Piept de pui cu ananas

  •  
    • 26 mesaje
    15 Feb 2005, 10:25
    0 0
    A gatit cineva piept de pui cu ananas?
    V-a placut? Scrieti reteta.
  •  
    • 9837 mesaje
    15 Feb 2005, 11:38
    0 0
    "va rog"...
  •  
    • 26 mesaje
    15 Feb 2005, 19:23
    0 0
    Ieri (14 feb.) am facut pui cu ananas (sa-i fac sotului o surpriza placuta speram eu!) astfel: 1 piept de pui dezosat de circa 800 g se taie fisii care se trec prin faina apoi se prajesc in tigaia de teflon (asa l-am facut eu). Apoi se soteaza in 2 linguri de unt ananasul dintr-o cutie de compot, apoi se adauga 1 ardei rosu gras, bucatelele de piet de pui, se sareaza, condimenteaza cu piper alb si ghimbir, se toarna zeama din compot si se mai fierbe 10-15 min. Ca garnitura se fierbe orez cu zeama de carne, piper, sare si patrunjel. Mie mi-a placut, dar lui nu. Cred ca am pus cam mult praf de ghimbir si a iesit un gust mai ciudat.
  •  
    • 575 mesaje
    17 Feb 2005, 13:37
    0 0
    Am facut eu acu cateva luni.. Nu ne-a placut!!! Bine, noi nici nu suntem amatori de chestii dulci cu ...carne, pe post de mancare; gen rata cu portocale sau visine sau snitel cu confiture.. weax . Daca vrei ti-o aduc maine, era ceva ca trebuia sa stea la marinat.. si ceva cu maioneza , parca.. Eu ti-o aduc daca te tenteaza, sper sa-ti si placa.

    Pa pa.
  •  
    • 234 mesaje
    24 Feb 2005, 06:58
    0 0
    ce inseamna weax?? an ingredient? poate ca ai vrut sa zici weak... LOL