DE CE OARE NE PARASESC BARBATII NOSTRI?
-
2 2Buna ziua .Sunt surprinsa in ultimul timp ca toti mai multi barbati ne lasa balta si pleca dupa tot felul de pitipoance care le da ce nu le-am oferit noi si isi bat de noi si de demnitatea noastra de mama(femeie).Am fost impreuna mai bine de patru ani, patru ani minunati... Nu mi-a vorbit niciodata urat, nu s-a imbatat niciodata, nu a umblat dupa altele, a fost un partener ideal. Anul trecut, in noiembrie, ne-am logoditi fata preotului, dar acum el nu mai vrea sa fie cu mine... De ce? Pentru ca asa vrea el... Pentru ca nu mai stie ce simte pentru mine...Am depasit demult pragul disperarii. Nu va pot descrie starea in care ma aflu! Sunt cumva... suspendata! Ma asez in genunchi in fiecare zi, in fata icoanelor, cu o carte de rugaciuni in maini si plang! Mi-e groaza de ce urmeaza sa se intample, de reactiile pe care le pot avea... Asa ca nu imi ramane decat sa ma rog! Si sa sper! De ce mai sper? O sa vi se para ciudat, dar undeva, in adancul sufletului, ceva imi spune sa nu renunt la lupta. Poate unele dintre voi poate ati trecut printr-o situatie asemanatoare... poate aveti o alta parere... Mi-ar prinde bine o opinie sincera.
-
La lupta? Lupta cu cine sau cu ce?
Eu zic sa lasi omul liber...daca te iubeste...daca va realiza asta... se va intoarce!
Cu sentimentele nu te poti lupta..iubesti, ramai alaturi de partener...nu iubesti...cauti iubirea in alta parte. Nu este capat de lume... si nu este de condamnat...
Eu iti dau un sfat..Roaga-te sa iesi cu bine din acest zbucium...sa te intareasca Cel de sus...nicidecum sa ti-l aduca pe el inapoi....
Daca, prin absurd, omul acesta nu te mai iubeste...Ce sa faca Dzeu?
Dragoste cu sila ti-ar placea... Roag-te sa-ti gasesti linistea, echilibrul si omul potrivit...Sa faca Dzeu voi lui..
Hai, fii puternica si rationala...Judeca cu mintea in semena ocazii si nu cu inima. -
Ayana, nu cunosc amanunte deci cam greu sa-mi dau cu parerea dar te pot sfatui ce sa nu faci...in nici un caz nu insista, nu te ruga de el, nu te umili.
daca e sa fie al tau vei obtine mai degraba rezultate lasandu-i spatiu decat sufocandu-l...nu-ti arata disperarea, slabiciunea, daca nu se intoarce, mergi mai departe, nu a fost sa fie al tau
stiu, e usor de pe margine
-
stai asa ca mi-a scapat asta...cum adica, ai bebe mic si te gandesti sa scapi de el??
ce fel de om esti?
Acest mesaj a fost editat de către floare-de-colt: