Folixin - pentru caderea parului

  •  
    • 3 mesaje
    23 Mai 2013, 13:16
    3 3
    Am descoperit de curand acest produs care garanteaza ca poate sa opreasca caderea parului si  in acelasi timp sa ajute la indesirea lui.Am intrat pe sit-ul lor care e destul de profi, dar as vrea sa stiu daca cineva a reusit sa opreasca caderea parului cu acest produs sau cu alte produse!
  •  
    • 4 mesaje
    7 Aug 2013, 09:53
    2 1
    Am folosit si eu produsul asta de care zici tu intr-un tratament de 4 luni si am obtinut rezultate faine. Mie mi l-a recomandat un prieten apropiat care a aflat de el din strainatate. Am zis sa incerc pentru ca in fond ce aveam de pierdut. parul imi cadea in continuare asa ca a trebuit sa iau o decizie. Ma bucur nespus ca am facut acest lucu. Acum ma simt mai atractiv si cred ca incep sa am mai multa incredere in mine. Sper sa nu mai revina niciodata toata nebnia asta cu caderea parului!
  •  
    • 3 mesaje
    20 Aug 2013, 15:06
    0 0
    Pai si pe ce perioada ai facut tratamentul cu suplimentul asta?Ai mai facut ceva in afara faptului ca ai luat suplimentul?Ma refer la dieta,exercitii s.a Idea e ca am vazut pe sit-ul lor ca produsul isi face efectul in functie de varsta si starea de sanatate al celui care ia pastilele.
    Mersi!
  •  
    • 4 mesaje
    5 Sep 2013, 13:25
    0 0
    Am facut tratamentul pe durata a 3 luni de zile. Pe durata acestui tratament am avut o dieta echilibrata(am cautat sa gasesc alimente care sa aib ain compozitie elemente care ajuta la intaririrea radacinei), am facut mult sport si am incercat sa ma detasez oarecum de toate necazurile. Daca urmezi corect tratamentul, e imposibil sa nu obtii rezultate. Suplimentul asta actioneaza asupra cauzei care provoaca caderea parului. Odata anihilata cauza, parul nu va mai cadea. Exista intr-adevar si cazuri in care suplimentul actioneaza diferit pe metabolisme diferite si aici rezultatele difera!
  •  
    • 270 mesaje
    5 Sep 2013, 13:51
    1 0
    ce contine aceasta dracie? ce scrie pe prospect?
  •  
    • 3 mesaje
    27 Sep 2013, 14:25
    1 0
    Buna!
    Extract de coada calului, extract de urzica, cisteina, ceva vitamine.
    Mai sunt si alte ingrediente dar nu mi le mai amintesc1 Cred ca sunt si pe site-ul lor!
    Numai bine!
  •  
    • 4 mesaje
    10 Oct 2013, 15:13
    1 0
    E ok produsul. Daca vrei ca sa obtii rezultate mai bune, trebuie sa incerci ca in timpul tratamentului sa ai o atitudine optimista, sa lasi stresul si grijile deoparte. Prin mult sport si printr-o alimentatie corespunzatoare rezultatele vor aparea cu siguranta!
  •  
    • 3 mesaje
    31 Oct 2013, 11:22
    0 0
    Am inteles ca si alimentatia are un rol destul de important, nu doar sportul. Se mai adauga apoi si stresul sau poluarea care si astea pot contribui la caderea parului. Deasemenea predispozitia genetica. Daca ai avut un tata cu chelie e posibil ca si tu sa ai!
    Oricum daca incerci sa stopezi cat de cat factorii astia si daca mai iei si niste suplimente care sunt facute pentru a stopa caderea parului, cred ca nu o sa se ajunga la pierderea parului!
    O zi faina!
  •  
    • 4 mesaje
    20 Nov 2013, 10:53
    0 1
    Alimentatia trebuie sa fie bogata in vitamine pentru ca e un lucru stiut ca vitaminele intaresc radacina firului de par. Deasemenea si exercitiile fizice pot ajuta deoarece detoxifica organismul! Partea faina la Follixin e ca are in compozitie exact vitaminele ce trebuiesc luate pentru a intari radacina firului de par. Referitor la partea genetica din pacate ai dreptate
    O zi buna!
  •  
    • 1 mesaje
    12 Dec 2013, 11:23
    0 0
    Ati avut efecte adverse cu suplimentul asta? Vreau sa iau si eu o cutie dar inca nu stiu ce reactii adverse posibile ar putea sa-mi genereze. Eu am probleme cu caderea parului de cateva luni si nu stiu cum sa mai scap de problema asta!
    Ma incanta faptul ca e facut din plante si ca e un produs cu feed back pozitiv!
  •  
    • 3 mesaje
    9 Ian 2014, 10:38
    0 0
    Astazi am luat si eu o cutie din suplimentul asta si de maine o sa ma apuc de cura! Chiar sunt curios daca Follixin ma poate ajuta sa-mi recapat parul pierdut! Sunt putin sceptic in privinta rezultatelor dar decat sa fac implant dureros mai bine incerc produsul asta si o sa vad eu ce se intampla!
    Voi ce ati mai facut pe langa faptul ca ati luat suplimentele astea?Auzisem ca ar fi ok sa se faca si sport sau sa se tina si dieta!
  •  
    10 Ian 2014, 19:30
    0 1
    va recomand din suflet un super produs care pe mine m-a ajutat vizibil sa-mi recapat podoaba capilara. produsul se numeste ROGAINE. nu am niciun beneficiu din vanzarea produsului, insa de cand a dat rezultate, mi-am promis ca voi ajuta si alte persoane care se lupta cu problema asta... dar recunosc ca trebuie sa va tineti de el. adica nu va da rezultate daca il folositi cand va aduceti aminte... eu il folosesc deja de 2 ani , iar in primul an m-am dat de doua ori pe zi ... succes. merita sa va tineti de el.

    daca vreti sa aflati si solutii naturale la diverse probleme, va invit sa vizitati blogul meu www.naturalbeautytips.eu
  •  
    • 3 mesaje
    4 Feb 2014, 10:17
    0 0
    Sandu, pana acum mie nu mi-a produs nici un efect advers, si pare ca e asimilat usor de organism. Mai am cateva pilule din prima cutie si poate o sa mai continui cura.Rezultate prea mari deocamdata nu am obtinut, dar poate ca e prea devreme ca sa ma pronunt. O sa vad ce se intampla pe parcurs!
  •  
    • 4 mesaje
    20 Feb 2014, 13:30
    0 0
    pentru ca subiectul ma intereseaza personal, am cautat sa vad ce efecte apar faca se intrerupe tratamentul si am aflat ca problemele revin la loc, si modifica nivelul hormonilor masculini( testosteron). desigur ca fiecare ia aceasta decizie personal, insa aflind ca tratamentul scade libidoul.....nu l-am mai urmat. Am gasit insa o alta metoda care intareste firul de par si opreste caderea parului , prin tratamentul PRP- cu plasma imbogatita cu trombocite; se face in 2-3 sedinte la interval la 1 luna. suna interesant. gasiti mai multe detalii la pagina de fb. : Clinica Aesthetic Line Bucuresti.Succes!
  •  
    • 99 mesaje
    20 Feb 2014, 15:57
    0 0
    Recomand acest tratament de la Rene Furtherer. Este foarte bun pentru acest tip de problema. E putin mai scump, insa din cand in cand apar si reduceri, pentru cine nu isi permite. Cred ca merita un ban in plus pentru salvarea podoabei capilare. Il puteti vedea aici http://ro.strawberrynet.com/haircare/rene-furterer/triphasic-vht-regenerating-treatment/103356/#DETAIL
  •  
    • 32 mesaje
    25 Feb 2014, 10:33
    0 0
    Si eu am folosit Follixin si sunt superincantat de rezultatele pe care le-am obtinut in urma tratamentului! Primele rezultate le-am observat la 3 saptamani de la inceputul curei. Mi se pare o varianta destul de ieftina prin care poti sa opresti caderea parului sau prin care poti ajuta parul sa se regenereze in zonele lipsite de podoaba capilara!
    Am terminat cura cu el acum 3 saptamani si vad ca rezultatele raman. Asa sper sa fie si de aici incolo!
  •  
    • 99 mesaje
    4 Mar 2014, 09:24
    0 0
    Eu am incercat de la Rene Furtherer un produs foarte bun, mai scump putin, dar merita. Triphasic VHT Tratament Regenerant se numeste. E eficient si isi face efectul in scurt timp.
  •  
    • 54 mesaje
    5 Mar 2014, 20:14
    0 0

    Cu toții știm că podoaba capilară este un element esențial în a avea un look impresionant. De aceea, trebuie să oferim îngrijire și atenție pe cât mai mult posibil. 

    Există multe persoane care au părul uscat, chiar foarte uscat, cum îl am și eu...iar dorința de a-l face sănătos și frumos ne compleșește...

    Te lupți cu părul uscat, poros și aspru , și vrei să îl transformi în sănătos și strălucitor? Urmează pașii următori și vei avea un păr sănătos, cât ai clipi! 

    Folosește cel puțin un produs hidratant pe săptămână. Atunci când cumperi un astfel de produs, verifică eticheta pentru cuvinte precum "Hidratant", "Netezitor", etc Este recomandat să folosești Reconstructor și Hidratant în același timp. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

    1.Folosește șamponul

    2. Usucă delicat părul, cu ajutorul unui prosop

    3. Aplică produsul Reconstructor și lasă-l să acționeze 5 minute

    4. Clătiți părul

    5. Folosește uscătorul de păr

    6. Piaptănă părul

    7. Aplică pe păr niște ulei lejer sau ser. Efectuează acest pas seara, astfel încât uleiul să se poată odihni și distribui pe cap în cel puțin 12 ore.

    8. Când te trezești din somn dimineața, fă un duș și spală părul cu șampon și balsam.

    9. Lasă-ți părul să se usuce

    10. Pune o cantitate mică de ulei în palme și masează-ți părul, fără clătire. Părul tău va fi cu adevărat neted și strălucitor.

    11. Aplică puțin ulei în fiecare săptămână, pentru a menține acea strălucire frumoasă, sănătoasă.

    12. Când îți periezi părul dimineața, folosește perii delicate, cu baza ca de burete ,pentru a evita ruperea sau încurcarea părului

    Iată câteva produse minunate pentru păr.

    Produs Dezelectrizant și Hrănitor pentru Păr Uscat, de la John Masters Organics http://bit.ly/1dZUp1O

    1 Shot + Spray (Pulverizator Tratament Lejer pentru Păr Uscat), de la FUDGE http://bit.ly/1hlNJk2

    Damage Reverse Tratament de Refacere pentru Păr (Pentru păr deteriorat, foarte uscat), de la Ojon http://bit.ly/1dgBw9f

    Perie dreptunghiulară de lemn , de la Aveda http://bit.ly/1crkzIa

    Pentru și mai multe articole despre frumusețe - http://mereufrumoasebycorina.blogspot.ro/ 

  •  
    • 32 mesaje
    18 Mar 2014, 10:39
    0 0
    Pentru barbati conteaza foarte mult sa aib aun par bogat si sanatos. Acest lucru le creste stima de sine si le da o incredere mai sporita in fortele proprii. Eu simt chestia asta pe propria piele. Inainte eram destul de timorat, dar acum am o incredere mai mare in fortele mele mai ales cand vine vorba de vorbit cu femei
    Sper sa tina efectele astea si sa nu mai imi cada parul de aici incolo!
  •  
    • 1 mesaje
    7 Apr 2014, 10:11
    0 0
    Si eu am folosit suplimentul Follixin pe o perioada de 3 luni de zile si am reusit sa-mi mai indesesc parul. L-am luat special pentru a-mi mai indesi parul si ma bucur nespus ca am reusit sa obtin ceva rezultate cu el!
    Mananc alimente bogate in vitamine si asta cu siguranta o sa ma ajute sa-mi intaresc radacina firului de par!