Calin Dobos

  •  
    • 2 mesaje
    4 Mar 2013, 10:49
    2 11
    buna buna, eu sunt scandalizata de cele ce s-au intamplat in ultima perioada cu domnul Dr. Calin Dobos. voi ce parere aveti?
  •  
    • 1166 mesaje
    4 Mar 2013, 14:14
    5 1
    eu il cunosc si-mi pare rau de el.
  •  
    • 367 mesaje
    4 Mar 2013, 17:33
    7 2
    salut,fetelor,oricat de bun ar fi acest doctor,realitatea este ca nu avea voie să facă singur intervenţii de chirurgie plastică,rudele femeii decedate il acuza pe medic ca nu avea drept de practica,nu de altceva, femeia a murit din cauza complicatiilor survenite dupa interventia facuta de dr. Calin Dobos ,la clinica respectiva el figureaza  ca lucreaza doar in cabinet dentar, avand specializarea buco-maxilo-faciala.De fapt doctorul a terminat rezidentiatul cu specializarea chirurgie plastica dar nu a dat examenul  ,asta e marea lui problema,femeia  a murit in urma unui soc toxico-septic cauzat de bronhopneumonie, pe fondul unei peritonite generalizate cu abces, consecutiva unei perforatii enterale post-lipoaspiratie abdominala ,,,nu ca urmarea a faptului ca  s-ar fi impiedicat pe scari in clinica sau ca a avut  o carie.probabil ca doctorul era un tip deosebit numai ca de multe ori asta nu e suficient si vinovat sau nu,realitatea ramane cruda,o femeie a murit.
  •  
    • 10 mesaje
    5 Mar 2013, 10:05
    5 5

    Eu am in continuare incredere in domnul doctor Dobos. in plus, eu stiam ca dansul are specializare in chirurgie maxilo-faciala de pe dimploma pe care am vazut-o in cabinetul dansului. mai mult am stat de vorba cu el si mi-a spus ca este in ultimul an de rezidentiat, deci nu era un secret pentru pacienti.

  •  
    • 5 mesaje
    8 Mar 2013, 10:40
    3 5
    Eu chiar urma sa imi fac o operatie la dansul. oricum toate nimicurile astea din presa nu imi schimba parerea si astept sa se linisteasca apele, apoi imi voi face operatie, nu vreau sa schimb medicul.
  •  
    • 124 mesaje
    8 Mar 2013, 11:48
    6 6
    Si cine ma rog este Calin dobos?
    Trebuie sa-l stim?
    De ce?

    O fii in satul vostru mare felcer, dar pe la noi, pe la oras nu s-a auzit de el.

    De unde naiba sa stim cine este Calin dobos? O fi o marca de pantofi, cine stie?!
    Spune cine este si mai ales de unde este!
    Acest mesaj a fost editat de către Greta2012: 23 Iun 2013, 11:28
  •  
    • 3140 mesaje
    8 Mar 2013, 12:46
    9 6
    Pina una-alta, omul e un criminal, i-a borhanit femeii aleia burta de i-a facut praf intestinele, a facut septicemie si a murit in chinuri, e dovedit.

    Dati-va cit vreti pe mina lui, mira-m-as sa mai aiba  drept de practica si sa scape fara pirnaie,  asta daca nu il gasesc tiganii mai intii, astia nu-s asa iertatori ca justitia romana!
  •  
    • 2 mesaje
    22 Iun 2013, 23:30
    3 3
    dodonesa said:Pina una-alta, omul e un criminal, i-a borhanit femeii aleia burta de i-a facut praf intestinele, a facut septicemie si a murit in chinuri, e dovedit.

    Dati-va cit vreti pe mina lui, mira-m-as sa mai aiba  drept de practica si sa scape fara pirnaie,  asta daca nu il gasesc tiganii mai intii, astia nu-s asa iertatori ca justitia romana!

     

  •  
    • 2 mesaje
    22 Iun 2013, 23:43
    4 5
    violeta47 said:
    dodonesa said:Pina una-alta, omul e un criminal, i-a borhanit femeii aleia burta de i-a facut praf intestinele, a facut septicemie si a murit in chinuri, e dovedit.

