus conditia asta in situatia extrema in care aia te trag dupa ei, in situatii nu tocmai  placute pentru ea.
    Dar in sfarist, atat vreme cat nu spui motivele pentru care ea nu este deacord cu prietenii tai, nu pot sa intru in detalii, pot doar sa ghicesc.

    Acum alegerea iti apartine in totalitate!
    Daca o iubesti oe ea si vrei s ate casatoresti cu eas, atunci adio prieteni!
    Daca nu-ti pasa de ea si vrei jbenguiala cu prietenii, atunci: burlacie fericita!
     

  •  
    • 5609 mesaje
    5 Mai 2014, 01:30
    2 0

     Ah, am uitat ...inca ceva: spui ca pe prietenii tai te poti baza cel mai mult.
    Cum adica?
    Esti handicapat?
    Te ajuta ei sa mananci, sa mergi, muncesc ei pentru tine?

    Tu nu stii ca atunci cand te insori, te insori doar cu 1 singura femeie, nu si cu prietenii?
    Tu nu stii ca prietenii nu au ce cauta in relatia ta de familie? 
    Eu nu vad "indispensabilitatea" prietenilor decat in capul tau. Ce te astepti din partea lor, sa mearga la munca in locul tau? Sau ce?
    Invata sa fii barbat si sa te comporti ca unul!
     

  •  
    • 10065 mesaje
    5 Mai 2014, 09:15
    0 0
    Fii barbat si roag-o pe ea sa-ti aleaga prieteni, Gabryele. Ia vezi, ce gusturi are .
  •  
    • 3 mesaje
    7 Mai 2014, 01:17
    0 0
    motivele pt care ea nu ii suporta pe cei doi sunt unele chiar absurde si ca as iesi la bere cu ei .... si in principal pe cei doi nu ii suporta ea din aceste motive absurde..... , dar nu imi suporta prietenii in general daca ii zic ca vreau sa ies si eu la o bere ca sa ma relaxez, sa ma destind, sa socializez.... ca nu merg sa ma imbat, dar ea cum a auzit cuvantul "bere" nu mai intelege nimic si nu i-am dat motive vreodata, nu m-a vazut niciodata beat si nici nu m-am imbatat ca sa ii dau motivu asta sa nu ma lase ..... bineinteles maricon ca odata ce m-am insurat cu ea imi vor reveni si niste responsabilitati odata cu casatoria..... da dar maricon nu sunt insurat am tot dreptu sa ies..... la putina libertate.... cum are si ea, nu o tin lagata in casa cum face ea cu mine cand e la lucru .... eu trebuie sa stau acasa cat timp e la munca schimbu 2 ?? nu am voie sa ies cu ei pe afara ca ea e la munca ??? eu zic ca daca ar fi o fata intelegatoare nu ar fi nicio problema sa ies daca ii spun unde ma duc si cu cine ma duc si tinand legatura cu ea prin mesaje.... si nu mai zic cu facebooku ea are voie sa faca orice iar eu nimic .....
  •  
    • 5609 mesaje
    7 Mai 2014, 01:32
    1 0
    Atunci, depinde ce vrei tu de la viata...vrei bere cu prietenii sau o vrei pe ea sa-ti fie iubita, sotie si mama copiilor tai? Pentru ca amandoua optiunile nu prea merg impreuna.

    Personal, nici eu nu am fost niciodata de acord cu mersul lui cu prietenii la o bere, atata vreme cat eram un cuplu, mergeam ca cuplu peste tot.
    In felul asta el nu a fost tentat sa se intinda la mai multe beri sau sa petreaca timpul aiurea.
    La mine a functionat si functioneaza de aproape 30 de ani.

