Balsamul de rufe Coccolino in editie speciala.

 •  
  • 28 mesaje
  30 Dec 2013, 14:44
  2 0
  Zilele trecute m-am inscris in campania desfasurata pe http://www.buzzstore.ro/ , unde va invit si pe voi cu drag sa va inscrieti pentru a participa la diverse viitoare campanii de testare de produse, iar in urma selectarii am primit coletul cu produse Coccolino oferite spre testare, realizate in editie speciala de Craciun,  Coccolino Sensation Christmas Edition! Sincer chiar m-a impresionat, atat cel in varianta Passion Flower & Red Fruits ( roz), cat si Purple Orchid & Blueberries (mov)! Amandoua sunt unice si minunate, lasand rufele catifelate si frumos parfumate pt. mult timp! Le recomand tuturor celor ce iubesc balsamurile de rufe! Coccolino chiar e special si mereu ne rasfata simturile, ca si de aceasta data, cu parfumurile sale unice, ajutandu-ne sa pastram astfel hainele moi, pufoase si placut parfumate!
 •  
  • 5 mesaje
  11 Ian 2014, 15:56
  1 0
  Si eu le-am folosit...Ambele sunt de vis...Mirosul este perfect, catifeleaza, persista si te face sa iti doresti sa nu se mai termine.Le multumesc celor de la www.buzzstore.ro si bineinteles celor de la Coccolino care mereu vin cu noutati pentru a ne incanta trupul, mintea si sufletul
  Acest mesaj a fost editat de către durusoctavia: 11 Ian 2014, 15:57
 •  
  • 1 mesaje
  14 Ian 2014, 19:06
  1 0
  M-am inscris si eu pe Buzzstore in august,mai mult din curiozitate. Apoi am completat un chestionar...la al 2-lea,am fost selectata:testarea noilor arome editie speciala, Passion Flower & Red Fruits ( roz), cat si Purple Orchid & Blueberries (mov). Eu am fost cucerita de cel mov,datorita aromei usor fructate. Sunt foarte multumita si pentru ca mirosul este unul suav si ma invaluie discret. Multumesc buzzstore.ro pentru aceasta oportunitate!
 •  
  • 3 mesaje
  19 Ian 2014, 23:19
  1 0
  Si eu am folosit aceste balsamuri si toata lumea s-a indragostit de ele. Am avut prietene care mi-au admirat noul parfum, iar cand au auzit ca este vorba de un balsam s-au "oferit" sa imi aduca rufele lor la spalat. Imaginati-va ce placut am fost surprinsa. Recomand cu mare incredere aceste balsamuri.