Am auzit ca vitamina K are ca efect oprirea menstruatiei, este adevarat sau e doar un mit? In ce cantitati isi face un astfel de efect? De exemplu iaurturile contin vitamina k intr-o cantitate destul de mica, e posibil ca, consumul zilnic de iaurt sa duca la oprirea menstruatiei?
Buona Pizza! Doar 3 lei in loc de 18 lei pentru o Pizza la alegere:Capriciosa, Marguerita, Diavola, Quatro Stagioni, Prosciuto Funghi doar la Blue's Lounghe & Pub in centrul Bucurestiului! Toata lumea iubeste pizza!
Care sunt secretele tinereţii fără bătrâneţe şi a vieţii fără de moarte pentru care Făt-Frumos şi-a riscat viaţa, doar pentru a o cuceri pe cea care o iubea şi pentru care fac cam acelaşi lucru femeile în zilele de astăzi?...
Te sperie faptul că ai din ce în ce mai multe fire albe sau riduri în jurul ochilor? Descoperă cum îţi afectează zodia percepţia asupra îmbătrânirii.
Sunt extrem de sexy şi sunt în fanteziile a milioane de bărbaţi din întreaga lume. Lesbienele însă pot şi ele visa la o aventură cu femei celebre. Iată câteva dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood care au recunoscut că sunt atrase de sexul frumos.
Purtăm pantaloni scurţi încă din copilărie. Iar dacă vorbim de pantalonii scurţi din denim putem spune că i-am purtat toată viaţa. Însă, ne-am obişnuit să-i combinăm cu tricouru, tenişi şi alte haine sport.