Alimente pentru familii sărace

  •  
    • 18 mesaje
    23 Dec 2013, 11:24
    0 0

    Sursa: http://sperantapentruromania.ro/campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-alimente-pentru-familii-sarace-mame-vaduve-si-copii-orfani/  Incepand cu anul 2006 de cand am inceput activitatea umanitara, am cunoscut multe familii sarace, mame vaduve, copii orfani, etc. Cea mai mare nevoie a acestora o reprezinta alimentele. Cei mai multi dintre ei sunt fara locuri de munca pentru ca traiesc in zone sarace, muncind doar ocazional. Sunt copii orfani de ambii parinti care sunt crescuti de bunici, traind la limita saraciei dintr-o mica pensie si alocatia copiilor. Sunt mame vaduve care isi cresc cu dragoste si responsabilitate copiii, insa supravietuiesc de pe o zi pe alta doar din alocatia copiilor. Sunt persoane paralizate, grav bolnave, care traiesc numai din pensia de handicap de 230 de lei, din care trebuie sa isi plateasca intretinerea, mancarea si medicamentele. Unii dintre ei sunt in pragul disperarii! Ne dorim din toata inima sa ii putem ajuta pe toti acestia cu alimente de Sarbatori. Ne dorim sa le oferim un pachet cu alimente in valoare de 100 de lei. Cu ajutorul acestui pachet, fiecare mama vaduva, fiecare copil orfan, fiecare bunic, va putea avea mancare de Sarbatori. Pentru familiile mai numeroase si mai sarace, alimentele oferite vor putea ajunge si in valoare de 200-300 de lei. In atentia noastra sunt 60 de familii (aproximativ 180 de persoane). Pentru toate acestea avem nevoie de 8.000 de lei pentru cumpararea alimentelor. Facem un apel la dvs., sponsorii si donatorii nostri, sa ne sustineti cu fonduri pentru cumpararea si oferirea pachetelor cu alimente. Cei care au posibilitatea si doresc, ne pot sustine direct cu alimente. Pentru informatii suplimentare, vezi detaliile de la final.

      Mos Craciun iubeste copiii si ii pretuieste foarte mult pe cei care sunt orfani si sunt privati de dragostea de mama sau de tata. Mos Craciun va ajuta fiecare mama vaduva sa le pregateasca o masa gustoasa copiilor ei de Sarbatori. Mos Craciun va trece si pe la fiecare bunic sau bunica care isi cresc singuri, dar cu dragoste nepoteii, oferindu-le alimentele necesare pentru masa de Ajun. El va vizita fiecare familie saraca punand cate un pachet de alimente sub bradul saracacios de Craciun. Iti multumim Mos Craciun ca tu te ingrijesti de toate aceste familii.

    Mos Craciun va trece si pe la 4 fetite orfane de ambii parinti, care locuiesc in com. Sepreus, jud. Arad. Elena, Andreea, Giorgiana si Alina au ramas fara tata de acum 3 ani, cand a decedat suferind de cancer. In vara acestui an, mama lor a murit la numai 32 de ani suferind tot de cancer. Fetitele au ramas ale nimanui, fara tata, fara mama, fara nici un ajutor. Cele 4 surori orfane de ambii parinti ar fi ajuns despartite pe la diferite orfelinate de copii in functie de varsta lor. Lucrul acesta nu s-a intamplat pentru ca Valentin Horga, un tanar de 26 de ani, impreuna cu mama lui s-au hotarat sa le adopte si sa le ofere o locuinta. Valentin stie ce inseamna sa fii orfan, pentru ca si el, de la varsta de 3 ani a ramas orfan de tata. I-a fost mila de aceste fetite si s-a hotarat sa le creasca el cu mama lui. Acum, Valentin este ca un tata pentru ele: le ajuta la invatatura, se ocupa de educatia lor, le implineste toate trebuintele, in limita posibilitatilor lui. Valentin nu are un loc de munca dar are un suflet mare. Gestul lui merita apreciat! Asociatia noastra umanitara a amenajat intreaga locuinta a acestor 4 surori orfane cu ajutorul dvs., sponsorii si donatorii nostri. Acum insa, nevoia lor cea mai mare raman alimentele. Aceste 4 fetite orfane de ambii parinti sunt prioritatea noastra pentru aceasta iarna.

    http://www.youtube.com/watch?v=5L1BjwrWWyQ

     

     

    Nici Swizen nu va fi ocolit de Mos Craciun in aceasta perioada. Swizen este student la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara si este din Uganda. Parintii lui sunt despartiti, iar mama lui este grav bolnava. Tatal lui si-a vandut toate vacile si o locuinta in Uganda pentru ca Swizen sa poata veni in Romania sa studieze medicina. Pentru acest motiv, mama vitrega a lui Swizen a incercat sa il omoare pe tatal acestuia cu lapte otravit. Lui Swizen i s-a spus ca daca vine in Romania va putea gasi de lucru cu 7 euro pe ora. Ajuns aici, realitatea a fost una destul de dura pentru el…

    Dupa primul an de studiu la medicina, si-a gasit de lucru ca si vacar la o ferma de langa Oravita, jud. Caras Severin. Nu mai avea nicio sansa sa plateasca taxa scolara de 3.119 euro pentru anul II. Cu doar 4 zile inainte de a incepe scoala, la cererea celor care l-au cunoscut si apreciat, l-am cunoscut si noi. Auzind marturia proprietarilor fermei, cuvintele lor de apreciere, am inceput sa mediatizam cazul lui. Rezultatul? In doar doua zile am reusit sa strangem banii necesari pentru taxa scolara si o parte pentru chirie. De atunci, an de an, Asociatia noastra umanitara, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri il sustinem pe Swizen cu taxa scolara si chiria in Timisoara.

    http://www.youtube.com/watch?v=7759XfNtREc#t=15

    MODALITATI DE DONATIE

    Doneaza online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/ Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/ Doneaza prin contract de sponsorizare. Vezi detalii aici:http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/ Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer si leucemie. Vezi detalii AICI Pentru cei care locuiesc in Canada, SUA, Australia, se pot face donatii si prin MoneyGram sau Western Union. Pentru detalii, vezi datele de contact de mai jos. Doneaza prin transfer bancar in conturile Asociatiei Umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos: IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

    CONTACT:

    Email: infosperanta@gmail.com sau contact@sperantapentruromania.ro
    Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
    Website:  http://www.sperantapentruromania.ro