    Dati-va cit vreti pe mina lui, mira-m-as sa mai aiba  drept de practica si sa scape fara pirnaie,  asta daca nu il gasesc tiganii mai intii, astia nu-s asa iertatori ca justitia romana!

     

     

    Dr. Calin Dobos este un EROU, daca avem in vedere tortura  (ce s-a scris si ancheta ce este in curs)  la care a fost supus un om care-si iubeste meseria pe care o practica. Aceste inregistrari vorbesc de la sine!:

    http://www.youtube.com/embed/ZQP5PLb9vhY

    http://www.youtube.com/embed/KRBzrjH80Bc

  •  
    • 47 mesaje
    6 Dec 2013, 11:16
    3 4
    Are dreptate ralucadr. In plus, la clinica Dr. Dobos ai parte de consiliere inainte de a face orice operatie si asta e un avantaj foarte mare. Mi-am facut si eu lifting facial, si sunt foarte multumita de rezultat. Cautati si voi pe site-ul lor www.drdoboscalin.ro si aflati mai multe. 
    Acest mesaj a fost editat de către Michaela_ela: 6 Dec 2013, 11:16
  •  
    • 1 mesaje
    19 Ian 2014, 06:41
    0 3
    Imi place
    Acest mesaj a fost editat de către jessica23: 20 Ian 2014, 06:36
  •  
    • 47 mesaje
    31 Iul 2014, 12:18
    5 2
    Eu m-am operat la dr. Calin Dobos acum un an de zile. Am facut o rinoplastie si am avut parte de tratament profesionist, consiliere facuta ca la carte pentru a fi cat mai informata cu privire la interventie si sunt incantata de cum arata acum nasul meu. Nu cred ce se spune despre dl. doctor, mi-a fost recomandat cu caldura de multe foste paciente de-ale dansului si m-am convins apoi pe propria piele ca este un medic foarte bun. Mai bine va faceti chiar voi o parere mergand la o consultatie pentru ca oricum nu pierdeti nimic. Gasiti detaliile despre interventii si contact aici http://www.drdoboscalin.ro/
  •  
    • 31 mesaje
    27 Aug 2014, 10:49
    4 2
    Eu mi-am marit sanii la clinica doctorului Dobos Calin si sunt supermultumita de cum a iesit Va recomand cu incredere sa apelati la dl doctor pentru ca va consiliaza pentru alegerea celei mai bune variante de implant si eu am primit recomandari din partea altor paciente ale sale si m-am convins de priceperea si atitudinea profesionista a dr. Dobos. Vedeti aici ce preturi au si cum arata alte paciente operate http://www.drdoboscalin.ro/

     

