subiect frivol

•  
    • 2817 mesaje
    2 Mai 2012, 10:59
    0 2
    cum te bagi in seama cu un vecin? un vecin cu care n-ai schimbat niciodata mai multe vorbe decat "buna", "buna dimineata" , si cate un zambet. 
    exclus sa pretind ca mi s-a stricat ceva prin casa si cer ajutorul, asta chiar contravine  principiilor mele usor feministe si liberale.
    sau si mai bine, CUM IL FAC PE EL SA SE BAGE MAI PUTERNIC IN SEAMA cu mine, ca nici nu prea-mi convine sa fac primul pas! 
  •  
    • 7967 mesaje
    2 Mai 2012, 11:04
    2 2
    July_26 said:cum te bagi in seama cu un vecin? un vecin cu care n-ai schimbat niciodata mai multe vorbe decat "buna", "buna dimineata" , si cate un zambet. 
    exclus sa pretind ca mi s-a stricat ceva prin casa si cer ajutorul, asta chiar contravine  principiilor mele usor feministe si liberale.
    sau si mai bine, CUM IL FAC PE EL SA SE BAGE MAI PUTERNIC IN SEAMA cu mine, ca nici nu prea-mi convine sa fac primul pas! 

Unde draga, in Ro sau pe meleagurile astea? Ca asta e ffff important Apoi, care e motivul? Vrei buna convieturie cu vecinii sau il placi ca si barbat? Inca una si ma duc este cu responsabilitati dansul sau liber ca pasarea cerului?
    Eu cred ca tu afisezi un aer din ala intelectual si-i tai macaroana omului...Daca pui fata de "femeie serioasa, cu obligatii", ce sa faca saracul? Arata-te si tu mai available  Ciocane si tu la usa dupa un pahar cu zahar sau o lingura de cafea...Scapa si tu geanta din mana cand te intalnesti cu el..daca e deschisa si mai bine pt ca o sa va ia ceva timp sa adunati toate cele. Eu de obicei intru in vorba usor, ca nici o data nu ma opresc la "neata", intotdeauna mai am eu si alte curiozitati  

•  
    • 3354 mesaje
    2 Mai 2012, 11:07
    1 1
    vorbeste despre vreme, ca englezii...
  •  
    • 12819 mesaje
    2 Mai 2012, 11:09
    1 0
    July_26 said:cum te bagi in seama cu un vecin? un vecin cu care n-ai schimbat niciodata mai multe vorbe decat "buna", "buna dimineata" , si cate un zambet. 

loveste-l cu masina apoi poti incerca, daca esti libera in momentul ala sa-l salvezi, daca n-ai timp... asta-i viata, si cu bune si cu rele

•  
    • 7967 mesaje
    2 Mai 2012, 11:09
    1 0
    cory_helen said:vorbeste despre vreme, ca englezii...

Mah, subiectul nu e frivol, poate ca asa il consideram noi la o anumita varsta...Tocmai mi-am dat seama ca nu am mai flirtat de muuuulllttt...Ar trebui sa mai exersez si eu din cand in cand...

•  
    • 2817 mesaje
    2 Mai 2012, 11:20
    0 0
    salmarose said:

Unde draga, in Ro sau pe meleagurile astea? Ca asta e ffff important Apoi, care e motivul? Vrei buna convieturie cu vecinii sau il placi ca si barbat? Inca una si ma duc este cu responsabilitati dansul sau liber ca pasarea cerului?

In Ro. Aici sunt momentan si aici imi e vecin. Il plac, evident E solo, l-a parasit nevasta cica

Eu cred ca tu afisezi un aer din ala intelectual si-i tai macaroana omului...Daca pui fata de "femeie serioasa, cu obligatii", ce sa faca saracul? Arata-te si tu mai available 

Asta a tem si eu. Din cate am inteles, el acu vreo 2-3 ani facea liceul la seral..

Ciocane si tu la usa dupa un pahar cu zahar sau o lingura de cafea..