     
  •  
    • 3 mesaje
    7 Mai 2014, 01:32
    0 0
    si da ViktorC relatia mea de prietenie cu cei doi poate fi si pe plan social si pe plan material deoarce facem aceeasi facultate iar noi chiar ne-am pus in gand sa lucram impreuna pe domeniul care vom iesi si chiar sa ne deschidem o afacere.... insa iubita mea nici nu vrea sa auda de cei doi...... ei nu mi-au impus conditia sa aleg intre ei sau pe ea in schimb ea face lucrul asta si dupa parerea mea si cu persoanele care m-au mai sfatuit daca iti iubesti jumatatea nu pui intr-o astfel de situatie ..... asta va ramane la latitudinea mea daca vreau sa mai incetez sa ma intalnesc cu ei dar imi dau seama si daca ar fi sa ma insor cu ea situatia se va schimba va trebui sa ma accesez pe casa !!!
  •  
    • 5609 mesaje
    7 Mai 2014, 01:37
    1 0
    Gabriele, cand te insori, prietenii raman la usa!
    Nu exista relatie de prietenie buna care sa faca casa cu nevasta si barbatul, mai devreme sau mai tarziu iti vor afecta casnicia.
    Eu inteleg ca ea vrea sa puna ordine in relatia voastra si sa elimine de pe acum posibilele probleme care ar putea sa apara intre voi.
    Este arhicunoscut ca relatia cu prietenii care te duc la bere nu face casa buna cu "barbatul de casa" pe care si-l doreste iubita ta.

    Dar de ce nu iesiti impreuna la bere?
    Ea nu are nevoie de relaxare?

  •  
    • 5609 mesaje
    7 Mai 2014, 01:41
    1 0
    Inca ceva, daca voi doi va doriti un viitor impreuna, trebuie sa puneti la punct niste reguli pe care sa le respectati in aceeasi masura amandoi, doar asa ar putea functiona o relatie buna si de durata/
    De exemplu: iesitul cu prietenii (conditiile sa va convina la amandoi si sa le respectati in aceeasi masura amandoi).
    - accesul la FB....discutati si acceptati conditiile impreuna
    si multe alte probleme...toate isi au rezolvarea doar prin comunicare!
     
  •  
    • 10065 mesaje
    7 Mai 2014, 18:31
    0 0
    Gabryele, prieteni adevarati gasesti cu greu in ziua de azi, insa femei ... sint cit lumea !


    Glumesc doar .
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Mai 2014, 09:27
    3 0
    ViktorC said:Gabryele, prieteni adevarati gasesti cu greu in ziua de azi, insa femei ... sint cit lumea !


    Glumesc doar .

     
    Viktore, cu asa mentalitate, nici nu ma mir ca esti divortat si singur. La bericioaica cu prietenii, a contat mai mult decat acasa, cu nevasta si copilul, asa-i?
    Poate's aspra acum, dar vad ca usor, usor te dai de gol cu mentalitatea care te-a dus la singuratate. Sincer, imi pare rau, poate inveti ceva din asta si nu mai repeti si nici sfaturi ca astea sa nu mai dai, ca... vor sfarsii exact ca tine!

    Lui Gabriel i-as da un sfat care vine de la o femeie cu o lunga si frumoasa casnicie:
    Happy wife, happy life!
    Daca nu ai inteles fraza de mai sus ti-o spun si in romaneste pe intelesul tau:
    "Nevasta fericita -  inseamna = viata linistita!" 

    Daca prietenii vor prima in viata ta, atunci vei fi un barbat singur si nefericit pentru toata viata. 
    Prietenii iti vei gasii la toate colturile si in  toate bodegile, acum depinde de tine ce-ti doresti, distractii toata viata cu prietenii prin crasme sau  iesiri la restaurante cu sotia si prietenii familisti? 

     


    Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 9 Mai 2014, 09:32
  •  
    • 1890 mesaje
    9 Mai 2014, 10:43
    1 0
    Maricon said:turi ca astea sa nu mai dai, ca... vor sfarsii exact ca tine!

    Daca prietenii vor prima in viata ta, atunci vei fi un barbat singur si nefericit pentru toata viata. 
    Prietenii iti vei gasii la toate colturile si in  toate bodegile, acum depinde de tine ce-ti doresti, distractii toata viata cu prietenii prin crasme sau  iesiri la restaurante cu sotia si prietenii familisti? 