  •  
    • 2 mesaje
    13 Mar 2015, 17:46
    3 5
    Buna! Numele meu este Teodora  si in urma cu 3 luni am facut o marire de buze + umplerea ridurilor nazale (santuri nazale). Desi m-am dus cu toata increderea la DL doctor Calin Dobos, ma declar extrem de nemultumita de cum isi trateaza clientii si mai ales de calitatea produselor folosite.Am sa ma justific daca tot mi-am facut curaj sa scriu despre experienta mea,mai exact ceea ce mi s-a intamplat mie si la inca 2 prietene,fiindca nu am fost singura.Acidul folosit pentru buzele mele nu s-a simtit nici macar un pic,adica estetic fiind invizibil(mi-au ramas buzele la fel) fiindca practic mi se umfla buzele din 2 in 2 zile avand un aspect deformat si chiar sunt dureroase umflaturile si la 3 luni dupa interventie,nu mai vorbesc de faptul ca am stat 4 zile cu buzele vineti si umflate si sa nu imi spuneti ca este normal caci nu este prima data cand apelez la un doctor estetician si nu mi sa intamplat niciodata asa ceva!Spatiul nazal care trebuia sa fie umplut cu acid hialuronic a stat umflat la propiu timp de 3 saptamani dupa care nu m-a mai deranjat insa buzele, atat pe mine cat si pe prietenele mele ne dor din 2 in 2 zile.As mai mentiona ca dupa ce i-am platit Domnului circa 45 de milioane ne-a cerut inca 3 milioane pentru consultatie,consultatie care urmata de interventie nu costa niciun ban(asta spune domnul doctor despre serviciile dumnealui inainte de a-ti face interventia,dupa interventie se schimba tarifarea ca doar a ucis pe cineva si nu a fost tras la raspundere,ce ar putea sa i se intample de la o mica jecmaneala?).Tin sa mentionez ca aceste interventii au fost facute la Clinica din Bucuresti(clinica un pic improvizata dar nu intram in detalii,asta conteaza mai putin)! Mi-a parut rau de intamplarea domnuui doctor cu femeia moarta din Galati,probabil ca de aceea m-am hotarat sa fac aceasta interventie la dansul,fiindca nu cred in gurile rele si invidioase,insa dupa acest tratament din partea unui asa "specialist" sunt de parere ca niciodata nu iasa fum fara foc.Cred ca mi-am invatat lectia si nu ma mai duc la doctori care au si feedbackuri negative!Mai ales doctori pe care ii platim cu bani grei,iar ei nu numai ca ne trateaza urat si ne inseala dar mai ales ne pun sanatatea in pericol.RECOMAND DOMN DOCTOR OVIDIU IVAN,CLUJ,chiar daca este departe pentru unele dintre noi zic sa nu ne riscam si doamnelor daca aveti vreo suspiciune mai bine nu va duceti!NU lasati doctorii sa isi bata joc de dumneavoastra pe banii si sanatatea dumneavoastra! O zi frumoasa va doresc!
    Acest mesaj a fost editat de către Teodora66666: 13 Mar 2015, 18:13
  •  
    • 5609 mesaje
    14 Mar 2015, 06:31
    5 2
    Teodora66666 said:Buna! Numele meu este Teodora  si in urma cu 3 luni am facut o marire de buze + umplerea ridurilor nazale (santuri nazale). Desi m-am dus cu toata increderea la DL doctor Calin Dobos, ma declar extrem de nemultumita de cum isi trateaza clientii si mai ales de calitatea produselor folosite.Am sa ma justific daca tot mi-am facut curaj sa scriu despre experienta mea,mai exact ceea ce mi s-a intamplat mie si la inca 2 prietene,fiindca nu am fost singura.Acidul folosit pentru buzele mele nu s-a simtit nici macar un pic,adica estetic fiind invizibil(mi-au ramas buzele la fel) fiindca practic mi se umfla buzele din 2 in 2 zile avand un aspect deformat si chiar sunt dureroase umflaturile si la 3 luni dupa interventie,nu mai vorbesc de faptul ca am stat 4 zile cu buzele vineti si umflate si sa nu imi spuneti ca este normal caci nu este prima data cand apelez la un doctor estetician si nu mi sa intamplat niciodata asa ceva!Spatiul nazal care trebuia sa fie umplut cu acid hialuronic a stat umflat la propiu timp de 3 saptamani dupa care nu m-a mai deranjat insa buzele, atat pe mine cat si pe prietenele mele ne dor din 2 in 2 zile.As mai mentiona ca dupa ce i-am platit Domnului circa 45 de milioane ne-a cerut inca 3 milioane pentru consultatie,consultatie care urmata de interventie nu costa niciun ban(asta spune domnul doctor despre serviciile dumnealui inainte de a-ti face interventia,dupa interventie se schimba tarifarea ca doar a ucis pe cineva si nu a fost tras la raspundere,ce ar putea sa i se intample de la o mica jecmaneala?).Tin sa mentionez ca aceste interventii au fost facute la Clinica din Bucuresti(clinica un pic improvizata dar nu intram in detalii,asta conteaza mai putin)! Mi-a parut rau de intamplarea domnuui doctor cu femeia moarta din Galati,probabil ca de aceea m-am hotarat sa fac aceasta interventie la dansul,fiindca nu cred in gurile rele si invidioase,insa dupa acest tratament din partea unui asa "specialist" sunt de parere ca niciodata nu iasa fum fara foc.Cred ca mi-am invatat lectia si nu ma mai duc la doctori care au si feedbackuri negative!Mai ales doctori pe care ii platim cu bani grei,iar ei nu numai ca ne trateaza urat si ne inseala dar mai ales ne pun sanatatea in pericol.RECOMAND DOMN DOCTOR OVIDIU IVAN,CLUJ,chiar daca este departe pentru unele dintre noi zic sa nu ne riscam si doamnelor daca aveti vreo suspiciune mai bine nu va duceti!NU lasati doctorii sa isi bata joc de dumneavoastra pe banii si sanatatea dumneavoastra! O zi frumoasa va doresc!

