Medic bun pentru tratarea varicelor ?

  •  
    • 66 mesaje
    21 Ian 2014, 11:48
    0 1
    Tot incerc de ceva timp sa gasesc un medic bun care se ocupa de problema varicelor. Mie mi-au aparut cam acum o luna niste semne si nu vreau sa se agraveze. Momentan mi-am cumparat niste ciorapi compresivi si fac exercitiile pe care le-am vazut pe http://sanatatepascupas.ro  si chiar parca arata mai bine. Insa vreau sa va cer sfatul in legatura cu un medic. Ce imi puteti spune? multumesc
  •  
    • 8 mesaje
    13 Mai 2014, 13:21
    1 0
    Bunicul meu se trateaza la dl doctor Prala Nicolae.La o clinica privata in zona Piata Unirii.

  •  
    16 Mai 2014, 18:48
    0 0
    Irinuk_Marin, de unde esti? E greu sa recomanzi un specialist daca nu stim in ce oras locuiesti? Sau poti sa calatoresti oriunde ca sa consulti un doctor?
  •  
    • 1 mesaje
    2 Iun 2014, 12:13
    0 1
    Pe saitul asta poti gasi multe opinii despre chirurgi: http://www.docplanner.ro/chirurg Sper ca o sa te ajute! Numai bine!
  •  
    • 1 mesaje
    2 Mar 2015, 09:55
    0 0
    E greu sa recomanzi un specialist daca nu stim in ce oras locuiesti? Sau poti sa calatoresti oriunde ca....??




    ___________________________________________________
    Our excellent online [url=http://www.test-king.com/vendor-Cisco.htm]Testking cisco wireless training[/url] training programs will lead you [url=http://www.test-king.com/vendor-CompTIA.htm]Testking comptia security+ training[/url] to success in the  We also offer latest  and [url=https://www.facebook.com/rasmussencollege]Rasmussen College[/url] with 100% success guarantee. Our [url=http://www.youtube.com/user/SterlingCollege]Sterling College[/url] is rare in IT world.  
    Acest mesaj a fost editat de către Unicorn988: 17 Mar 2015, 14:10
  •  
    • 12208 mesaje
    2 Mar 2015, 12:28
    0 0
    Irinuk_Marin said:Tot incerc de ceva timp sa gasesc un medic bun care se ocupa de problema varicelor. Mie mi-au aparut cam acum o luna niste semne si nu vreau sa se agraveze. Momentan mi-am cumparat niste ciorapi compresivi si fac exercitiile pe care le-am vazut pe http://sanatatepascupas.ro  si chiar parca arata mai bine. Insa vreau sa va cer sfatul in legatura cu un medic. Ce imi puteti spune? multumesc

    Incearca Venostim capsule si gel .....sunt suplimente nutritive , efectele se vad dupa trei luni ...dar se amelioreaza considerabil ! citeste si tu !
     

  •  
    • 12 mesaje
    2 Aug 2021, 16:04
    0 0
    Varicobooster este o cremă care acționează ca un balsam pentru eliminarea varicelor și prevenirea apariției acestora.
    Acționează asupra pielii, îmbunătățindu-i aspectul, hidratând și hrănind.
    Este formulat cu uleiuri și ingrediente naturale care îmbunătățesc circulația sângelui evitând în același timp crampele și greutatea picioarelor care sunt rezultatul unor zile de muncă istovitoare. Este ușor de aplicat, deoarece are consistența unei creme cu absorbție rapidă pentru o ușurare imediată.
    Compoziție naturală Varicobooster, umplută cu următoarele ingrediente:
    Castan de cal: ajută eficient la combaterea semnelor externe ale varicelor, ameliorează disconfortul subiectiv la nivelul picioarelor (oboseală, oboseală, durere), reduce umflarea și previne formarea cheagurilor de sânge cu varice și noduli.
    Troxerutin. Are multe proprietăți diferite: antiinflamator, întărirea vaso, decongestionant, venotonic, antioxidant.
    Pelin: Împrospătează și conferă ușurință picioarelor.
    Puteți solicita livrarea în orice loc convenabil pentru dvs: https://bit.ly/2VgYGzx