Nu pot, mi-ar fi rusine

Scapa si tu geanta din mana cand te intalnesti cu el..daca e deschisa si mai bine pt ca o sa va ia ceva timp sa adunati toate cele. Eu de obicei intru in vorba usor, ca nici o data nu ma opresc la "neata", intotdeauna mai am eu si alte curiozitati  

Stam la casa. Si daca ne-am nimeri la poarti in acelasi timp, daca scap geanta, pana ajunge el la mine, am timp sa adun tot... Si nu as vrea sa vada cate prostii si porcarii am eu prin geanta anyway
    Pana l-am "remarcat" eram asa, cam cu nasul pe sus. Cred ca deja si-a facut o impresie proasta  

•  
    • 12625 mesaje
    2 Mai 2012, 11:42
    2 0

bre app de vecini din astia..tu intrebi cum sa il atragi ...eu iti spun cu indiferenta
    sa va spun ce am aflat eu de la o familie de vecini..care vb aia..buna ziua si buna seara
    langa mine sta o familie , el -ea-un copil , casa mea e cu etaj daca ma uit se vede curtea lor , ei casa cu etaj daca se uita imi vad curtea.
    ei au un gard de 1.80...dar niciodata nu m-am gandit sa ii urmasesc printre paleti ...sincer sunt genul care trece pe strada si nici cainele nu simte
    so tipa asta e genul de "intretinuta" sa ma exprim corect , vine mama ei face curat , face mancare , taica-su ii face curat in curte ma rog .In definitiv asta sta cu fiica-sa in curte sir barbata-su umbla cu bicicleta cat timp se face menajul.Astea le-am observat eu...dar NU am intrebat-o niciodata ce si cum , ce de ce..sa vezi.
    Deci cum am spus nu ma intereseaza curtea lor...nici ei nu ar fi trebuit sa ii intereseza curtea mea.
    Vb cu alta familie vecina si ce aud.Tipa asta intamplator lucreaza cu o prietena de a vecinei de a 2.si ce credeti ca spune?
    -"am o familie de vecini care se uita mereu in curtea mea (nota familia vecina nr.2) si mai am o familie sarantoaca (nota familia mea) "

asa ca on topic ...recomandarea mea...toale scurte , bate usor din gene , ca oricum esti luata in colimator.
    Amu se pune problema..daca te cuplezi cu vecinul si va certati...ce o fi pe strada voastra ...bairam

•  
    • 2817 mesaje
    2 Mai 2012, 11:52
    0 2
    Carmen  
    si eu cred ca ma uit in ultima vreme spre ei.. cine stie daca n-o sa-mi aud vorbe LOL
    nu vreau neaparat sa ma cuplez cu el.. mai intai vreau sa stam de vorba; cred ca nu l-am vazut niciodata mai aproape de 3 metri
    ar putea fi un tantalau.. ma gandesc
    pe de o parte e nerabdarea de-al cunoaste, pe de alta, teama de ce-as putea descoperi; starea asta de flirt e faina!  
  •  
    • 626 mesaje
    2 Mai 2012, 12:09
    0 0
    July_26 said:Carmen  
    si eu cred ca ma uit in ultima vreme spre ei.. cine stie daca n-o sa-mi aud vorbe LOL
    nu vreau neaparat sa ma cuplez cu el.. mai intai vreau sa stam de vorba; cred ca nu l-am vazut niciodata mai aproape de 3 metri
    ar putea fi un tantalau.. ma gandesc
    pe de o parte e nerabdarea de-al cunoaste, pe de alta, teama de ce-as putea descoperi; starea asta de flirt e faina!  

Da cu masina peste el . "bicicleta" scuterul"trotineta"cercu "

Sti ca relatiile se construiesc in timp ,si cu investiti .

Cat sta in spital , vei avea timp sa"l cunosti ! Si vei sti sigur ca si el a suferit , cand se va termina relatia .  