     Nu fii chiar asa dura! Am un coleg care era sufletul petrecerilor, iesiri la baute, bairamuri si alte chefuri. O data insurat s-a facut sot si tata model, nici nu-l mai cunosti ca-i tot ala! La urma urmei, baiatul nu e insurat, prietenii lui sint de fapt colegi de facultate (nu boschetari, certati cu legea, fluiera-vant), ba, mai mult, vor sa-si deschida o afacere. Sa zicem ca pornesc in trei (parca asa am inteles) o afacere cu start bun, ea ce va mai face? Le va inchide usa in nas partenerilor? Nu va socializa cu ei? Mi se pare ca iubita vrea sa-i puna lesa si pe aia s-a tina strans!

  •  
    • 1890 mesaje
    9 Mai 2014, 10:49
    1 0
    Si nu inteleg, daca te casatoresti, gata, arunci in aer toate puntile care te leaga de lume?? Nu mai ai mama, tata, patrie adorata? Pai la mine e trafic neintrerupt, aeroportul e prost, mereu vine cate o fata (colega, prietena, vecina, fina, sora sau mai stiu eu ce!) la o cafea, prajitura, dejun, dupa caz, dar asta nu afecteaza casnicia mea. Ce sa fac, sa le dau afara?
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Mai 2014, 12:28
    1 0
    Frate, la mine nu vine nimeni, ca nu-i frumos sa dai buzna fara telefon in prealabil si invitatie.
    ASta-i occidentul, nu Romanica!
    Si crede-ma ca-i mai sanatos decat vizitele inopinante ale romanilor!
    Cat despre petreceri, sa o crezi tu, ca avem petreceri traznet, dar cu familisti....
    Nu am fost niciodata adepta mersului cu prietenii la bere sau distractii, de acolo apar marile probleme si ispitele... si este bine sa te astamperi la un moment dat.
    O faci in adolescenta, o faci in anii 20 dar dupa ce te insori, nu-ti expui nevasta la barfa pritenilor si nici nu-ti inviti prietenii de betie in casnicia ta.
    Ca atare, am hotarat de la inceput ce vrem sa facem noi in viata de cuplu, distractii de single sau distractii de cuplu... si asa am ajuns la concluzia ca, adolescenta a trecut si-i cazul sa ne maturizam si sa ne comportam ca adultii, petreceri de familisti si cu familisti.
    In felul asta am evitat orice posibila atractie sau ratacire in  care sa se inteleaga gresit sau sa se impiedice cineva.
    A functionat intotdeauna si uite ca avem o relatie fericita si un grup de amici cu care ne simtim minunat.



    Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 9 Mai 2014, 12:52
  •  
    • 10065 mesaje
    9 Mai 2014, 15:52
    1 0
    Maricon said:
    ViktorC said:Gabryele, prieteni adevarati gasesti cu greu in ziua de azi, insa femei ... sint cit lumea !


    Glumesc doar .

     
    Viktore, cu asa mentalitate, nici nu ma mir ca esti divortat si singur. La bericioaica cu prietenii, a contat mai mult decat acasa, cu nevasta si copilul, asa-i?
    Poate's aspra acum, dar vad ca usor, usor te dai de gol cu mentalitatea care te-a dus la singuratate. Sincer, imi pare rau, poate inveti ceva din asta si nu mai repeti si nici sfaturi ca astea sa nu mai dai, ca... vor sfarsii exact ca tine!

    Lui Gabriel i-as da un sfat care vine de la o femeie cu o lunga si frumoasa casnicie:
    Happy wife, happy life!
    Daca nu ai inteles fraza de mai sus ti-o spun si in romaneste pe intelesul tau:
    "Nevasta fericita -  inseamna = viata linistita!" 

    Daca prietenii vor prima in viata ta, atunci vei fi un barbat singur si nefericit pentru toata viata. 
    Prietenii iti vei gasii la toate colturile si in  toate bodegile, acum depinde de tine ce-ti doresti, distractii toata viata cu prietenii prin crasme sau  iesiri la restaurante cu sotia si prietenii familisti? 

     

     

    Uneori ne grabim a ne da cu parerea cind habar nu avem despre ce este vorba .

    Eu unul, de beau cinci beri pe an deja e mult si alea le beau acasa. Pe mine, nu m-a vazut nimeni nicicind, niciunde la sprit in vreun bar sa crijma arzind gazul cu ai mei prieteni sau amici . Cu alte cuvinte, nu duc lipsa spritului, absolut nu ma intereseaza si asta de ani de zile .

