metoda "Mihaela Tatu"

  •  
    • 16 mesaje
    8 Apr 2005, 17:10
    0 1
    salut fetelor!
    imi place foarte mult ca am gasit aici fete care au aceesi problema ca si mine - kg in plus. Am citit recent intr-o revista despre cum a slabit Mihaela Tatu. Trebuia sa trimiti si vreo 850000 lei si vroiam sa stiu mai intai daca e vreo teapa sau e ceva serios. A incercat careva? Va rog astept un raspuns. pupici
  •  
    • 25 mesaje
    8 Apr 2005, 18:48
    0 0
    Draga mea,chiar azi am cautat mai multe informatii despre diverse diete.Si cautand eu asa,peste ce mi-a fost dat sa nimeresc?Regimul minune al Tihaelei Mamu!L-am gasit pe un alt forum,ti-l las aici ca sa te.."delectezi".
    Pupici!

    GLASUL MARAMURESULUI: ANCHETA

    Constatare a unei maramuresence despre miraculoasa curã de slãbire a Mihaelei Tatu, realizatoarea emisiunii "e 3 x femeie"
    De 3 x teapã

    Dana G.BUZURA
    Cu cîteva luni în urmã, printr-o serie de publicatii (destinate, în principal, femeilor), apãruse un interviu cu cunoscuta vedetã de televiziune Mihaela Tatu, realizatoarea emisiunii "De 3 x femeie". Mihaela Tatu prezenta felul în care a reusit, printr-o miraculoasã curã de slãbire, sã scape de mai bine de 20 de kilograme. Cititoarelor care doreau sã afle formula secretã prin care vedeta reusise sã slãbeascã, li se oferea o "extraordinarã posibilitate". Acestea trebuiau doar sã completeze un talon aflat la finalul interviului, prin care fãceau comanda pentru reteta de slãbit. Atît în interviu, cît si în talon se bate foarte mult moneda pe faptul cã miraculosul regim va fi dezvãluit gratuit. Tot ce-i rãmîne de fãcut unei femei, care-si doreste sã slãbeascã mult si fãrã efort, este sã completeze acest talon, urmînd ca ea sã primeascã acasã un colet cu "formula secretã specialã". Doamnele care opteazã pentru aceastã metodã, trebuie sã completeze cîteva date personale în talon, apoi sã bifeze si un alineat în care se precizeazã: "În aceste conditii, vã rog sã-mi trimiteti metoda Mihaelei, ce va contine si formula sa de slãbit la pretul de 599.000 lei, (+129.000 lei, taxa de ambalare si expediere)". Dacã destinatara doreste expedierea comenzii în mod prioritar, mai trebuie adãugatã si o taxã de urgentã, de 49.000 lei. Deci costul total al acestei investitii se ridicã la aproape 800.000 lei, sumã care nu ar pãrea deloc mare pentru o femeie care-si doreste cu ardoare sã slãbeascã. Atîta doar cã, în coletul primit nu existã nici un fel de retetã de slãbit adresatã destinatarei.

    Alti bani, altã distractie
    Cutiuta, frumos ambalatã, contine o carte scrisã de însãsi Mihaela Tatu - "Metoda mea sau cele sapte chei pentru slãbit" - o scrisoare (în care destinatara este felicitatã pentru alegerea fãcutã), factura fiscalã, o pozã a vedetei cu autograf si un chestionar care trebuie completat si expediat pe baza cãruia sã se facã identificarea comportamentului alimentar al destinatarei. Numai dupã aceastã identificare se va putea face un studiu de caz si se va trimite reteta cu pricina. Dar, pentru primirea "retetei minune", doritoarea va trebui sã mai plãteascã o datã suma de 599.000 lei plus 129.000 lei - taxa pentru expediere si prelucrare (deci alte 730.000 lei). Nu se stie cîte femei au trimis cupoanele cu pricina, cert este cã una dintre maramuresencele care a avut o asemenea experientã s-a decis sã returneze coletul primit initial. Aceasta, pe de-o parte pentru cã regimul nu este nici pe departe gratuit, iar, pe de altã parte pentru cã nu s-a trimis din start, asa cum se promitea în interviu, miraculoasa retetã.

