intrebare concurs Klorane Mango

 •  
  • 1 mesaje
  21 Iul 2013, 11:46
  0 0
  Buna ziua! Am intrat pe site si pe pagina de concurs Klorane Mango m-am vazut castigatoare a premiului din 09.07.2013. Cum se face pentru a intra in posesia premiului? Va multumesc.
 •  
  • Moderator
  • 37 mesaje
  23 Iul 2013, 12:27
  0 0
  4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
    5.Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
  Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.
  Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresa concurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI).  Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.