    In primul rind, in prima faza dintotdeauna pentru mine a fost familia, apoi prietenii , s.a.m.d.

    Cind ai de-a face cu o femeie bonlava de gelozie, care, nici dupa aproape un deceniu nu a reusit (ajutata fiind) a se desprinde de fusta mamicutei ei, ce nu stie nici macar pe ce lume traieste, de la un timp ti se acreste, iti bagi piciorul in toate si ii dai viteza ! Ca ideie, nici macar o secunda nu regret de miscarea facuta .

    Singur, singuratate ? Neee ... Niciodata nu am fost si nu voi fi singur .

  •  
    • 14418 mesaje
    9 Mai 2014, 18:49
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 735 mesaje
    15 Mai 2014, 15:15
    1 0
    gabryel17 said:Am si eu o problema cu iubita mea, si as vrea sa cer va cer si eu o parere... prietena mea imi pune conditia sa nu ma mai intalnesc cu 2 prieteni de ai mei pe care ea nu ii mai inghite din anumite motive, ca altfel ne vom desparti daca ma mai intalnesc cu ei, iar eu ma intalnesc cu ei la facultate si nu am cum sa ii evit si sa nu vorbesc cu ei .... si nici nu vreau sa fac asta pt ca sunt prietenii mei cei mai buni, in ei ma pot baza cel mai mult......insa ea imi cere sa nu mai vorbesc cu ei nici la facultate sa nu ma mai intalnesc cu ei deloc sa rup orice legatura cu ei desi v-am spus ca ei imi sunt cei mai buni prieteni...... am incercat sa ii explic in toate modurile ca nu am cum sa ii dau la o parte si si pe ea o iubesc insa ea mereu imi spune ca o voi pierde daca nu se va intampla asta......i-am explicat ca daca o aleg pe ea o sa-i pierd pe ei iar daca ii aleg pe ei o pierd pe ea si o astfel de conditie nu se poate pune, nu poti sa pui persoana iubita intr-o astfel de situatie sa alegi intre ea sau prieteni....  

     Te-ai gandit si la varianta ca prietena ta ar putea vreun motiv intemeiat? Poate i-au facut avansuri si tu habar nu ai!

  •  
    • 735 mesaje
    15 Mai 2014, 15:18
    0 0
    ViktorC said:Gabryele, prieteni adevarati gasesti cu greu in ziua de azi, insa femei ... sint cit lumea !


    Glumesc doar .

    Ti-ai dat cu mucii prin fasole! 

    Glumesc doar .

     

  •  
    • 5144 mesaje
    15 Mai 2014, 16:56
    0 0
    o fi existand si varianta in care prietenii au o influenta proasta, iar baiatul nostru nici macar nu reuseste sa-si dea seama de asta, dar mai mult imi imaginez ca are langa el o mimoza care nu e in stare sa judece separat fiecare situatie. pune totul intr-o oala, dupa teoriile invatate de la mamicuta; niste teorii cam ca cele pe care incearca maricon sa ni le explice
    serios, maricon. societatea s-a mai schimbat iar noi trebuie sa ne adaptam la ea. doar faptul ca bati cu pumnul in masa spunand ca nu vrei sa faceti decat iesiri in cuplu nu-ti garanteaza o casnicie fericita. nu zice nimeni nimic de incercarea de a trage partenerul dintr-un grup care ii face cu adevarat rau, dar de unul care ar incerca sa ma puna in lesa „just for fun” as fugi mancand pamantul.
    in plus, iesirile separat nu exclud iesirile in cuplu. nici in extrema ailalta, prea independenti, nu ar fi tocmai vreo reteta a succesului.
    p.s.: iar pt replica aia in care improsti cu reutati gratuite catre societatea romana, ai un mare minus din partea mea. un comportament care sa ma scarbeasca e cel in care romanii plecati in afara cauta sa descrie Romania cat mai urat posibil, ca ultimul catun, cei mai josnici oameni... in fond, cea mai proasta sursa din care ei si-au luat genele  
    Acest mesaj a fost editat de către basilio: 15 Mai 2014, 17:05