see ya later, eva, tsunami

•  
    • 12819 mesaje
    14 Mai 2012, 11:09
    2 1
    saptamana trecuta am incercat sa propun o greva de avertisment pentru luni si marti. carmen mi-o lua intainte si a inceput greva in weekend. dupa parerea mea impact mic.
    am respectat si m-am "abtinut".
    astazi, aceeasi situatie enervanta.

scopul pentru care public si citesc eva nu mai este indeplinit, asa ca am hotarat sa plec catre alte site-uri, de moto, pe renault, pe hotnews, vad eu.
    o sa imi lipseasca dinamismul de pe eva si bineinteles voi, care ma faceati sa ma simt bine si folositor

sunt si voci care scriu cum ar trebui sa procedez sa pot anula efectul reclamei, sa modific programe sa instalez etc.?
    e ridicol sa anulez ceva ce a fost creat cu scopul de a (ma) enerva.
    cineva imi zice: "pleaca mah prapaditule dreaq d-aici!" si eu sa ma fac ca n-am auzit? sa-l rog sa ma respecte? sa-l conving ca nu sunt prapadit? =))
    neeeaah, ala nu ie tsunami

asa ca va doresc o viata linistita si lipsita de evenimente negative pana cand voi reveni, daca, in viitor

v-am pupat dragelor            
  •  
    • 2387 mesaje
    14 Mai 2012, 11:15
    2 0
    Vin si io ....
    1. nu pot posta nimic... tre' sa ma deconectez maica, nu functioneste cu refresh la mine, ee..ji daca'ar functiona, poi am inebunit sa inchid ji sa deschid pajina de' suta de ori?
    2. nu ca as fi intrat prea des in ultimul timp ... da'mi erati dragi si ma simteam bine...amu' asta ie

pupa maica, toate fetele frumoaseleeeeeee..........

i luv iu, all .... pupavajjjjjjj
    o viata mijto s'aveti
  •  
    • 357 mesaje
    14 Mai 2012, 11:15
    0 0
    Critic si la obiect ...ma repet cu folos dar ce sa zic?de pupat nu te pot pupa dar te salut omule si cale libera pe unde circuli..
  •  
    • 12819 mesaje
    14 Mai 2012, 11:22
    0 0
    rafraf said:Critic si la obiect ...ma repet cu folos dar ce sa zic?de pupat nu te pot pupa dar te salut omule si cale libera pe unde circuli..

no pb my friend, daca vezi in trafic un motor cu TSU pe numar, da un claxon.... 

•  
    • 7967 mesaje
    14 Mai 2012, 11:58
    0 1
    tsunnami said:
    rafraf said:Critic si la obiect ...ma repet cu folos dar ce sa zic?de pupat nu te pot pupa dar te salut omule si cale libera pe unde circuli..

no pb my friend, daca vezi in trafic un motor cu TSU pe numar, da un claxon.... 

Si eu m-am hotarat sa o tai de pe aici...

•  
    • 1040 mesaje
    14 Mai 2012, 12:06
    0 0
    Dragilor, in cazul asta sa aveti grija de voi si sa mai intrati din cand in cand sa ne spuneti pe unde umblati, ce faceti si ce aventuri ati mai avut

•  
    • 12819 mesaje
    14 Mai 2012, 12:18
    1 0
    Purple_Rain said:Dragilor, in cazul asta sa aveti grija de voi si sa mai intrati din cand in cand sa ne spuneti pe unde umblati, ce faceti si ce aventuri ati mai avut

ma gandisem sa-mi incep un blog in care o sa trec povestile zilnice de la marea excursie de anul asta. buc-chisinau-kiev-minsk-vilnius-riga-talinn-helsinki-nordkapp (goal!)-oslo-trelleborg-lubeck-brno-budapest-arad-bucharest.

2 saptamani  9,000km. daca-mi deschid blogul, o sa pun linkul si aici

•  
    • 1040 mesaje
    14 Mai 2012, 12:28
    0 0
    Super! Da, da, pune linkul si te citim
  •  
    • 3484 mesaje
    14 Mai 2012, 13:03
    0 0
    as avea o propunere:

grup inchis pe facebook unde membrii si postarile pot fi vazute doar de catre cei care fac parte din grup, acces pe baza de invitatie, ca si pe eva, crearea unui cont pe fb dureaza cateva minute: il facem, il administram, postam, ne facem propriile noastre reguli

o alta varianta ar fi un script de forum, punem mana de la mana si ne facem forumul nostru (Diaconescu a reusit sa isi faca post tv cand nu a mai fost lasat sa spuna ce vrea pe sticla, deci se poate)

hai sa facem o sedinta sa incercam sa gasim un loc virtual unde sa ne putem intalni, vorbi, posta, rade, zbengui fara sa ne doara capul

•  
    • 2965 mesaje
    14 Mai 2012, 13:08
    1 0
    pushica said:as avea o propunere:

grup inchis pe facebook unde membrii si postarile pot fi vazute doar de catre cei care fac parte din grup, acces pe baza de invitatie, ca si pe eva, crearea unui cont pe fb dureaza cateva minute: il facem, il administram, postam, ne facem propriile noastre reguli

o alta varianta ar fi un script de forum, punem mana de la mana si ne facem forumul nostru (Diaconescu a reusit sa isi faca post tv cand nu a mai fost lasat sa spuna ce vrea pe sticla, deci se poate)

hai sa facem o sedinta sa incercam sa gasim un loc virtual unde sa ne putem intalni, vorbi, posta, rade, zbengui fara sa ne doara capul

Va fac eu forum, daca promiteti ca va mutati acolo.  

