FIBROM UTERIN-URGENT!

  •  
    • 421 mesaje
    31 Mar 2005, 22:22
    0 0
    Salut fetelor!
    Am si eu o problema...indirect..adica mama mea si astept un mic ajutor de la voi.

    Ideea este ca i-a fost descoperit un fibrom de 7 pe 5 cm si refuza o interventie chirurgicala deoarece vrea sa incerce remedii naturiste.

    Voi v-ati confruntat cu problema asta..sau stiti astfel de remedii..sau macar niste site-uri unde putem sa gasim cat mai multe despre aceste tratamente!

    Va rog frumos ,daca stiti,sa-mi dati un raspuns cat mai repede pentru ca mama maine pleaca de la mine si nu voi mai lua legatura cu ea o vreme...

    Merci anticipat!
  •  
    • 2039 mesaje
    31 Mar 2005, 22:30
    0 0
    Mey,eu nu cred ca o sa reuseasca sa scape de asa ceva prin nici o metoda naturista.Dar de ce nu accepta interventie chirurgicala?Fibromul ei e destul de mare si risca destul daca nu se opereaza.Sa stii ca operatia nu e f grea si n-ar trebui sa apara complicatii daca are un doctor bun.Si mama mea s-a operat acum 5 ani si e bine mersi.Inca 2 prietene de-ale mamei mele s-au operat si ele acum 1,respectiv 3 ani si acum nu mai au nici o problema.
    Eu metode naturiste nu cunosc,dar ii dorecs mamei tale multa sanatate si sa treaca cu bine peste asta.
  •  
    • 248 mesaje
    31 Mar 2005, 22:46
    0 0
    Nu stiu nimic despre retete naturiste, dar iti pot da telefonul lui Tiberiu Molnar, bioenergetician, care din cate am inteles vindeca multe boli, dar e necesar tratament de durata. Are telefonul 4303573 (pt. programari), insa pt a-ti spune ce sanse sunt de vindecare trebuie neaparat mers acolo sa vada pacientul.
  •  
    • 2173 mesaje
    1 Apr 2005, 08:58
    0 0
    Am o ruda care a refuzat sa se opereze, deoarece este alergica la medicamente si se teme de antibioticele care se administreaza post-operator. Prin urmare, s-a tratat cu bioenergie la o reputata "specialista" din Bucuresti (prefer sa nu dau nume). Cum se intampla de obicei in asemenea cazuri, "bioenergia" a facut miracole: fibromul a disparut, problema s-a rezolvat 100%, s-a mai mediatizat si pe la TV, ma rog....tot tacamul. La cateva luni dupa "vindecare" (poate chiar un an), s-a trezit cu sangerari masive, cu dureri, cu toate simptomele. Asa ca s-a programat la operatie .
  •  
    • 92 mesaje
    5 Apr 2005, 13:57
    0 0
    Gagarina,

    du-o pe mama ta la un medic homeopat. O sa se rezolve chiar daca dureaza un pic. Are dreptate sa incerce sa ocoleasca operatia. Chirurgia nu rezolva cauzele. Homeopatia da. Este o stiinta medicala . Uite aici am mai postat "cam razvratita" niste informatii despre homeopatie http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?forum=5&topic=9967?forum=5&start=10&nrpages=2
  •  
    • 92 mesaje
    5 Apr 2005, 14:01
    0 0
    Matusica,

    din pacate in domeniul bioterapiilor sunt multi care incearca si putini cu rezultate durabile. Tine foarte mult de pacient si de un alt tip de "detoxifiere". Eu am fost la un bioterapeut ( nemediatizat dar super bun) pentru niste copii. Rezultatele sunt exceptionale, a lucrat impreuna cu medicul chiar daca era ABSOLUT neincrezator. Apoi s-a dumirit. Puii sunt bine. Din pacate nu au fost doar cazuri fericite, cu unul din copii am ajus la bioterapeut prea tarziu ... cat sa-mi spuna ca va muri in ziua respectiva
  •  
    • 106 mesaje
    5 Apr 2005, 14:20
    0 0
    Si eu am avut un fibrom uterin atipic, ziceau medicii. Asta pentru ca mi-a aparut la o varsta mica (21 de ani)si pentru ca era foarte mare: 15cm. L-am operat imediat si acum , dupa 8 ani, la ecografie nu se mai vede, cica, nici o cicatrice pe uter. In fine, sper sa nu imi mai creeze probleme si sa nu se refaca. Il monitorizez cu atentie...
  •  
    • 199 mesaje
    11 Ian 2018, 11:35
    0 0

    Buna! Fibromul pe care il ai e destul de mare. Ma mir cum medicul tau nu a sesizat problema ta. Mama mea a avut fibrom si a mers la doctorul Silviu Istoc din Bucuresti. Acesta i-a indepartat fibromul fara a ii scoate uterul. Dupa aceea a tinut-o sub control pana s-a refacut dupa interventie, iar acum, in fiecare an mama merge la el la control. El este specializat pe acest domeniu si stie foarte bine ce face. Iti recomand cu caldura sa mergi la acest doctor. Multa bafta!

  •  
    • 127 mesaje
    15 Iun 2018, 10:44
    0 0

    Buna ziua! Sfatul meu este sa mergeti la un medic, care va poate ajuta sa scapati de aceasta problema fara a interveni si alte complicatii. Sora mea a avut o problema asemanatoare cu un fibrom care i se marise considerabil. Nu a putut accepta sub nicio forma ideea ca nu va putea ramane insarcinata asadar m-am pus pe cautari pentru a gasi cel mai bun medic. Astfel l-am gasit pe dr. Silviu Istoc, specializat in interventie laparoscopica, in care fibromul este indepartat fara a fi afectat uterul. Sansele ca ea sa ramana gravida sunt normale, asadar il recomand cu toata increderea pe dr. Silviu Istoc. A facut o treaba de apreciat!

  •  
    • 84 mesaje
    27 Dec 2018, 11:02
    0 0
    Buna ziua! Sfatul meu este sa cereti parerile mai multor specalisti. Si eu am trecut prin aceasta problema, iar toti medicii la care am fost mi-au spus ca am nevoie de operatie clasica. Prin urmare la recomandarea surorii mele am ajuns la dr Silviu Istoc, care mi-a facut interventie laparoscopica si astfel am scapat de fibromul care nu era de dimensiuni foarte mici. Il recomand cu incredere! De atunci merg doar la el pentru ca am incredere in sfaturile lui. 
  •  
    • 16 mesaje
    29 Mai 2019, 10:46
    0 0

    Buna, fibromul uterin nu mai este de ceva timp o problema atat de grava datorita noii metode de tratament: interventia laparoscopica. Rata de succes este foarte mare comparativ cu operatia clasica. Prietena mea cea mai buna a trecut printr-o astfel de operatie si totul a decurs perfect. Iar la cateva luni a ramas insarcinata. Deci, nu trebuie sa te sperie. Ea a fost tot timpul monitorizata de dr. Silviu Istoc care este specializat in aceasta problema. Iti poti face o programare la o conultatie cu toata increderea! Sigur te va ajuta!