    Retete sofisticate, imposibil de respectat
    În plus, cartea "Metoda mea sau cele sapte chei pentru slãbit" nu-i este de prea mare ajutor destinatarei. În ea este descris doar regimul pe care Mihaela Tatu l-a tinut pentru a slãbi. Nu se stie cîte dintre femeile din România si-ar permite, din punct de vedere financiar, sã tinã un asemenea regim. Iatã, spre exemplu, cîteva meniuri: "Surimi pe salatã verde, omletã cu verdeatã, orez cu sofran, iaurt cu fructe";"Salatã de andive cu svaiter, bibilicã cu struguri, tartã de dovlecei, ananas";"Supã de homar, scoici, dovlecei, înghetatã de piersici";"Inimi de palmier, paste cu legume fierte si parmezan, iaurt" etc. În meniuri apar si denumiri pe care mai întîi trebuie sã le cauti în dictionar si abia apoi în magazin; unde, ori nu se vor gãsi, ori au preturi prohibitive: morcovi Vichy, lychees, peste sabie, file din limbã de mare, merlan, creson etc. Asa cã, pentru femeile care cred cã trebuie neapãrat sã dea jos niste kilograme, tot consultarea unui medi
  •  
    • 25 mesaje
    8 Apr 2005, 19:04
    0 0
    [continuarea articolului precedent]

    "Asa cã, pentru femeile care cred cã trebuie neapãrat sã dea jos niste kilograme, tot consultarea unui medic nutritionist rãmîne cea mai bunã metodã. Miraculoasa retetã a celei care realizeazã emisiunea "De 3 x femeie" se dovedeste, din pãcate, a fi "de 3 x teapã". O datã pentru cã nu e gratuitã, a douã oarã pentru cã nu-ti trimite imediat reteta si a treia oarã pentru cã alimentele din aceste retete sînt aproape imposibil de procurat.

    Medicii nu sînt de acord cu retetele de slãbit "prin corespondentã"
    Dr. Eva Szakacs - medic specialist în diabet, nutritie si boli metabolice în cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Baia Mare afirmã cã un medic specialist nu poate fi de acord cu asemenea retete de slãbit prin corespondentã. "Noi realizãm retetele dupã o evaluare de laborator a pacientului. Trebuie sã analizãm dacã a avut boli cardiovasculare sau obezitate în familie, dacã pacientul depune sau nu efort etc. Nu ne propunem rezultate spectaculoase pe termen scurt. Dacã pacientul nostru slãbeste 2-2,5 kg pe lunã, acesta este deja un lucru foarte bun. De asemenea, nu ne propunem sã-i aducem pe toti la greutatea idealã; nici nu se poate, ar fi o utopie" - adaugã dr. Eva Szakacs. În chestionarul - pentru identificarea tipului de comportament alimentar - pe care doritoarele trebuie sã-l completeze si sã-l trimitã, nu existã nici un fel de rubrici prin care sã se identifice bolile din familie, lucru esential pentru ca un medic sã poatã stabili o curã de slãbire.

    În cel mai fericit caz, împrumuturi cu dobîndã zero
    "Dacã am înteles bine, pot sã comand metoda dumneavoastrã, pot sã-mi prepar formula si sã constat pe parcursul a 90 de zile cã elimin surplusul de kilograme. În caz contrar, am la dispozitie 90 de zile pentru a returna metoda si a rambursa suma plãtitã, fãrã discutie" - ridicã mingea la fileu anonimul intervievator. "Exact, puteti face aceastã experientã fãrã a risca un singur leu" - dã asigurãri Mihaela Tatu. Chiar asa sã fie, cîstig (sau, mã rog, pierdere în greutate) fãrã nici un risc? Presupunînd cã esti nemultumit de rezultatele "formulei preparate", ceri restituirea banilor dupã termenele stipulate în contract (cãci, mãruntel de tot, lîngã talon scrie: "înteleg cã prezentul cupon are caracter contractual"): 90+90=180 zile. În cel mai bun caz primesti banii înapoi (minus cheltuielile de expediere) dupã sase luni. Asta înseamnã cã ai creditat firma respectivã cu o dobîndã zero. Mergînd pe suma minimã de 1,5 milioane lei, estimînd un minimum de 50 amatoare în fiecare din cele 40 de judete ale tãrii, se adunã o sumã frumusicã de vreo trei miliarde. Pusã în bancã, dobînda pe cele sase luni (intervalul maxim de returnare a banilor) - la nivelul actual de 13,26% - aduce firmei un cîstig cam de vreo 200 milioane lei, doar din retinerea dobînzii. Deci, clientul riscã - si pierde - mai mult de un leut: pierde dobînda cuvenitã unui depozit pe sase luni, plus banii dati pe costisitoarele componente ale dietei (homar, inimã de palmier, lychees etc.) E ca în politicã: legal, dar imoral. Cãci se speculeazã necazul - cãci ce altceva e obezitatea? - si disperarea omului."