•  
    • 7743 mesaje
    2 Mai 2012, 12:11
    1 0

relaxeaza-te, daca va dori sa inceapa o conversatie cu tine o va incepe..nu e mut nici si nici orb sa nu vada ce vecina are.

daca esti disperata, fa-te ca scapi cainele din curte fix cand trece el..si daca il musca si daca nu, puteti incepe o conversatie

•  
    • 2817 mesaje
    2 Mai 2012, 12:16
    0 0
    foarte interesant ca 2 barbati mi-au sugerat acelasi lucru: sa dau cu masina peste el! asa va doriti voi a va bage o femeie in seama? LOL 
     o singura data am scapat cainele si a fost un mare balamuc... l-am cautat cu politia (e mare si rea, poate rani oamenii); nu dau drumul cainelui, exclus! 
  •  
    • 7967 mesaje
    2 Mai 2012, 12:32
    0 0
    July_26 said:foarte interesant ca 2 barbati mi-au sugerat acelasi lucru: sa dau cu masina peste el! asa va doriti voi a va bage o femeie in seama? LOL 
     o singura data am scapat cainele si a fost un mare balamuc... l-am cautat cu politia (e mare si rea, poate rani oamenii); nu dau drumul cainelui, exclus! 

Daca ai masina..ai putea simula o pana...Ceri si tu ajutorul, e barbat, se presupune ca stie sa schimbe roti...Haide July, sunt atatea si atatea solutii, dar eu cred ca si tu ti-ai iesit din mana, ca si mine...

•  
    • 2817 mesaje
    2 Mai 2012, 12:42
    0 0
    salma, cum adica ti-ai iesit din mana? esti singura acum??

deocamdata mi-am scos laptopul in gradina si stau la panda  
  •  
    • 626 mesaje
    2 Mai 2012, 14:03
    0 0
    July_26 said:foarte interesant ca 2 barbati mi-au sugerat acelasi lucru: sa dau cu masina peste el! asa va doriti voi a va bage o femeie in seama? LOL 

Eu unu asa ma gandesc sa scap !

Dar daca te ajuta sa scapi ,sigur te ajuta si invers .

Cand ai multi ani de fustrari ,sigur nu esti in aceasi treapta de viteza !

•  
    • 12819 mesaje
    2 Mai 2012, 14:07
    0 0
    scoatye la imprimanta subiectul asta si pune-i-l in cutia de scrisori
  •  
    • 7967 mesaje
    2 Mai 2012, 14:07
    0 0
    July_26 said:salma, cum adica ti-ai iesit din mana? esti singura acum??

Nu sunt singura, aia e problema Ca eu nu flirtez decat cu iubitul cand sunt in relatie. De ce? Habar nu am!  Si parca mi-e dor de un flirt asa mic si nevinovat...

•  
    • 626 mesaje
    2 Mai 2012, 14:21
    1 0

Dupa ce loveste un pieton,masina isi continua drumul inca 10 metri .
    Soferul opreste ,scoate capu pe fereastra si tipa :
    Fi atent !
    Pietonul se ridica speriat si intreaba :
    De ce ,dai inapoi

•  
    • 7967 mesaje
    2 Mai 2012, 14:23
    0 0
    lamultiani said:

Dupa ce loveste un pieton,masina isi continua drumul inca 10 metri .
    Soferul opreste ,scoate capu pe fereastra si tipa :
    Fi atent !
    Pietonul se ridica speriat si intreaba :
    De ce ,dai inapoi

•  
    • 12819 mesaje
    2 Mai 2012, 14:23
    0 0
    salmarose said:

Nu sunt singura, aia e problema Ca eu nu flirtez decat cu iubitul cand sunt in relatie. De ce? Habar nu am!  Si parca mi-e dor de un flirt asa mic si nevinovat...

trimite-mi o poza nevinovata.
    dont smash me with your bloody car, i'm easy, i'm a guy!

•  
    • 7967 mesaje
    2 Mai 2012, 14:24
    0 0
    tsunnami said:
    salmarose said:

trimite-mi o poza nevinovata.
    dont smash me with your bloody car, i'm easy, i'm a guy!

Tsu, ce inseamna pt tine "poza nevinovata" ?