•  
    • 8715 mesaje
    14 Mai 2012, 13:08
    0 0
    pushica said:as avea o propunere:

Mey, eu sunt de acord...

Daca aveti chef de zbenguiala, puteti veni la mine.

•  
    • 12625 mesaje
    14 Mai 2012, 13:34
    0 0
    hai sa o punem de un forum pe facebuce...total de acord
    dar cer devotament total de la warm , tsu si scorpio...si daca mai vine leu din cand in cand sau ben....nu sunt pretentioasa de felul meu
  •  
    • 7967 mesaje
    14 Mai 2012, 14:21
    0 0
    carmen008 said:hai sa o punem de un forum pe facebuce...total de acord
    dar cer devotament total de la warm , tsu si scorpio...si daca mai vine leu din cand in cand sau ben....nu sunt pretentioasa de felul meu

Baby, daca faceti chestia asta stii unde ma gasesti Sa-mi zici numa' si vin si eu cu voi!  

•  
    • 1798 mesaje
    14 Mai 2012, 14:24
    0 0
    Cum sa parasiti forumu' eva?
    Sa ramana in paragina
  •  
    • 1787 mesaje
    14 Mai 2012, 14:28
    5 0
    stati linistiti, ca nu ramane forumul in paragina
    foarte multi si-au anuntat plecarea cu surle si trambite, unii discret, altii trantind usa, si aproape toti s-au intors pentru inca o tura de zbenguieli (intelectuale sau nu) 
  •  
    • 12819 mesaje
    14 Mai 2012, 14:28
    1 0
    carmen008 said:hai sa o punem de un forum pe facebuce...total de acord

daca-i alt site sunt okay, gen softpedia, de facebook n-am chef 

•  
    • 12819 mesaje
    14 Mai 2012, 14:34
    1 0
    Midorri said:stati linistiti, ca nu ramane forumul in paragina
    foarte multi si-au anuntat plecarea cu surle si trambite, unii discret, altii trantind usa, si aproape toti s-au intors pentru inca o tura de zbenguieli (intelectuale sau nu) 

am mai fost pe eva si am mai si plecat. fara trambite. acum trambita e pentru moderatori, administratori si proasta crestere. si dupa ani, m-am intors.
    acum o sa mai revin? poate. fac ce simt, dar nu apreciez cand sunt calcat in picioare. pana acum catva timp erau reclame dar suportabile. ceea ce se intampla macum e un atac de prost gust.
    ca forumul nu ramane in paragina sunt de acord. si totodata mi se rupe de ceea ce fac altii

•  
    • 1787 mesaje
    14 Mai 2012, 14:39
    2 0
    nu ma refeream neaparat la tine Tsunami; stiu ca ai scris inainte si ai lipsit o perioada lunga...
    ziceam asa de cei care cred ca utilizatorii eva sunt 15-20 care posteaza mai frecvent, si daca acestia intra in greva, gata... s-a sfarsit cu forumul

sunt multi care posteaza din strainatate de exemplu, si lor nu le apar reclamele  
  •  
    • 8715 mesaje
    14 Mai 2012, 14:58
    0 0
    Midorri said:nu ma refeream neaparat la tine Tsunami; stiu ca ai scris inainte si ai lipsit o perioada lunga...
    ziceam asa de cei care cred ca utilizatorii eva sunt 15-20 care posteaza mai frecvent, si daca acestia intra in greva, gata... s-a sfarsit cu forumul

sunt multi care posteaza din strainatate de exemplu, si lor nu le apar reclamele  

Hey, de cate ori sa mai spun ca aici nu reclamele suntt enervante?
    Pana la urma, daca doresti iti blochezi toate reclamele si nu mai ai probleme cu ele.
    La disperare te duce faptul ca nu mai poti posta fara a face tot felul de artificii.
    Chestie ce iti cam taie cheful.
    In momentul in care tot mai putina lume posteaza, in momentul in care nu mai sunt discutii interesante, nu mai exista amuzament, e clar ca lumea incepe sa se plictiseasca.
    Deci e clar ca vor fi tot mai putini vizitatori.
    Fiind mai putini vizitatori, cei ce platesc reclama vor ajunge la concluzia ca nu se mai justifica o asemenea investitie.
    Ce sens ar mai avea in momentul in care reclama respectiva e vazuta doar de 10 persoane pe zi?
    Moment in care cei de la iMedia vor ajunge pesemne sa constate cat de retarzi sunt.

•  
    • 1787 mesaje
    14 Mai 2012, 15:07
    2 0
    Stiu ce aiurea este sa ai o reclama intinsa pe tot ecranul si cand vrei sa o inchizi sa-ti deschida fereastra separata directionandu-te spre siteul lor.

Dar pentru mine nu aceasta este chestia cea mai suparatoare pe eva, ci faptul ca e sat fara caini. Oricine isi poate face zece conturi si injura in voie fara sa fie banat. Astfel eva devine toxica la un moment dat, ca o groapa de deseuri in care isi defuleaza frustrarile toti ţăcăniţii societatii...