    Daca si acum mai vrei sa incerci metoda Mihaelei,anunta-ma!
  •  
    • 16 mesaje
    8 Apr 2005, 21:55
    0 0
    multumesc mult pentru mesaj. pot spune ca raman datoare pentru ca tocmai am economisit o suma frumusica de bani. ma bucur ca am apelat la ajutorul vostru. va pup
  •  
    • 61 mesaje
    9 Apr 2005, 19:54
    0 0
    Mai, voua chiar vi se pare ca Mihaela Tatu, a slabit de invidiat? Daca da, atunci eu chiar am nevoie de un consult la oftalmolog...sa dea naiba daca eu vad vre-o diferenta!
  •  
    • 25 mesaje
    9 Apr 2005, 22:57
    0 0
    Sincera sa fiu nu sunt fan Mihaela Tatu si n-am mai vazut emisiunea ei de.. nu-mi mai aduc aminte CAND am vazut emisiunea ei. Oricum, fatza de inceputurile ei "maretze" se observa o miiiica schimbare, desi nu cred k a slabit realmente 20kg [ba da, am vazut-o intr-o poza intr-o revista ]
    Interesant ar fi de stiut ce a facut Teo de a slabit. Nu stiu daca v-o mai amintiti pe Teo pe vremea cand a aparut prima data la Antena 1 in "Dimineata devreme"... Asta da schimbare!! Dar cred k a facut-o cu cap si cert e ca a facut-o in timp...
    Pupici!
  •  
    • 2249 mesaje
    10 Apr 2005, 13:54
    0 0
    Da, Teo, chiar a slabit enorm. Arata foarte bine acum.

    Cred ca a tinut un regim strict+mult sport, sauna, hidromasaj etc. Si totul sub o atenta supraveghere, doar e vedeta. Mai este si vorba de bani..nu oricine isi permite un tratament de care o fi facut ea (ma refer aici la sport, masaje etc)...
    Dar exact in ce a constat tregimul ei, nu stiu.
  •  
    • 61 mesaje
    10 Apr 2005, 15:50
    0 0
    Din cate am inteles eu, urmarindu-i emisiunile, Teo a avut multa vointa si a fost ajutata de un nutritionist care in urma unor analize i-a prescris un regim de dieta atent supravegheata.Eu cred ca e cea mai buna metoda pentru ca o dieta facuta asa de capul fiecaruia dupa ureche,poate produce grave dezechilibre in organism.Masajul, sauna si celelalte au fost necesare pentru intretinerea si aspectul corpului, dupa o slabire asa de masiva, atarna.
  •  
    • 25 mesaje
    11 Apr 2005, 10:53
    0 0
    Deya,sunt de acord cu tine,un nutritionist e cel mai indicat pentru a-ti recomanda o dieta, un stil de viata. Nu cunosti vreunul BUN? Dar realmente bun, care sa-si stie meseria. Eu am fost la Spitalul de Boli de Nutritie si Diabet Cantacuzino si mi-a dat o tanti de acolo o dieta.. mama-mama! am pus pe mine 12kg intr-un an [recunosc, e si de la insulina, dar stupid e k eu chiar m-am tinut de ce mi-a indicat tanti aia]
    Asa ca daca stii vreun medic care sa-si faca treaba, nu te sfii sa-i postezi numele pe forum. Mersi mult! :*
    Sport... aici e o problema delicata pentru mine, pentru ca nu am timp, la sfarsitul zilei nu mai am energie si nici nu am voie sa fac eforturi prea mari [diabet]. De miscat ma misc eu, dar nu cred ca atat cat ar fi necesar pentru a slabi...
  •  
    • 14 mesaje
    11 Apr 2005, 16:00
    0 0
    Buna!
    Am vazut ultimul mesaj si m-am gandit sa dau o mana de ajutor.
    La sfarsitul lunii ianuarie aveam 84 kg. Acum am 70. Am fost la Hyperclinica Medlife la dl. doctor Mircea Ioan. Consultatia costa 400000 lei, regimul este acceptabil, cel mai multa costa tratamentul. Nu se poate slabi de la inceput doar abtinandu-te de la mancare. Primesti niste suplimente nutritive, vitamine si alte chestii din acestea. Mie mi-a placut foarte mult de el, are rabdare, te asculta, am facut analize de sange inainte de regim si o data pe luna ma duc la control.
    Trebuie sa mentionez ca am slabit 14 kg in 2 luni fara sa fac pic de sport, deoarece am probleme cu coloana.
    Nutritionistul este cea mai buna solutie pentru a slabi fara a-ti deregla metabolismul.
    Va pup pe toate si o zi buna in continuare!
  •  
    • 25 mesaje
    11 Apr 2005, 20:30
    0 0
    Oana, mersi mult. O sa ma duc! Te tzin la curent cu evolutia.
  •  
    • 25 mesaje
    11 Apr 2005, 21:42
    0 0
    Oana, imi pare rau ca sunt cam..Toma Necredinciosul, dar... nu e cam mult? 14kg in atat de putin timp? Cum te simti?Ai energie?Esti vioaie?
    Mie una mi se pare enorm 14kg in 2 luni.Stiu k e visul oricui sa slabesti mult si repede, dar medicina m-a invatat ca orice efot de genul asta se plateste. Cam atat am slabit eu in 3 luni,dar aveam un diabet nediagnosticat. Tu te duci la control? Iti ies analizele bune? Nu vreau sa te sperii sau alte cele, dar ar fi tare aiurea sa slabesti si sa dai de alte belele. Dozari de hormoni tiroidieni ti-a facut recent? Sau o glicemie? Sper sa fie bine pt tine...Oricum, mersi mult de informatie.
    Sper sa mai intri pe forum si sa mai vorbim. Pupici si ai grija de tine!
  •  
    • 14 mesaje
    12 Apr 2005, 08:00
    0 0
    Ma simt foarte bine. Slabirea se face in functie de organism. Eu m-am bazat mai mult pe fructe si salate, iar carne am mancat mai mult peste decat orice altceva. Nu aveam voie sa mananc decat peste si vita, nici macar pui, lactate numai degresate, numai mere, gref, ananas si kiwi, fara mezeluri, fara cartofi, mazare si fasole boabe.
    Cel mai mult m-am bucurat nu neaparat ca am slabit foarte mult, ceea ce este foarte bine, ci ca s-a produs o detoxifiere a organismului si ma simt mai bine ca oricand.
    Cel mai bine este sa se faca si sport in aceasta perioada. Se slabeste mai frumos.
    Cu analizele stau foarte bine. Daca nu eram multumita de el nu il recomandam. Mie nu imi plac doctorii si nu am incredere in ei.La el m-am dus tot la recomandarea cuiva care il cunostea.
    cam atat pentru acum. O zi buna!!
  •  
    • 10 mesaje
    22 Apr 2005, 15:25
    0 0
    Buna Oana! Te rog sa ne spui cum arata o zi de regim la tine... Te pup si multa vointa!
  •  
    • 10 mesaje
    22 Apr 2005, 19:51
    0 0
    nu e teapa..mama a facut rost de regimnu ma intrebati cum!regimul consta in 3 cutii de ceai (formula magica-asa se numeste ceaiul)!se bea dimineata si seara!in rest regimul consta in niste meniuri greu de preparat!mama zicea k trebuie sa ai un bucatar propriu!eu nu stiu cum a slabit ea dar oricum arata mai bine fata de cum era inainte..!
  •  
    • 1 mesaje
    24 Mar 2007, 11:21
    0 0
    CHIAR AI REUSIT?EU AM FOST LA UN ENDOCRINOLOG CARE MI-A PRESCRIS NISTE MEDICAMENTE,XENICAL,DAR CARE NU MA AJUTA DE LOC.IAR IN PREZENT MA CHINUI DE DOUA LUNI SA SLABESC SI ABIA AM REUSIT SA DAU JOS DOUA KG.CE MEDICAMENTE TI-AU FOST PRESCRISE?sI AI FOST LA ENDOGRINOLOG SAU LA NUTRITIONIST?SI AM CAUTAT DOCTORUL DE CARE AI MENTIONAT SI NU L-AM GASIT
  •  
    • 2538 mesaje
    25 Mar 2007, 15:05
    0 0
    Apropo de Mihaela Tatu,chiar nu o mai vazusem demult.M-am uitat intimplator pe acasa acum vreo ora si m-am ingrozit!!nu numai ca nu a slabit dar e mai grasa ca oricand.
    Daca vrei sa va ingroziti cred ca mai e si acum emisiunea.
    Mai bine slabiti tinaind un regim de viata sanatos,facand sport si consultind un specialist daca e cazul.
    Succesc,pup
  •  
    • 371 mesaje
    26 Mar 2007, 11:08
    0 0
    da, si eu am vazut-o acum cateva saptamani si m-am ingrozit. deci nu pot trage decat o concluzie: de slabit este usor, de mentinut cred ca este mai greu. bine aici intervine VOINTA!
  •  
    • 5364 mesaje
    26 Mar 2007, 13:43
    0 0
    Am spus-o aici de nu stiu cate ori : vrei o cartea adevarata ? Cititi cartea Mihaelei Bilic " Silueta dincolo de mituri ", nu kkturi ala Mihaela Tatu sau Teo. Mihaela Tatu arata mai rau ca inainte de slabire. Teo a apucat-o iar pe panta ingrasarii. Si-n plus de asta ... de cand e Teo sau Mihaela (ra)Tatu un model demn de urmat ? Suntem mai bune de atat. Cine vrea cartea, poate urla la mine pe mess. Am acelasi id: crixxxz.
  •  
    26 Mar 2007, 15:24
    1 0
    Oana, am cautat doctorul Mircea Ioan la Hyperclinica Medlife si mi-au zis ca n-au cabinet pt boli de nutritie. Unde (in ce oras) ai fost tu? Eu am intrebat la Hyperclinica din Bucuresti, de pe calea Grivitei...