     
    Teodora, cum poti sa te duci cu toata increderea la un doctor caruia i-au murit pacienti pe masa?
    Tu nu cauti sa aflii ce fel de medic este, inainte sa-ti pui viata in pericol?
    Tu nu citesti pe internet cate persoane au probleme din cauza acestui, asa zis medic estetician?  Se pare ca nici nu are specializarea in chirurgia estetica, ca vine din stomatologie...apai, una este sa repari un dinte si alta este sa modelezi fata, sanii sau stomacul cuiva. 
    Teodora, daca povestea cu femeia moarta era doar un caz unic nu iesea atata reclama negativa, se punea pe seama unui accident si atat, dar au fost mult mai multe cazuri de persoane afectate, sau nemultumite, de aceea a iesit la suprafata toate mizeriile.

    Bine ai facut s avii aici si sa-ti spui oful din propria-ti experinta. Imi pare sincer rau pentru tine, dar sper ca alte fete/femei care vad mesajul tau, vor fii in stare sa judece si sa ia o decizie mai buna pentru sanatatea si securitatea lor. 

  •  
    • 2 mesaje
    14 Mar 2015, 20:54
    1 0
    Ai dreptate Maricon,am fost naiva si am crezut ca este un caz singular.Eu sper ca toate doamnele si domnisoarele care sunt nemultumite de anumite servicii sa scrie .Asa poate evitam anumite situatii stanjenitoare si nu numai.Ne ducem la doctori esteticieni sa ne infrumusetam si nu numai ca plecam mai urate dar plecam si cu sanatatea pusa in pericol!Sa nu ne gandim ca unii doctori ne pun chiar viata in pericol! NU FITI NAIVE CA MINE !
    Acest mesaj a fost editat de către Teodora66666: 14 Mar 2015, 20:55
  •  
    • 3 mesaje
    8 Apr 2015, 22:18
    1 0
    Teodora66666 said:Ai dreptate Maricon,am fost naiva si am crezut ca este un caz singular.Eu sper ca toate doamnele si domnisoarele care sunt nemultumite de anumite servicii sa scrie .Asa poate evitam anumite situatii stanjenitoare si nu numai.Ne ducem la doctori esteticieni sa ne infrumusetam si nu numai ca plecam mai urate dar plecam si cu sanatatea pusa in pericol!Sa nu ne gandim ca unii doctori ne pun chiar viata in pericol! NU FITI NAIVE CA MINE !

     

  •  
    • 3 mesaje
    8 Apr 2015, 22:19
    1 0
    Buna fetelor ! As vrea sa stiu si eu va rog din suflet unde este locslizata clinica dr Dobos , va rooog mult
  •  
    • 3 mesaje
    8 Apr 2015, 22:21
    2 1
    eu imi doresc din suflet un implant in gambe , asta ma intereseaza , si asfi vrut sa stiu unde este clinica lui Calin Dobos , ma puteti ajuta ?( stiu ca este in Bucuresti , dar mai exact unde )
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Apr 2015, 00:20
    3 5
    AndraMaria12q said:eu imi doresc din suflet un implant in gambe , asta ma intereseaza , si asfi vrut sa stiu unde este clinica lui Calin Dobos , ma puteti ajuta ?( stiu ca este in Bucuresti , dar mai exact unde )

     
    Cred ca nu mai profeseaza dl doctor!